Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ο Φυτανίδης...






Επειδή κάποια πράγματα δεν γίνεται να είναι συνεχώς... τυχαία ή πάντα... φήμες.
Ο Παναθηναϊκός λοιπόν για... εκατοστή-δέκατη-τρίτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του, φέρεται όχι απλά να θέλει, αλλά να... καίγεται για την απόκτηση του Φυτανίδη.

Λίγο δύσκολο κατ' αρχήν η αναζήτηση χρόνια τώρα για στόπερ στην Ελλάδα, να... σκοντάφτει συνεχώς σε δύο πρόσωπα, στον Κυργιάκο μέχρι πρόσφατα κατ' αρχήν και στον Φυτανίδη στην συνέχεια.

Ειδικά τον Φυτανίδη, ο Παναθηναϊκός φέρεται να τον... επιθυμεί εδώ και... δέκα χρόνια απ' όταν έπαιζε στην Καλαμαριά ακόμα, αλλά παρά το ότι πέρασε σ' αυτό το διάστημα και χρόνια... εκτός μιζέριας και με άφθονο χρήμα, ποτέ... δεν κατάφερε να τον αποκτήσει.

Προφανώς μάλλον ήρθε και πάλι το πλήρωμα του χρόνου, όπως τακτικά έρχεται και ξανάρχεται με... συνέπεια εδώ και ΠΕΝΤΕ συνεχείς μεταγραφικές περιόδους.

Τις φήμες που θέλουν συγκεκριμένο... λειτουργό της ενημέρωσης με... πόστο μάλιστα πολλαπλών αρμοδιοτήτων, να έχει άμεση σχέση με την συγκεκριμένη διαρροή-υπόδειξη και... επιμονή να στραφεί ο Παναθηναϊκός στον συγκεκριμένο παίκτη, ουδόλως τις ασπάζομαι.

Στον Παναθηναϊκό άλλωστε, είναι γνωστό ότι υπάρχουν αρκετοί... κακεντρεχείς που διαδίδουν ασύστολα... ψέμματα.

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore