Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τι λέτε βρε παλλικάρια; Πλάνο Βέλιτς τώρα;





Λίγο κράτει πια ρε παιδιά. Λίγο κράτει. Δεν γίνεται τόσο φόρα παρτίδα να λέτε όλο τον κόσμο να μην πω τώρα τι τον λέτε κατάμουτρα.
Δεν γίνεται.

Είδα σήμερα τεράστιο πρωτοσέλιδο στην "L.S" για το πως σκοπεύει να κινηθεί ο Παναθηναϊκός.
Με τίτλο... πλάνο Βέλιτς. Και επεξήγηση... πάνω στο πλάνο που είχε χαράξει το 2008 ο Βόσνιος κινείται ο Βαρέλα.
Τόσο καλά.
Από που να ξεκινήσεις δηλαδή και που να τελειώσεις.

Για τι να πρωτοπείς. Για το θράσος όλων αυτών να χρησιμοποιούν σαν... πρότυπο, το όνομα ενός ανθρώπου που όταν τον είχαμε τον είχαν στήσει στον στοίχο, του είχαν κάνει τον  βίο αβίωτο και τον ονόμαζαν με προσβλητικές εκφράσεις όπως "μεταφραστής' και δεν συμμαζεύεται;

Αλλά αυτά και να τα πεις, τους τύπους δεν τους πιάνουν. Δεν έχουν πια τσίπα από τέτοια.
Για να το διασκεδάσουμε λίγο λοιπόν.
Κατ' αρχήν στο πιο βασικό που μάλλον... δεν το σκέφτηκαν τα παιδιά.
Αφού ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να ακολουθήσει και να κινηθεί με... πλάνο Βέλιτς, γιατί δεν αναθέτει στον... ίδιο τον Βέλιτς να το κάνει;
Γιατί δηλαδή αφού συμφωνεί με την λογική του, δεν αναθέτει την υλοποίηση του πλάνου στον... αυθεντικό Βέλιτς και το αναθέτει στον... προσομοιωτή Βαρέλα;

Η απάντηση ακόμα και αν είναι απλή, ότι δηλαδή και να ήθελαν στον Παναθηναϊκό να το κάνουν προφανώς δεν θα είχαν την άδεια της ηγεσίας του Φορέα, του Βασιλαρά, των... επίλεκτων δημοσιογράφων και των κολλητών μάνατζερς, δεν απαλλάσσει από την υποκρισία και το θράσος την εν λόγω... προαναγγελία και... ενημέρωση.

Και φυσικά, δεν χρειάζεται καν να μπούμε σε σύγκριση για το τι έφερε και τι έκανε ο ένας στον Παναθηναϊκό και τι ο άλλος.
Γιατί αυτό απλά θα αποδείξει για μια ακόμα φορά, αυτό που ξέρουν πια και οι πέτρες σ' αυτό το σωματείο.

Ότι δηλαδή στον Παναθηναϊκό, δεν μετράει, ούτε το όνομα, ούτε η ικανότητα, ούτε το έργο, ούτε η αξία, ούτε τα αποτελέσματα, ούτε η προσωπικότητα, ούτε η προσφορά, ούτε η εντιμότητα του καθενός, αλλά το αν τα έχει καλά με συγκεκριμένους μετόχους, συγκεκριμένους οπαδούς,συγκεκριμένους δημοσιογράφους και συγκεκριμένους... μάνατζερς για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας με την ευκαιρία.

Γι' αυτό άλλωστε και κατάντησε εκεί που κατάντησε.

Και κάτι ακόμα. Ξεχνάνε μία ακόμα σημαντική λεπτομέρεια οι... όψιμοι θαυμαστές του... πλάνου Βέλιτς και υποστηρικτές ταυτόχρονα σήμερα του... αντί  αυτού Βαρέλα.

Ότι τότε ο Παναθηναϊκός, επί Βέλιτς δηλαδή, μπορεί να μην ξόδευε αέρα πατέρα λεφτά, αλλά δεν έψαχνε και κάθε μέρα δανεικά για να επιβιώσει.

Ότι τότε, μπορεί ο αετός Βέλιτς να ανακάλυπτε τεράστιους παικταράδες όπως Ν' Ντόϊ, Μάτος και Σιμάο με το ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΤΟ σε λεφτά απ' όσα ξόδεψε ο Αντωνίου για τον Μελίση κι έπαιρνε δανεικούς Ποστίγκα εν ενεργεία διεθνή με την Πορτογαλία και Μανούτσο από την Μάντσεστερ Γιουνάϊντεντ, αντί για... Εσπάρθες και Φορναρόλιδες, αλλά ούτε αυτά τα... λίγα έκανε έρανο για να τα βρει, ούτε κώλωσε όταν χρειάστηκε να σκάσει δύο εκατομμυριάκια ''cash'' για τον Σπυρόπουλο.

Τότε που δεν υπήρχαν κιόλας οι... λεφτάδες και οι σωτήρες στην ΠΑΕ, ένας... καβούριας έσκασε ΜΟΝΟΣ του ΔΕΚΑΕΦΤΑ εκατομμυριάκια ευρώ και κάλυψε ΜΟΝΟΣ του την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να βγει η χρονιά.

Να μην τρελαθούμε κιόλας, γιατί πολλά μας τα χουν κάνει με τα παραμύθια τους όλα αυτά τα χρόνια.

Και τέλος για να... διασκεδάσουμε και λίγο, γιατί αν συνεχίσουμε να παίρνουμε στα σοβαρά όλα αυτά τα απομεινάρια της πολυμετοχικότητας, θα τρελαθούμε στο τέλος.

Το... πλάνο Βέλιτς, για να είναι... πλήρες και κατ' εικόνα και ομοίωση του τι γινόταν το 2008, θα πρέπει να... συμπληρωθεί λιγάκι. Κι αυτό το... συμπλήρωμα, το ξέχασαν επίσης τα παιδιά.

Κατ' αρχήν κι επειδή έρχεται και... ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, θα πρέπει να είναι έτοιμη ήδη η... νέα ΠΕΚ, για να βγάλει ανακοίνωση... επανίδρυσης αν τυχόν χάσουμε με βαρύ σκορ.

Ακόμα.
Να ετοιμαστεί πάραυτα, ομάδα... αγανακτισμένων θαυμαστών κάποιου πιτσιρικά του Παναθηναϊκού, που να αρχίζει από το 5' λεπτό στο ΟΑΚΑ να κράζει την ομάδα αν δεν ξεκινάει ο πιτσιρικάς. Ας διαλέξει όποιον θέλει αυτή τη φορά, καθώς τώρα υπάρχει και... ποικιλία όχι όπως τότε που είχαμε μόνο τον... Νίνη εύκαιρο. Ας επιλέξουν τον Χουχούμη, τον Τριανταφυλόπουλο, τον Αποστολόπουλο, όποιον θέλουν τέλος πάντων και ας αρχίσουν την... παράσταση από το Σάββατο κιόλας με τον Πλατανιά, αν δεν ξεκινήσει ενδεκάδα ο εκλεκτός.
Παραπέρα.

Να ετοιμαστούν... ραδιοφωνικές και ιντερνετικές μονάδες κρούσης, που να δηλώνουν την... αγανάκτησή τους κάθε μέρα, επειδή ο Παναθηναϊκός πιθανότατα με την επιστροφή του Βιτόλο θα παίζει με... δύο αμυντικά χαφ.

Να επιστρατευθούν οι... παλαίμαχοι που ζητούσαν δημόσια να μας πει ο Πεσέϊρο αν είχε δίπλωμα προπονητή και ποιος ανακάλυψε τον Βέλιτς, να ρωτάνε μετά από κάθε ματς αν έχει δίπλωμα ο Φάμπρι και ποιος ανακάλυψε τον Βαρέλα.

Και τέλος και το σημαντικότερο.

Να ορισθεί από σήμερα ώρα και μέρος για το νέο συλλαλητήριο του Φορέα, με αίτημα να... πουλήσουν (άντε να... χαρίσουν τελευταία τιμή) τις μετοχές τους όλοι οι εναπομείναντες μέτοχοι και η Συμμαχία, αν δεν κατακτηθεί ο μέγας στόχος της... πέμπτης θέσης. Το συλλαλητήριο μάλιστα να κατοχυρώσει στη Νομαρχία... τιμής ένεκεν ο Πλυτάς όπως τότε και να αναλάβει την δημοσιογραφική του κάλυψη -τιμής ένεκεν επίσης- ο Βασιλαράς σαν υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, μαζί με όλη του την... δημοσιογραφική ομάδα.

Αυτά. Αν τα κάνουν κι όλα αυτά στον Παναθηναϊκό, τότε ναι. Έχουν μια ελπίδα να μοιάζει αυτό που πάνε να στήσουν, με το 2008 και με... πλάνο Βέλιτς.

Μόνο τότε. Γιατί αλλιώτικα...

Η πλάκα όμως ρε παιδιά κι όχι η πλάκα πια γιατί παρατράβηξε αυτό το αστείο, αλλά το γαμώτο, είναι ότι όλοι αυτοί αντί να τρέξουν να κρυφτούν ή να ζητήσουν ένα συγνώμη έστω για τα μάτια του κόσμου, τολμάνε και μιλάνε ακόμα. Ναι τολμάνε. 

1 σχόλιο:

  1. Kωστα δεν επρπεπε να ανοιξουν οι πορτες της ομαδας τοτε για ολους αυτους.. Το 2008 εννοω.. Ηταν καλα κλεισμενες αλλα ανοιξαν.. Αυτα πληρωνουμε τωρα.. Οταν λεγεσαι ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ δεν μπορει να αφηνεις καποιους τυχαρπαστους να σε πετανε εξω απ'την ομαδα σου.. Βαζεις προεδρο τον Παυλο και τους γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι και ο πραγματικος κοσμος ακολουθει.. Η μεγαλυτερη ευκαιρια χαθηκε το καλοκαιρι του 2008 Κωστα.. Αντι να συνεχισει το πλανο εβαλε τα λαμογια μεσα.. Συνεχισε κοντρα σε ολους, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ εισαι.. Τωρα πια δεν υπαρχει σωτηρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore