Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Η ενυπόγραφη αποθέωση του... εαυτού του





Έλα Χριστέ και Παναγιά. Τι άλλο θα δούμε ακόμα;
Έμμισθος υπάλληλος να αρθρογραφεί και να εξηγεί... αντικειμενικά και ανεπηρέαστα φυσικά, το γιατί έχει δίκιο και λέει αλήθειες το... αφεντικό του και πόσο σωστά κάνει ο ίδιος την... δουλειά του.

Είναι η νέα έκδοση της ελεύθερης δημοσιογραφίας ή πιο σωστά η δημοσιογραφία έτσι όπως την "κατοχύρωσαν" την μονιμοποίησαν και την... εκτόξευσαν στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια.

Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά να έχει και το θράσος να περιγράφει όλα αυτά που χρησιμοποιούσε ο ίδιος και το κύκλωμα που εκπροσωπούσε τόσα χρόνια, σαν... εργαλεία στα χέρια άλλων.
Ειλικρινά πια δεν πρέπει τίποτε να μας εκπλήσσει.

Ή πραγματικά ορισμένοι έχουν το ακαταλόγιστο -και δεν εννοώ το ακαταλόγιστο γενικώς και αορίστως αλλά και το υποτιθέμενο δημοσιογραφικό και ιδίως... δήθεν Παναθηναϊκό ακαταλόγιστο, ή είναι τόσο απελπισμένοι που πια δεν διστάζουν ούτε να αυτοεξευτιλίζονται, ή τελικά που ίσως είναι και το πιο απλό, ΜΟΝΟ τέτοιου είδους δημοσιογραφία και αρθρογραφία έχουν μάθει και έχουν συνηθίσει πια να κάνουν, που τους φαίνεται φυσιολογικό ακόμα και το πιο αφύσικο.

Καθώς γραφεία τύπου, άτυπα και τυπικά, έχουν υπάρξει πολλά σ' αυτή την πιάτσα. Αλλά γραφείο τύπου που να τολμάει να αρθρογραφεί επώνυμα και να... αποθεώνει τον ίδιο του τον εαυτό και αυτόν που τον πληρώνει, δεν έχει προηγούμενο.

Το πιο φοβερό απ' όλα είναι, ότι όλοι αυτοί οι τύποι και ο συγκεκριμένος ειδικά, μας είχαν πρήξει τόσα χρόνια με άρθρα π
ου κατακεραύνωναν τις... αυλές, τους... αυλικούς, τα... άτυπα γραφεία τύπου και δεν συμμαζεύεται.
Έλεος !!!!!!!!

4 σχόλια:

  1. Που, ρε Κώστα γράφει! Μην πεις ποιος. Μόνο το που, για να μπούμε να...απολαύσουμε και να...θαυμάσουμε τον κύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μην τα θέλετε κι όλα στο πιάτο... κοπιάστε και λίγο από μόνοι σας. Αξίζει πάντως τον κόπο. Πρόκειται πραγματικά για μνημείο... αυτοθαυμασμού

      Διαγραφή
  2. Πες ρε, έστω φωτογραφικά, γα...το, μην με ταλαιπωρείς και έχω και δουλειά σε λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην το ψάχνετε άδικα... το κατέβασε το πόνημα. Κρίμα έχασε η ηλεκτρονική δημοσιογραφία ένα πραγματικό... διαμάντι αυτοαποθεωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore