Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΓΗΠΕΛ και... 10% έλεγαν τότε την μέρα της... επανάστασης


Κατ' αρχήν για τα σοβαρά ή έστω τα "σοβαρά" καθώς την έχουμε ξεφτιλίσει την λέξη, της ιστορίας.
Έγινε λοιπόν η περιβόητη συνάντηση του Αλαφούζου με τον Βγενόπουλο. Όποιος νόμιζε πως θα ήταν συνάντηση για να βρεθεί τρόπος να... βοηθηθεί ο Παναθηναϊκός σ΄αυτή την δύσκολη στιγμή, μάλλον θα κατάλαβε ότι το παραμύθι πάει σύννεφο.
Η συνάντηση επί της ουσίας είχε μόνο ένα αντικείμενο. Να επαναλάβει ο Βγενόπουλος γιατί... δεν θα βοηθήσει κι όταν λέμε "βοηθήσει", εννοούμε να βοηθήσει ουσιαστικά και με ζεστό χρήμα.
Τώρα, το ότι για μια ακόμα φορά δεν πρωτοτύπησε και ξαναθυμήθηκε την ΓΗΠΕΛ, δείχνει απλά το ότι μάλλον στέρεψε και από εμπνεύσεις και ιδέες. Θα πρέπει λογικά να κούρασε και ο ίδιος τον εαυτό του και ο μόνος που αντέχει σαν... βράχος να τον καλύπτει και να τρώει ο ίδιος όλη τη ''λέζα'' και για τα πάντα, είναι ο Αλαφούζος.
Όσο για εκείνο το περιβόητο... θα βάλω λεφτά το 10% απ' όσα θα μαζέψει η Συμμαχία, πλέον δεν προκαλεί καν γέλια, αλλά πραγματικά οίκτο. Καθώς από την πρώτη Δημοτικού, το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν στην αριθμητική τα παιδάκια είναι το "μηδέν επί δέκα... μηδέν" και το "μηδέν δια δέκα... μηδέν".
Όπως το προτιμάει δηλαδή ο καθένας. Ή θα βάλω το 10% απ' όσα θα βάλουν οι άλλοι, ή θα βάλω δέκα φορές... περισσότερα απ' όσα θα βάλουν όλοι οι άλλοι. Το αποτέλεσμα έτσι κι αλλιώς το ίδιο είναι. ΜΗΔΕΝ.
Κι απορώ μάλιστα, που ένας τέτοιος μετρ των ''ντιλ'' και της επικοινωνίας, όπως τον ανέφεραν για πέντε χρόνια κάθε μέρα τα... γιουσουφάκια σε εφημερίδες και σαιτ, δεν το σκέφτηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ακόμα πιο... ηχηρό επικοινωνιακά το "όχι" του.
Αντί δηλαδή να πει θα βάλω το 10% όσων θα μαζευτούν, να πει θα βάλω... δέκα φορές περισσότερα απ' όσα θα μαζευτούν. Το ίδιο πράγμα είναι.
Τόσο που προσωπικά σκέφτομαι να γίνω μεγαλύτερος και πιο γαλαντόμος... εκτοξευτής απ' αυτόν. Και να τάξω από το μπλογκ μου εδώ πέρα, ότι εγώ θα βάλω... εκατό φορές το ποσόν που θα μαζέψουν οι άλλοι.
Πέρα απ' την πλάκα όμως. Γιατί εδώ πάει σύννεφο η κοροϊδία και όλοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Για να καταλάβω λοιπόν. Τι σόι φρούτα είναι αυτά που... μασάνε τελευταία και θέλουν και να καταπιούμε αμάσητα κιόλας τα αποφάγια τους.
Γι' αυτό βγήκαν... τα παιδιά στους δρόμους; Γι' αυτό καίγαμε τη Λεωφόρο, βρίζαμε νεκρούς και μανάδες και προπηλακίζαμε όποιον βρίσκαμε μπροστά μα;
Να τα θυμηθούμε λίγο όλα ρε παιδιά;
Υπήρχε κανένα σύνθημα τότε την... μέρα της επανάστασης στο Πεδίο του Άρεως... την ΓΗΠΕΛ και δρόμο, ή φύγε... να βάζει ο άλλος το... 10% απ' όσα θα μαζέψουν οι υπόλοιποι;
Πούλα και φύγε δεν φώναζαν; Π..άνα οικογένεια μας φέρνεις αηδία δεν έλεγαν; Δεν αντέχουμε τον Παναθηναϊκό δεύτερο δεν έλεγαν; Να φύγει ο ραλίστας ο ''καβούριας'' και να έρθουν αυτοί που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό και θα ρίξουν χρήμα άφθονο καθώς δεν τον βλέπουν σαν επιχείρηση και... λογιστικά βιβλία, δεν έλεγαν;
Που είναι όλα αυτά τώρα;
Έγιναν... 10% απ' όσα θα βάλουν οι άλλοι και... ΓΗΠΕΛ;
Και από κει που... δεν αντέχαμε δεύτεροι ή πρώτοι αλλά να νικάμε με 1-0 και να παίζουμε με δύο αμυντικά χαφ, να πρέπει να κάνουμε ντου στην προπόνηση για να "πείσουμε" τους παίκτες για την αξία της... πέμπτης θέσης ή της αποφυγής του υποβιβασμού;
Ποιόν κοροϊδεύουν όλοι αυτοί; Ποιόν κοροϊδεύουν οι πάσης φύσεως λειτουργοί της ενημέρωσης, που σχολιάζουν σαν φυσιολογικά όλα τα σημερινά, χωρίς ποτέ να θυμούνται τι έγινε και με ποια συνθήματα φτάσαμε ως εδώ;
Είναι ή δεν είναι κοινή απάτη όλη αυτή η ιστορία; Είναι ή δεν είναι απατεώνες όσοι κορόιδεψαν τον κόσμο; Είναι ή δεν είναι για φτύσιμο πραγματικά όσοι καμώνονται πως όλα όσα συμβαίνουν είναι φυσιολογικά και τα συζητάνε απλά... ενημερωτικά σαν να μην συμβαίνει τίποτε;
Γιατί καλή και η ΓΗΠΕΛ και το 10% και όλα. Αλλά θα ρωτήσει κανείς στα ίσα ποτέ κάποιον από τους πρωταγωνιστές της... ιστορίας σε όποιο επίπεδο κι αν βρίσκεται, αν τελικά γι' αυτό έγιναν όλα; Γι' αυτό το... όραμα πλακώναμε τον κόσμο στο ξύλο; Γι' αυτή την... λευτεριά αποδομήσαμε και καταστρέψαμε τον πιο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο της χώρας;
Γιατί δεν το ρωτάνε; Γιατί δεν το... αναρωτιούνται έστω εκεί στις κουβεντούλες που κάνουν με την άνεσή τους πια και με φόντο το πτώμα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ τα μεσημεράκια στα ραδιόφωνα; Αυτά είχατε τάξει στον κόσμο, όταν του γράφατε και τον παροτρύνατε να βγει στους δρόμους και να βρίζει, να λεηλατεί και να δέρνει όποιον από τότε τους έλεγε προς τα που πάει το πράγμα;
Γιατί άραγε λοιπόν; Μήπως για ένα και μοναδικό λόγο; Γιατί ξέρουν καλά, πως αν τυχόν και... ανοίξουν αυτή την κουβέντα και ξετυλίξουν το κουβαράκι προς... τα πίσω, θα βρουν στα σίγουρα τους εαυτούς τους σε πρώτο ρόλο συνενόχου στο έγκλημα και εμπρηστή κατ' εξακολούθηση στην βίαιη καταστροφή του Παναθηναϊκού;
Αυτό τελικά προσπαθούν να αποφύγουν;
Πολύ αργά πια. Γιατί μπορεί να κατάφεραν να κλείσει μια εφημερίδα που τους θύμιζε τον ρόλο τους και τους τα έλεγε, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς υπάρχουν ακόμα τρόποι -και κυρίως χιλιάδες κόσμος- που δεν θα τους απαλλάξει απ' αυτό το μαρτύριο και θα το ακούνε συνεχώς.
Μέχρι να βρουν το κουράγιο και την εντιμότητα ή να ομολογήσουν την συνενοχή τους στο έγκλημα και τον τρόπο που το... συνδιοργάνωσαν μαζί με τους εμπνευστές του, ή να ζητήσουν συγνώμη απ' όσους εξαπάτησαν και συνεχίζουν ακόμα να εξαπατούν.
ΥΓ. Δεν τελειώσαμε για σήμερα. Σε λίγο... σε ποιόν είπε ο Μπουμσόνγκ "εσύ είσαι Παναθηναϊκός; Εγώ είμαι πιο Παναθηναϊκός από σένα και από σας" και τα όσα έγιναν στην Παιανία.

6 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ .ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΑΝΙΑ ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΑΜΠΕΛΙ ΝΑ ΜΠΕΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 52 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΜΑΚΗΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός σου είπε ότι δεν μπορείς να μπεις στο ΓΕΣ; Αν έχεις είσοδο και άδεια από τον Αρχηγό ΓΓΕΘΑ μπαίνεις και σαν κύριος μάλιστα. Κι αυτοί που πήγαν σττην Παιανία έτσι πήγαν.Με άδεια για να μην...παρότρυνση από τον αντίστοιχο... αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Για να μην πω ότι επί της ουσίας πήγαν σαν οι ίδιοι να είναι... αρχηγοί ΓΕΕΘΑ αφού και νοιώθουν και πρσκτικά έχουν δίκιο ότι αυτοί διοικούν και αποφασίζουν και προφανώςς έχουν το δικαίωμα δια... νόμου, να πηγαίνουν όπου κσι όποτε θέλουν, ν λένε ότι θέλουν, νσ κάνουν ότι θέλουν και σε όποιον θέλουν και οι... κανονικοί... Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ ή μάλλον αυτοί που φέρουν τυπικά τον σχετικό τίτλο να κάθονται σούζα μπροστά τους σαν... λοχιάκια ή... μονιμάδες στο πρώτο έτος της σχολής τους. Αλλά περισσότερα γι' αυτά αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kosta vlepeis na yparxei estw kai amydra kamia elpida swtirias? Kai ennow na glitwsoume apo oli tin sapila tou parelthontos' metoxoi-ametoxoi, tzamba proedrous kai tis straties twn dimosiografwn kai twn opadwn tous. H tha anagkastoume na ypominoume tin oloklirwtiki katastrofi tis omadas mas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κωστα καλησπερα τα ελεγες εσυ αλλα ποιος σε ακουγε , θα αλλαξει τιποτα απο το καλοκαιρι η απο εδω και περα και για παντα θα διοικουν αυτοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω ενα εχω να πω
    σε οποια ομαδα μπλεκονται οπαδοι να κανουν κουμαντο τοτε η ομαδα γινεται μπουρδελο κανονικο.διελυσαν την αεκ διαλυουν και εμας.
    ειναι να τρελαινεσαι οταν μιλας με οργανομενο και σου λεει καλυτερα στη β' παρα με τον τζιγκερ.
    μας χαλουσε αδερφια να η ομαδα μας να ειναι υγειης.να ειναι καθαρη,να παιρνει τιτλο μια στα 5 χρονια.να ειναι καθε χρονο δευτεροι και να παλευουμε ως τελος για πρωταθλημα.να ειμαστε καθε χρονο ευρωπη με διακρισεις που καμια ελληνικη ομαδα δεν ειδε.να περναμε ποου και που εναν paulo soouza,enan gilberto,μια ομαδα που αποτελουσε 90% της εθνικης μας.παιζανε οι εθνικες ομαδες των χωρων και αδειαζε η παιανια γιατι επαιζαν ολοι στις εθνικες.
    αν ειναι δυνατον.διοξανε οτι θυμηζει ΠΑΟ.εξω καρα,εξω κατσουρ,εξω λουκας και σπυρο.σε λιγο θα διοξουν μπουμ και βιτολο.και οποιον τολμησει να παλεψει για την ομαδα.οποιον ποναει την ομαδα.οπως διοξανε και τον αγνο φιλαθλο.
    ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ.ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ.ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ.
    ΠΑΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μία ερώτηση απλή και όμορφη..Γιατί τόσο χρόνια η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν έκανε γήπεδο στον Παναθηναϊκό;;Περιμένω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore