Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Άτιμη... στοχοποίηση




Δεν έχει μείνει πια τίποτε όρθιο.
Ο καθένας γράφει και λέει ότι γουστάρει.
Λες δηλαδή να μην κολαστείς και δεν σ' αφήνουν ν' αγιάσεις.

Διάβαζα λοιπόν το άρθρο ενός... Παναθηναϊκού και με την... βούλα.
Και λες εντάξει, μπορείς να συμφωνείς μπορείς και να διαφωνείς με ότι γράφει.
Αλλά ξαφνικά εκεί που διαβάζεις βλέπεις το... ατόπημα και τρελαίνεσαι.

Τα λέω πάντα στα ίσα και γι' αυτό και με έχουν... στοχοποιήσει, λέει ο τύπος.
Κι εκεί πια δεν αντέχεις.

Ο... στοχοποιημένος τύπος λοιπόν, έχει διατελέσει κατά καιρούς, υπάλληλος στην ΠΑΕ του Βαρδινογιάννη και συγκεκριμένα στο περιοδικό ΤΡΙΦΥΛΛΙ, υπάλληλος στο fairplay του... Γκόντζου, υπάλληλος στο SPORTIME που το έλεγχε ο... Βαρδής όπως έλεγε τότε ο Ξύδης, υπάλληλος στο συγκρότημα που το ονόμαζαν οι κολλητοί του... βόθρος της Καλλιθέας όταν πήγα εγώ εκεί, υπάλληλος στα έντυπα και σάϊτ του Γιαννακόπουλου, υπάλληλος στο Λεωφόρος, στο GAZZETTA, κολλητός, εξ απορρήτων και "σήμα κατατεθέν" του Νικόλα Πατέρα και τώρα υπάλληλος του Αλαφούζου.
Για τέτοια... στοχοποίηση μιλάμε.
Πόρτα δεν μπορούσε να... χτυπήσει ο άνθρωπος.

Δηλαδή αυτός, αν δεν ήταν και... στοχοποιημένος, λογικά θα έπρεπε να είχε περάσει σαν... υπάλληλος ή έστω... σύμβουλος, από την... κυβέρνηση του βουνού επί... ΕΑΜ, από τον γέρο Καραμανλή, από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, από τον Αντρέα Παπανδρέου, τον Σημίτη, τον Μητσοτάκη, τον...νέο Καραμανλή, τον Γιωργάκη Παπανδρέου, τον Σαμαρά και ίσως και από την ΝΑΣΑ, την ΕΟΚ, το ΔΝΤ και το... Σύμφωνο της Βαρσοβίας.
Για τέτοιο μυαλό μιλάμε.
Αλλά είπαμε.
Καταραμένη... στοχοποίηση.

4 σχόλια:

  1. Τι σου λεει αυτο? Οτι οι ενα μεγαλο μερος της δημοσιογραφιας και αθλητικογραφιας διαχρονικα εχει πολλους αφενταδες, το αντερο να λιγνωνετε, και ποιο τον ^%&#$ τον Παναθηναικο, ποιος την χεζει την αξιοπρεπεια και την ηθικη. Αρκει να πεφτει ο μισθος. Κανονικη εκδουλευση γινετε, με το αζημιωτο φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ Κωστα εσυ που ξερεις τα πολλα κι' ο νους σου κατεβαζει για εξηγησε μου κατι.

    Γιατι η ομαδα, τοσο αποτομα, κοντρα στα δημοσιευματα περι συμφωνιων "μεχρη Σεπτεμβρη" και "Δεκεμβρη" και χωρις καμμια διευκρινηση, μετακομιζει στο Απηλιο για το οποιο δεν εχει υπογραφει καμμια συμφωνια, τουλαχιστον μεχρη σημερα?

    Μηπως μετ' ονομασαν τον Αγιο Κοσμα, σε Απηλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή όταν κάνεις τον... πονηρό πρώτον καλό είναι να τον κάνεις με υπογραφή και δεύτερον να το κάνεις με τέτοιο τρόπο που να μην φαίνεσαι ανόητος, που ακριβώς είναι η... ειρωνεία (θεός να την κάνει ειρωνεία) σου;
    Στο ότι ο Παναθηναϊκός θα κουβαλήσει κάποια πακεταρισμένα δέματα στο Απήλιον;
    Δηλαδή αυτό τι είναι; Η... διακίωση των ονείρων μας; Η δικαίωση όσων έλγαν ότι από πρώτη Ιουλίου ο Παναθηναϊκός έχει δικό του αθλητικό κέντρο;
    Η ομάδα δηλαδή μπορεί αυτή την στιγμή να μετακομίσει ΣΥΣΣΩΜΗ, να προνείται και να μλένει στο Απήλιο και φυσικά μαζί και οι Ακαδημίες, ή απλά πακετάορυμε κάποια πράγματα, λέμε ότι θα τα πάμε στο Απήλιο και μετά συμπληρώνουμες τις... λεπτομέρειούλες, ότι δηλαδή θα πρέπει πρώτα να γίνουν έργα, να φτιαχτούν δυο γήπεδα ακόμα και μια σειρά άλλα;
    Να υποθέσω ότι εσύ απκά... δεν ξέρεις τα πολλά και ο νους σου στάμάτησε εδώ και καιρό να κατεβάζει ή ότι απλά νπιώθεις πνιγμένος από τα ψέμματα που έχεις πιστέψει ή και υποστηρίξει ακόμα και πας να πιαστείς από την σανίδα της "είδησης", ότι κάποιοι υπάλληλοι "πακετάρουν" πράγματα στην Παιανία;
    Διαλέγεις και παίρνεις φυσικά, αλλά ακόμα και εσύ καταλαβαίνεις πως αν πήγες να φανείς πονηρός κι ετσι, μάλλον για στο λίγο χαζούλης κατέληξε τελικά η... προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα μου φαινετε οτι εχεις βαθια αποθημενα αλλιως δεν εξηγητε η χωρις λογο επιθεση σου. Γιατι νομιζεις οτι ο καθενας μας σου κανει επιθεση?

    Τελικα δεν εισαι καθολου διαφορετικος απο αυτους που κοροιδευεις και κραζεις.

    Αη να χαθεις βλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore