Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ψεύτες και απατεώνες... ελεύθεροι χωρίς αντίλογο







Προσπαθώ να διακρίνω κάτι από την λεγόμενη Παναθηναϊκή επικαιρότητα, έτσι όπως παρουσιάζεται σε σάιτ, εφημερίδες και ραδιόφωνα. Λυπάμαι που το λέω.
Αλλά πάει το δούλεμα ψιλό γαζί.

Πάει σύννεφο η... πληροφορία για ότι γουστάρει ο κάθε πικραμένος. Απ όλα αυτά τίποτε δεν θα γίνει. Και το ξέρουν και αυτοί που τα γράφουν και τα λένε.

Το γιατί εξακολουθούν να το κάνουν το ξέρουν μόνο οι ίδιοι. Ίσως ακριβώς γιατί πρέπει εκτός των άλλων και να... συγκαλύψουν.

Είναι πραγματικά κρίμα. Αυτή την στιγμή, κανείς δεν νοιάζεται να φτιάξει κάτι, να σώσει κάτι από τον ίδιο τον σύλλογο και την ομάδα.

Απλά να σώσουν τους εαυτούς τους και όποιο σύστημα έχουν βαλθεί να υποστηρίζουν για τον άλφα ή τον βήτα λόγο.

Με καθημερινές αναπαραγωγές... πληροφοριών που διαψεύδονται την επομένη αλλά ξαναπαρουσιάζονται ως έχουν σαν να μην τρέχει τίποτε.

Με πηχυαίους τίτλους για κινήσεις, πλάνα αγωνιστικά και μη, που δεν θα γίνουν ποτέ.

Και με αστείες επικοινωνιακές μπαρούφες, που τις αναπαράγουν ακόμα κι αν ξέρουν ότι δεν πείθουν κανένα.

Η λογική λέει, πως πρόκειται για ένα εντελώς παρασιτικό και ξεδιάντροπο κύκλωμα, που κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό και απλά προσπαθεί να διασωθεί το ίδιο και να τσιμπολογήσει ότι ψίχουλο υπάρχει ακόμα.

Αλλά ακόμα κι έτσι να ναι, δεν μπορεί να εξηγηθεί τόση ξεδιαντροπιά.

Τόσο ψέμα στον κόσμο κατάμουτρα, τόσα σενάρια και πληροφορίες που ποτέ δεν έχουν επαληθευθεί και ούτε πρόκειται να επαληθευθούν.

Απλά η μόνη εξήγηση που υπάρχει, είναι ότι πλέον νοιώθουν... ελεύθεροι να λένε και να κάνουν ότι γουστάρουν, καθώς την μοναδική φωνή που φοβόντουσαν ότι θα αποκαλύπτει τον ρόλο τους κάθε μέρα κρεμασμένη στο περίπτερο, κατάφεραν να την εξαφανίσουν. Και εδώ που τα λέμε, απ' αυτή την άποψη, δικαιολογημένη η λύσσα τους τόσα χρόνια για το ΝΤΕΡΜΠΙ για εμένα προσωπικά και για όλη την παρέα. Τους χάλαγε πολύ την μόστρα.

Αλλά μην χαίρονται και τόσο. Είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο, όλοι αυτοί οι ψεύτες και απατεώνες, δεν θα απαλλαχθούν έτσι εύκολα. Αυτά που είναι να ακούσουν, θα συνεχίζουν να τα ακούνε και να τα βλέπουνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore