Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Δεν παίζονται με τίποτε. Ολα καλά λοιπόν, εκτός από τον... Φάμπρι



Εντάξει, δεν έχουν τον Θεό τους οι άνθρωποι. Απ' όλα όσα έγιναν και σήμερα, ξέρετε τι κατάλαβαν; Ότι έθιξε την ΠΑΕ ο Φάμπρι με τις δηλώσεις τους. Λίγη ώρα έχει περάσει από την νέα ξεφτίλα και διαβάστε την "γραμμή" που έριξε επισήμως η ΠΑΕ, δηλαδή ο επικοινωνιακός διευθυντής της.
Το παρακάτω απόσπασμα είναι από το LEOFOROS.gr
Το κορυφαίο όμως ποιο είναι;

Και καλά θα πω εγώ, άντε να πεις ότι δεν ήταν σωστός ο τρόπος που μίλησε ο Φάμπρι και άντε να πεισθώ κιόλας πως...  γι αυτό χωρίζουν οι δρόμοι του με την ΠΑΕ.

Αλλά είναι ποτέ δυνατόν, λίγη ώρα μετά την ξεφτίλα με Πλατανιά το σχετικό ρεπορτάζ με την επίσημη θέση της ΠΑΕ, να καταλήγει με την φράση ότι η ΠΑΕ "είναι ικανοποιημένη από την διάθεση των ποδοσφαιριστών πάνω στους οποίους θα στηριχθεί τα επόμενα χρόνια";
Δηλαδή αυτό τώρα για... καλό το λένε ή για... απειλή;
Πάλι τα ίδια με λίγα λόγια;

Βρήκαμε γι απόψε ένα ένοχο τον Φάμπρι αυτή τη φορά και όλα τα άλλα πάνε μια χαρά και έτσι θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια;
Και ποιοι είναι αυτοί ρε παιδιά στην τελική, που έτσι φόρα παρτίδα λένε... εμείς έτσι θα συνεχίσουμε κι άμα σας αρέσει;
Αυτό με λίγα λόγια είναι το ζητούμενο;

Αν θα συνεχίσουν... αυτοί και τα επόμενα χρόνια να κάνουν ότι θέλουν στον Παναθηναϊκό;
Και όχι το... πως θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός τα επόμενα χρόνια... μ' αυτούς;
Τι να πω...
Απλά σας αφήνω να απολαύσετε ένα ακόμα δημοσίευμα ύψιστης Παναθηναϊκοφροσύνης.
Άξιος πάντως.
Ο μισθός.
ΟΛΩΝ !!!!

_________________________________________________________________

«Άδειασμα» Φάμπρι από την διοίκηση



Ξένο σώμα αποτελεί από την Κυριακή το βράδυ για τον Παναθηναϊκό, ο Φάμπρι Γκονζάλες. Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού, μετά την ήττα από τον Πλατανιά στην κάμερα της Nova όταν και δήλωσε ότι οι «παίκτες δεν έχουν τα αρχίδια να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν».

Η διοίκηση άκουσε με προσοχή τις δηλώσεις του και το σχόλιό της ήταν ότι «στηρίζει τους παίκτες και διαφωνεί με το ύφος του προπονητή», ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι είναι «ικανοποιημένη από την διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί ο Παναθηναϊκός τα επόμενα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore