Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ο Βέλιτς στο Λεβαδειακό





Ρε τον Κομπότη, φλέβα χρυσού σε εποχές κρίσης χτύπησε ο άτιμος.

Ο Γιάσμικο Βέλιτς λοιπόν επιστρέφει στην ενεργό δράση, καθώς αναλαμβάνει τον Λεβαδειακό.

Καθίστε να δείτε ένα πράγμα μόνο. Τι παίκτες θα φέρει το καλοκαίρι ο Λεβαδειακός και σε τι τιμή και πόσο θα κοστίζουν μετά από έξι μήνες.

Μιλάμε χρυσωρυχείο θα γίνει η Λιβαδειά.

Καλορίζικος λοιπόν Γιάσμικο

2 σχόλια:

  1. "Ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο για να αποδημήσουν τον Παναθηναϊκό. Αφού δε μπορούσαν να αποδομήσουν τον πρόεδρο, χτύπησαν τον προπονητή. Άνθρωποι που έχουν συμφέροντα από τον Παναθηναϊκό. Προσπάθησαν να γίνει κάποια χειραγώγηση". Λογια του Αργυρη Πεδουλακη μετα το τεραστιο διπλο στη Μαδριτη. Αναφερεται στην "κριτικη", αντικειμενικη παντα και για το καλο της ομαδας(!!!), που του γινεται απ'την αρχη της χρονιας! Ασχετο με το θεμα Κωστα αλλα δειχνει πολλα οχι μονο για το μπασκετ αλλα κυριως για το τι παιχτηκε στην ποδοσφαιρικη ομαδα μεχρι να φτασουμε στν "εκτοξευση".. Εχω την αισθηση οτι μιλαμε για τα ιδια προσωπα.. Απλως στο μπασκετ ειναι μεγαλυτερες οι αντιστασεις, η μαλλον ο Δημητρης δεν μασαει, ξερει να τους κερδιζει ακομα και στο δικο τους γηπεδο σε αντιθεση με τον "επαρατο"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές, πέρα από την απορία μου που κολάει εδώ πέρα αυτό, αλλά αυτό το ξέρεις και εσύ και το λες κιόλας, αλλά μάλλον ήταν για να το πεις και τόπες. Καμιά αντίρηση δημοκρατία έχουμε. Θεωρητικά φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore