Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Τι τραβάγαμε και δεν το μαρτυράγαμε...










Να ναι καλά. Πραγματικά να ναι καλά τα παιδιά εκεί στο glory-days.gr.
Γι' αυτό το απίστευτο κείμενο που ανακάλυψαν από την πάλαι ποτέ... αιχμή του δόρατος των... αγνών Παναθηναϊκών, το σάιτ των GreenWebFans.

Μιλάμε για όσους δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, για τον ιντερνετικό... προπομπό του σημερινού Φορέα.

Ρίξτε μια ματιά λοιπόν στο κείμενο. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ τους, με την ευκαιρία της απόκτησης από τον Παναθηναϊκό τότε του Λουσιάν Σανμαρτεάν.

Διαβάστε λίγο δέστε και τα πρωτοσέλιδα της αντίστοιχης μέρας και προσέξτε σε τι εκπληκτική .. αντιστοιχία βρισκόντουσαν -από τότε- οι... αγνοί οπαδοί και ο λεγόμενος... αντικειμενικός τύπος.

Θαυμάστε φρασεολογία, απειλές για κλωτσιές και ξύλο στην πρώτη στραβή. Μιλάμε φυσικά για όσους δεν θυμούνται, για την εποχή της... παράγκας. Αυτής από την οποία, τα συγκεκριμένα αυτά τυπάκια παραπονούνταν και εξοργιζόντουσαν δήθεν, ότι δεν προστάτευε την ομάδα ο Βαρδινογιάννης.

Δέστε πως ξεκινούσε τότε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ την σεζόν ο ΟΣΦΠ του αγαπημένου τους Κόκκαλη και πως ο Παναθηναϊκός. Τι ανηφόρα έπρεπε να τραβήξει κάθε παίκτης για να παίξει μπάλα, πόσο κρεμόταν από ένα στραβό αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός, σε τι συνθήκες έπρεπε να αγωνισθεί, να προσπαθήσει και αντέξει συνολικά ο Παναθηναϊκός οργανισμός.

Αν αυτό δεν ήταν ανοιχτή και καθαρή αβάντα και χείρα βοηθείας στον Κόκκαλη και στην παράγκα του, τότε ας μας πουν οι ίδιοι τι ήταν.
Και το χειρότερο;
Αυτοί οι τύποι, έχουν το θράσος να βγάζουν λόγους σήμερα για ενότητα και για στήριξη στην ομάδα.

Αυτοί οι τύποι έστηναν στον τοίχο με συνοπτικές διαδικασίες σαν εχθρό του Παναθηναϊκού από το 2008 και μετά, όποιον αποτολμούσε να πει ότι ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι δεν έπαιξε καλά, ή ότι δεν ήταν και τόσο φυσιολογικό να χάνει το πρωτάθλημα με 14 βαθμούς πίσω ή να παλεύει για την πέμπτη θέση 31 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Αυτοί οι τύποι. Αυτοί που έκαναν κόλαση την ομάδας κάθε χρονιά και πριν καν αρχίσει η σεζόν, ανοίγοντας τον δρόμο στο... πρόεδρο που ξέρει από μπάλα και παίρνει και δίκαια πρωταθλήματα  όπως έγραφαν στις ανακοινώσεις τους τότε τον Κόκκαλη, να παίρνει τα πρωταθλήματα.

Όσο για τις... ποδοσφαιρικές τους προβλέψεις και την ειλικρίνειά τους;
Ο Παναθηναϊκός εκείνη την χρονιά πήρε ΝΤΑΜΠΛ. Την συγνώμη του συγκεκριμένου τύπου ακόμα την περιμένουμε.
Και για όσους θέλουν να μιλάμε και με ονόματα.

Ο... μύθος θέλει, τον επικεφαλής τότε των GWF δικηγόρο Θόδωρο Μαραγκουδάκη, να είναι ο βασικός συγγραφέας αυτών των απίστευτων κειμένων και ανακοινώσεων.

Ο κύριος αυτός σήμερα, εμφανίζεται συχνά πυκνά να μοστράρει με τον... χαρτοφύλακά του δίπλα στον Αλαφούζο και να εκφέρει... βαρύνουσα άποψη για την Συμμαχία, τον Παναθηναϊκό και το μέλλον του.

Έτσι για να πάρετε μια ιδέα τι έχει... στοιχηθεί και στριμωχτεί δίπλα στον Αλαφούζο και για να καταλάβετε τι μέλλον μπορεί να έχει τελικά ο Παναθηναϊκός., στα χέρια τέτοιων ανθρώπων σαν τον συγγραφέα τέτοιων κειμένων και υπό την διαρκή ομηρία τους.

Τα πρωτοσέλιδα εκείνης της μέρας και το απίστευτο κείμενό των GWF στην διάθεσή σας παρακάτω, έτσι όπως τα αντέγραψα από το glory-days.gr


sportime
------------------------------------------------------------------------------------------------------
goal
------------------------------------------------------------------------------------------------------
filathlos
------------------------------------------------------------------------------------------------------
athlixo

16-7-2003: Από την κεντρική σελίδα των G.W.F

«Σανμαρτεάν;;;; Τι σκατά κάνετε; Έβγαλε μάτια στο ιντερτότο; Τι λέτε ρε; Πάτε καλά; Σας είπε κανείς ότι ο Ακράτητος θέλει κι άλλο δανεικό μαζί με τον Λίνκαρ; Ηπατίτιδα;;;;; Θα πέσει πολύ ξύλο φέτος . . . πολύ ξύλο . . . Που τον βρήκατε πάλι αυτόν; Τόσα χρόνια δεν μάθατε τίποτα; Ας είναι και Σανχάτζι και Σανμαραντόνα και Σανπελέ και Σανκρόιφ . . . Και μόνο που φέρατε έναν παναγνώστου πιτσιρικά για να φορέσει τη φανέλα με το 10 και να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος της ανάπτυξης του παιχνιδιού, δείχνετε το μέγεθος της κοροϊδίας, της βλακείας και της ανεπάρκειας που σας δέρνει. Αν αυτό ήταν όλο . . . Καληνύχτα και φέτος.


Μου αρέσει κύριε Βαρδινογιάννη που δεν θα επαναλαμβάνατε τα λάθη του Θείου σας . . . Πάλι καλά που δεν θέλατε να τον ελληνοποιήσετε πρώτα. Όλα αυτά και με αποκορύφωμα την έλευση του Μεσσία Σανμαρτεάν στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, αποδεικνύουν ότι για μια ακόμη φορά, για μια ακόμη χρονιά μας κοροϊδεύετε ασύστολα. Εάν έχει απομείνει μέσα σε αυτή τη διοίκηση έστω ένας σώφρων άνθρωπος χωρίς μαζοχιστικές τάσεις και στον οποίον να μην αρέσουν τα ανέκδοτα που βγαίνουν για τον Παναθηναϊκό μας, ας τους συνεφέρει μπας και συνέλθουν και σώσουν την κατάσταση έστω και τώρα.

Προσπαθείτε να μας ξενερώσετε. Ε, λοιπόν δεν ξενερώνουμε ΠΟΤΕ και στην πρώτη στραβή θα πέσει κλωτσιά. Πολλή κλωτσιά . . . Και αν εγώ κάνω λάθος και με διαψεύσετε, εδώ θα είμαι να με κράξετε. Αν όμως αποδειχθούν σωστά όλα αυτά (και δυστυχώς θα αποδειχθούν) το κακό που κάνετε στην ομάδα ποιος θα το χρεωθεί; Ποιος θα το πληρώσει;;;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore