Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ο αγώνας των λαμογιών, τώρα... δικαιώνεται


Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Όλα δείχνουν ότι το πλάνο... ανανέωσης και... ελληνοποίησης της ομάδας, προχωράει με εντατικούς ρυθμούς.
Κόρμπος και Κοέν τα σημερινά... μεταγραφικά αποκτήματα, ενώ γυρίζει και ο Καραγκούνης.

Ταυτόχρονα από... ώρα σε ώρα, από... μέρα σε μέρα και από... μήνα σε μήνα, ξανασυμφωνούν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης για την Λεωφόρο.
Οργασμός πραγματικός δραστηριοτήτων στα... πρωτοσέλιδα και στα σάιτ.
Όλα βαίνουν καλώς.

Οι μέτοχοι που πρέπει... παρακολουθούν άγρυπνα τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, ώστε να επιστρέψουν με πακτωλό χρημάτων όταν... ξεπεραστεί η οικονομική κρίση. Το πολύ σε... πέντε χρόνια, όπως λέει το... ανεξάρτητο ρεπορτάζ, θα είναι και πάλι έτοιμοι και παντοδύναμοι.
Οι... άλλοι μέτοχοι εξακολουθούν να... συμβουλεύουν και να διδάσκουν.

Ο... λαός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στις επάλξεις για να αποκρούσει την επίθεση του κατεστημένου, που έχει βαλθεί να μην αφήσει τον Παναθηναϊκό να πάει την διαφορά στο... -31 από το... -34.

Και οι δημοσιογράφοι που δεν ανήκουν σε... αυλές, πάντα εκεί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ενημερώνουν με το νι και με το σίγμα για κάθε εξέλιξη.
Οπότε... οπότε ναι.
Είμαστε επιτέλους μια... ευτυχισμένη οικογένεια και ομάδα.

Απελευθερωμένη και κυρίως χωρίς... περιττές σκοτούρες και στεναχώριες, όπως αν παίζουμε με δύο αμυντικά χαφ, αν είναι σωστό να έχουμε... δανεικούς, αν κερδίζουμε μόνο με 1-0, αν θα πάρουμε ή όχι το πρωτάθλημα, αν θα προκριθούμε στους δεκαέξι, του οχτώ ή τους τέσσερις του Τσάμπιονς Λιγκ, αν θα ανανεώσει ο... Παπαδόπουλος ή θα μας τον πάρει και αυτόν ο ΟΣΦΠ, αν θα πιπιλάμε την... καραμέλα της Ευρώπης, αν θα κοροϊδεύουμε τον κόσμο με ψεύτικα σλόγκαν του στιλ... δεν χρωστάμε.

Και πάνω απ' όλα, επιτέλους πια, με μια ΠΑΕ υγιή και αγνά Παναθηναϊκή και μια ομάδα, που ουδόλως πια την απασχολούν τα... λογιστικά βιβλία, μα μόνο η πέμπτη θέση που... γράφει ιστορία.
Με λίγα λόγια...

Ο αγώνας των πάσης φύσεως λαμόγιων και απατεώνων, τώρα... δικαιώνεται.
Ήθελα να ήξερα μόνο, πόσοι ακόμα κάθονται και διαβάζουν ή ασχολούνται με όλα αυτά τα παραμύθια και πόσο τα πιστεύουν αυτοί που τα γράφουν.

1 σχόλιο:

  1. .Κώστα θυμάσαι για κάτι αρπακτικά στη Παιανία που έγραφες κάτι ωραίες εποχές;
    Τι καλές εποχές γενικά,όχι μόνο στα διοικητικά μας.
    Τέλος πάντων τελικά μου φαίνεται πως είσουν μάντης κακών καταστάσεων αν και το είχες γράψει για άλλο λόγο.Όπως σε Θυμάμαι να τα έλεγες και στο ράδιο το 2009-2010 όταν όλοι ζητοκραυγαζαν,εσένα κάτι σου βρωμαγε στο βάθος(όπως και σε εμένα και σε άλλους αλλά και σε οπαδούς ακόμα και του Ολυμπιακού) γιατί αυτό το νταμπλ μου φάνηκε περίεργο γενικά μιας και είσασταν η μοναδικη ομάδα που ο τότε γαύρος ήταν η χαρά των αντιπάλων,μας νίκησε 2 φορές και μάλιστα χωρίς να βάλουμε γκολ.Η φιλία Πατέρα-Μαρινακη από παλιά μάλλον τυχαία αναφορά είναι όπως και για τη συνέχεια στην ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore