Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Τέλος στο καραγκιοζιλίκι













Αυτό το καραγκιοζιλίκι με την επετειακή παρουσίαση από τις μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές του Παναθηναϊκού  από σαιτ και τύπους που καμιά σχέση δεν είχαν με τον Παναθηναϊκό τότε, κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει.

Και ειδικά όταν μιλάμε για σαιτ και τύπους, που εκείνη την περίοδο του Παναθηναϊκού την αποκαλούν ακόμα "εποχή της μιζέριας".

Ειδικά όταν μιλάμε για τύπους, που τότε έστελναν οργισμένες επιστολές γιατί τα παιδιά τους δεν γίνονταν Παναθηναϊκοί ή ντρεπόντουσαν να πάνε στο σχολείο.

Ειδικά όταν μιλάμε για τύπους που εκείνες τις στιγμές που τώρα παρουσιάζουν, τις θεωρούσαν σαν άλλοθι των αυλικών για την κατάντια του Παναθηναϊκού και τις ονόμαζαν μαζί με τον Τσουκαλά "η καραμέλα της Ευρώπης".

Κάπου έχει και το θράσος τα όριά του.

Οι συγκεκριμένοι τύποι και τα συγκεκριμένα δήθεν Παναθηναϊκά σαιτ που πρωτοστάτησαν στην διάλυση του Παναθηναϊκού, δεν δικαιούνται να πιάνουν στο στόμα τους τον Σαραβάκο, τον Δημόπουλο, τον Ζάετς, τον Ρότσα, το Σόουζα, τον Χένρικσεν, την Γκέτεμποργκ, την Μπαρτσελόνα, την Άρσεναλ και τον Παναθηναϊκό τον ίδιο στην τελική.

Ήταν... απέναντί του τις εποχές που τώρα μνημονεύουν σαν μεγάλες και τρανές. Κρυβόντουσαν από προσώπου γης εκείνα τα μεγάλα βράδια από την στεναχώρια τους και περίμεναν πως και πως την πρώτη... ισοπαλία για να ξεχυθούν και αν ρίξουν την χολή τους.

Ποιόν κοροϊδεύουν λοιπόν τώρα;
Για ποιόν Παναθηναϊκό καμώνονται πως καμαρώνουν;
Ποιες στιγμές κάνουν πως αναπολούν με νοσταλγία;

Τον Παναθηναϊκό και τις στιγμές που τότε πολεμούσαν και έλεγαν πως αποτελούν το άλλοθι για να κρυφτεί το... μίκρεμα του συλλόγου;

Ας αφήσουν λοιπόν ήσυχες και εκείνες τις στιγμές και εκείνες τις βραδιές και εκείνο τον Παναθηναϊκό.

Ας βολευτούν τώρα με τις νίκες επί της Κέρκυρας, με το... επίτευγμα να μαζευτούν δέκα χιλιάδες τζάμπα στο ΟΑΚΑ και με τον στόχο της κατάκτησης της... πέμπτης θέσης.

Και ας στηθούν για σήμερα γεμάτοι... αγωνία, να δουν το Ξάνθη-Γιάννινα παρακαλώντας για... ισοπαλία ανάμεσα στους άμεσους ανταγωνιστές μας για την πέμπτη θέση.

Τις Μπαρτσελόνες, του Σαραβάκους και τους Ζάετς, ας τους αφήσουν σ' αυτούς που και τότε και τώρα, ήταν δίπλα στον Παναθηναϊκό και καμάρωναν γι' αυτό που ήταν και έκαναν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore