Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Στα ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ο Παναθηναϊκός... τα λεφτά να πέφτουν ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ







Εντάξει ρε παιδιά, εδώ δουλευόμαστε όλοι ομαδικώς. Μα όλοι για όλοι. Ούτε σε... προπόνηση δεν μπορεί να νικήσει ο Παναθηναϊκός. Ναι σε προπόνηση. Γιατί τέτοιο αντίπαλο, τόσο χαλαρό, τόσο ανοργάνωτο και τόσο κακό σε σημείο αδιαφορίας σχεδόν, δεν πρόκειται να ξαναβρεί ο Παναθηναϊκός.

Μπορεί επειδή η σαχλαμάρα πάει σύννεφο πια σ' αυτή την ομάδα, να διαβάσετε και να ακούσετε ότι τραβάει η ψυχή σας. Εδώ αυτός που μετέδιδε -που κάποτε κερδίζαμε Τσάμπιονς Λιγκ και... δεν μπορούσαν να αντέξουν το... κακό θέαμα- τον είδε... καταιγιστικό σήμερα τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πλατανιά.

Θα δείτε και θα διαβάσετε πολλά και σήμερα. Και λογικά θα δείτε και... πληρωμένες απαντήσεις για την διαιτησία ή για τις... θυγατρικές του Ολυμπιακού.
Μακάρι όμως, όχι μόνο οι... θυγατρικές αλλά και ο Ολυμπιακός ο ίδιος, να μας παίξει όπως ο Πλατανιάς. Που επί ενενήντα λεπτά παραχωρούσε χωρίς πίεση την μπάλα έξω από την περιοχή του και ο Παναθηναϊκός την γύρναγε γύρω-γύρω, προς .. τέρψιν κιόλας όπως ακούγαμε, του σχολιαστή του αγώνα.

Να δω λοιπόν, σε ποιο άλλο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα πάρει τόσες φορές την μπάλα στο μισό γήπεδο του αντιπάλου, να δω σε ποιο άλλο παιχνίδι ο πιο κοντινός αντίπαλος σε παίκτη του να είναι μονίμως στα τέσσερα με πέντε μέτρα, να δω σε ποιο άλλο παιχνίδι οι πλάγιοι του θα είναι μονίμως ξεμαρκάριστοι με όλο το χώρο μπροστά τους ελεύθερο.

Κι όμως. Αυτό το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν κατάφερε να το κερδίσει, αλλά το έχασε κιόλας. Το έχασε και... χαλαρά μάλιστα. Μετρώντας όλες κι όλες δυο καλές ευκαιρίες με Μαυρία και Κουίνσι στο δεύτερο ημίχρονο.

Από κει και πέρα τι να πεις. Τα έχουμε ξαναπεί και τα έχουμε ξαναπεί και πάλι θα τα πούμε, αλλά δεν ιδρώνει κανενός το αυτί.

Μια χαρά είναι όλοι βολεμένοι στις θεσούλες τους, οι μισθοί πέφτουν κανονικά, τα ρεπορτάζ μας πληροφορούν κάθε μέρα ότι όλα πάνε καλά, γιατί να την χαλάσουμε μια τέτοια ωραία ατμόσφαιρα;
Για να βρουν κάποιον για μια ακόμα φορά να τα βάλουν;

Αφού είναι φανερό ότι κανένα δεν ενοχλεί αυτή η κατάντια. Εδώ οι άλλοι... η αιχμή του δόρατος όπως λένε και οι... αγνοί Παναθηναϊκοί  που κάποτε έκαναν κόλαση το γήπεδο για την ομάδα τους αν μας έκανε μια... ευκαιρία αντίπαλος στο Τσάμπιονς Λιγκ  σήμερα μου τραγουδούσαν ευτυχισμένοι για το πόσο... αγαπούν τον Παναθηναϊκό.
Να μην μασάμε λοιπόν τζάμπα τα λόγια μας.

Στημένοι από την... Λεωφόρο μέχρι το... Καραϊσκάκη του... αγαπημένου τους προέδρου επενδυτή Σωκράτη Κόκκαλη ήταν όλοι παλιά, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ για τον Παναθηναϊκό, το παρόν και το μέλλον του είναι όλοι τους αυτοί τώρα. Το μόνο που νοιάζει τους μεν είναι να κρατήσουν τις θεσούλες τους και του δε να πέφτει η κονόμα όσο μπορεί ακόμα.
Τι να λέμε και τι να ξελέμε τώρα.

Κι από κοντά οι... επικοινωνιακοί διευθυντές της κακιάς ώρας, που τολμάνε να μου το παίζουν και Παναθηναϊκάρες κιόλας, αλλά ΕΜΜΙΣΘΟΙ κανονικά και με τον νόμο πια κι ας έβγαζαν κάποτε σπυριά υποτίθεται για τις... αυλές και τον.,.. κυβερνητικό τύπο όπως ονόμαζαν το ΝΤΕΡΜΠΙ.

Πανηγύριζαν κιόλας οι δυστυχείς και έταζαν και στον Αλαφούζο πως αν πέσει κι αυτό το... κάστρο του Βαρδινογιαννισμού, η ομάδα απελευθερωμένη θα εκτιναχθεί.

Την εκτίναξαν λοιπόν πραγματικά την ομάδα όλα αυτά τα λαμόγια.

Την εκτίναξαν από την ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ στα ΤΑΡΤΑΡΑ του ανυπόληπτου ελληνικού πρωταθλήματος. Και τολμάνε και μιλάνε ακόμα. Και τολμάνε να μου γράφουν και αρθράκια ακόμα για τους... αυλικούς, για τα... κατάλοιπα του παρελθόντος και για τα... βαρίδια της ομάδας.

Αλλά σας το έχω ξαναπεί. Μην παραπονιέστε και μην οργίζεστε πια. Σας βρίσκουν και τα κάνουν. Σας βρίσκουν από μπόσικους έως αδιάφορους.

Γι' αυτό και μην ελπίζετε τίποτε. Οι άνθρωποι είναι ένα κράμα άσχετων, λαμόγιων,  ανίκανων και ανέντιμων. Τα λεφτά τους να παίρνουν, τα λεφτά που ΕΦΑΓΑΝ από τον Παναθηναϊκό να απολαμβάνουν, τα τελευταία κόκαλα να ξερογλείψουν και ο Παναθηναϊκός ας πάει κατά διαόλου.
Στα ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ.

Για πλάκα σε δυο μέρες θα κάνουν πως το ξέχασαν κι αυτό και θα σας λένε για την... επιστροφή στη Λεωφόρο, για τους... διακανονισμούς, για αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και για ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ το καλοκαίρι.

Γι' αυτό και το συγκεκριμένο κράμα, το μείγμα αν θέλετε που προκύπτει, είναι τόσο... εκρηκτικά επικίνδυνο.

Κι όσο το αφήνουν όλοι να δρα ασύδοτο στον Παναθηναϊκό, τόσο κάθε τι που έχουμε δει, θα μοιάζει και... πανέμορφο μπροστά σ' αυτά που θα έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore