Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Η προσβολή του Σαββίδη στον Αλαφούζο

''ήμουν και εγώ στο μπουθ με τον Ιβάν''....











Κουράστηκα πια να βλέπω τζάμπα παλληκάρια και τσαμπουκάδες στον Παναθηναϊκό. Να βγάζουν γλώσσα εκεί που νομίζουν ότι τους παίρνει και εκεί που χρειάζεται να κάνουν τσαμπουκά να κάνουν τις πάπιες.

δόξα τον θεό.....
Και δεν λέω καν για τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Που μου τον αποθέωναν όλοι ότι έβαλε την... Κέρκυρα στην θέση της και μετά την Τούμπα βγήκε σαν κότα και είπε ότι ήταν σωστή η αποβολή του Σο.

Αλλά έτσι είναι. Κάναμε τον Παναθηναϊκό να πουλάει μούρη σε κάτι Κέρκυρες, Γιάννινα και Πλατανιάδες και στις Τούμπες και τους Σαββίδηδες όχι μόνο να κάνουν τουμπεκί, αλλά να τους σφάζουν και να λένε κι ευχαριστώ κιόλας.

Και οι περιβόητες φωνές του Παναθηναϊκού, να φωνάζουν λίγο μετά το ματς για τα μάτια του κόσμου και στην συνέχεια να εξαφανίζουν το θέμα σαν να μην έγινε ποτέ. Για τόσο δουλοπρεπείς και ανάξιους μιλάμε.

Εκείνο όμως που δεν μπόρεσα να αντέξω με τίποτε, ήταν η... αποθέωση του Αλαφούζου γιατί... είδε από το ίδιο μπουθ με τον Σαββίδη το παιχνίδι.

Μιλάμε για τρομερό κατόρθωμα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να θεωρείται ότι έκανε μέγα επίτευγμα, επειδή... κατάφερε να δει το ματς παρέα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Μόνο που μια μικρή... λεπτομέρεια, ξέχασαν να μας την πουν τα καλόπαιδα. Αλλά έλα που στην Θεσσαλονίκη έχει γίνει βούκινο και γελάνε με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, πριν το παιχνίδι, ο Αλαφούζος είχε κατέβει στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.
Την ίδια ώρα, έκανε... περατζάδα στο χώρο τον αποδυτηρίων ο Σαββίδης με ύφος τσάρου να δει αν είναι όλα... υπό έλεγχο.
Τον βλέπει ο Αλαφούζος και τρέχει κατά πάνω του με το χέρι απλωμένο για χαιρετισμό.
"Γεια σας κύριε Σαββίδη" του λέει.
Κι ο άλλος; Όχι μόνο δεν ανταπέδωσε τον χαιρετισμό, αλλά απαξίωσε και να κοιτάξει προς την μεριά του Αλαφούζου που έμεινε άγαλμα με το χέρι απλωμένο και τον Σαββίδη να συνεχίζει αγέρωχος την περατζάδα του με την κουστωδία που τον συνόδευε.
Μιλάμε για απίστευτη ενέργεια.
Κι αντί στον Παναθηναϊκό να τα πάρουν στο κρανίο και να μην τον ξαναζυγώσουν τι έκαναν;
Μαντέψτε.
Έπεσε κυριολεκτικά πανικός. Ο έρμος ο Αλαφούζος - και με το δίκιο του ο άνθρωπος- είχε αλλάξει δέκα χρώματα από την προσβολή που του έγινε και άρχισαν να τρέχουν όλοι από τον Παναθηναϊκό να προσπαθούν να βρουν... άκρη με τον Σαββίδη για να επανορθώσει.
Όπερ και εγένετο, με την βοήθεια του Ιωσηφίδη όπως λένε στην Θεσσαλονίκη.
Ο οποίος... μεσολάβησε για να συναντηθούν και πάλι ο Αλαφούζος με τον Σαββίδη, ο πρώτος να του απλώνει και πάλι το χέρι για χαιρετισμό και ο άλλος, αυτή τη φορά σαν να μην τρέχει τίποτε, να τον χαιρετάει και να του λέει "α... κύριε Αλαφούζο εσείς είστε, χαίρομαι για την γνωριμία τι κάνετε..." και τα σχετικά.

Κι έτσι είδαν όλοι μαζί κι... αγαπημένοι τον Παναθηναϊκό να χάνει περίπατο, τον Σο να τρώει κίτρινη κάρτα στο πρώτο δευτερόλεπτο, να αποβάλλεται για το δεύτερο μαρκάρισμα, τον ΠΑΟΚ να βάζει με γκολ οφσάιντ το 2-0 και να μην ανοίγει μύτη.

Αλλά είπαμε. Μπορεί στην Τούμπα να κάναμε τουμπεκί αφού ο... μέγας Σαββίδης καταδέχτηκε να μας... απλώσει το χέρι και να μας φιλοξενήσει στην σουίτα του, αλλά την... Κέρκυρα όμως την... κατατροπώσαμε. Και που να δείτε τι έχει να πάθει ο... Πλατανιάς.

Μόνο την τελευταία αγωνιστική, που αν τα Γιάννινα χρειάζονται διπλό για να πάρουν από τον Παναθηναϊκό την πέμπτη θέση, να μην ξεχάσουν στον Παναθηναϊκό να βγάλουν και... ευχαριστήριο στο νέο μεγάλο μας... σύμμαχο, που θα το δώσει περίπατο το διπλό στους Γιαννιώτες για να μην έχει τον Παναθηναϊκό στα πλέι-οφ.

Πάντα... άξιοι, που λένε δηλαδή.

2 σχόλια:

  1. τι ντροπη,καταφεραν επιτελους να ξεφτιλισουν σε ολα τα επιπεδα τον παναθηναικο μας,που θα παει ομως υπαρχει κ θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore