Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η υποκρισία των δημίων



Για να πω την αλήθεια, περίμενα μέχρι τώρα. Να δω σχόλια, αναλύσεις, ακόμα και κριτικές για το σημερινό παιχνίδι. Σε πάσης φύσεως ΜΜΕ και κυρίως στα γνωστά μας... Παναθηναϊκά σαιτ.

Ακόμα περιμένω και λογικά δεν έχει και νόημα πια να περιμένω.

Οι άνθρωποι που κάποτε έκαιγαν το γήπεδο, αποδοκίμαζαν εν χορώ την ομάδα σε κάθε προσπάθειά της όταν ζοριζόταν να κερδίσει με 2-0 και άνω, έβγαιναν και δημιουργούσαν κλίμα κόλασης και διάλυσης στα ραδιόφωνα, τώρα είναι μέσα στην καλή χαρά, ή στην καλύτερη δεν νοιώθουν καν την ανάγκη να πουν δυο κουβέντες.

Και δεν τα λέω αυτά, για να κατηγορήσω την ομάδα γιατί ζορίστηκε να κερδίσει. Δεν φταίει η ομάδα αν κατάντησαν τον Παναθηναϊκό κάποιοι τόσο ανυπόληπτο, που να χαίρεται κιόλας γιατί κέρδισε την Κέρκυρα ή ακόμα χειρότερα γιατί αυτή η νίκη φέρνει ακόμα πιο κοντά τον στόχο της... πέμπτης θέσης.

Ούτε κι οι παίκτες φταίνε  ούτε κι ο προπονητής. Για να μην πω ότι κάνουν κι ότι μπορούνε και ότι είναι επιεικώς ηλίθιοι όσοι μιλάνε κάποιες φορές με χυδαία υπονοούμενα για την διάθεση και το πάθος τους να κερδίσουν.

Δεν είναι αυτό το... σημείο αναφοράς του σχολίου μου.

Αλλά αυτή η απίστευτη υποκρισία όλων αυτών, που έκαναν κόλαση την ζωή του Παναθηναϊκού τόσα χρόνια και παρίσταναν και τους οργισμένους Παναθηναϊκούς κι από πάνω.

Όλοι αυτοί που κερδίζαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ξεσκόνιζαν ακόμα και την μία λάθος πάσα ή χαμένη ευκαιρία, για να γράψουν περισπούδαστες αναλύσεις για την ανυπαρξία ποιοτικών παικτών, ή για το ότι δεν είχαμε... το εύκολο γκολ επειδή ποτέ δεν είχαμε επιθετικούς κλάσης.

Όλοι αυτοί , που σήμερα αξιολογούν σαν μεγάλο και τρανό επίτευγμα την νίκη επί της Κέρκυρας και την... καυτή απάντηση του Βασίλη Κωνσταντίνου στους... Κερκυραίους.

Αλλά ακριβώς αυτή η δήλωση είναι και ενδεικτική της... μετάλλαξης που υπέστη αυτός ο σύλλογος.

Ο άνθρωπος που κάποτε με την απόκρουσή του στο 79' στο σουτ του Κάρασι έστειλε τον Παναθηναϊκό στο τελικό του Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ, σήμερα... αναλώνεται σε προφορικές... τάπες σε βάρος της Κέρκυρας.
Τόσο καλά.

Αλλά με το συγνώμη για το κλείσιμο αυτού του σημειώματος, ειλικρινά δεν φταίνε όλοι αυτοί που συνεχίζουν ανερυθρίαστα να ασελγούν πάνω στο σώμα του Παναθηναϊκού. Καλά κάνουν. Αφού βρίσκουν ακόμα και τα κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore