Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Πηγαίνοντας για το ματς με την ΑΕΚ











Ίσως για αρκετούς να έχει χάσει πια την γοητεία του, αλλά ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν παύει να είναι πόλος έλξης και ενδιαφέροντος γενικότερα.

Βέβαια το ότι θα φτάναμε σε σημείο κάποτε, να συζητάμε για ένα τέτοιο παιχνίδι, με φόντο την... μάχη μεταξύ μας για την κατάκτηση της... πέμπτης θέσης, ή ακόμα χειρότερα για την απομάκρυνση -κυρίως για την ΑΕΚ αυτό- από την ζώνη του υποβιβασμού, ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μας. Ποδοσφαιρικά φυσικά εννοώ, γιατί από άλλους... εφιάλτες τίγκα είμαστε και δύσκολα θα μπορέσουμε και να απαλλαχτούμε απ' αυτούς.

Τέλος πάντων, πολύ κουβέντα ακούω και βλέπω για την... ωραία ατμόσφαιρα που έχουμε ως σύλλογος και ως ομάδα πηγαίνοντας προς το παιχνίδι, ενώ απ' την άλλη αντίθετα, πολύ μουρμούρα και... εσωτερικές αναταραχές πάσης φύσεως στο στρατόπεδο της ΑΕΚ.

Το να πω εδώ πέρα και σε σας ειδικά, να μην τσιμπάτε και ξεγελιέστε απ' αυτά, μάλλον το βλέπω περιττό  Δεν χρειάζεται καθώς παιδιά δημοτικού πια, γνωρίζουν ότι δεν παίζει ούτε η καλή ατμόσφαιρα μπάλα, ούτε η... τόσο αγαπημένη μας πια επικοινωνία.

Μπάλα θα παίξει ο προπονητής και οι παίκτες και ελπίζω να τους έχουν αφήσει αυτή τη φορά ήσυχους όλοι, να ασχοληθούν όσο γίνεται περισσότερο με το παιχνίδι.

Από πλευράς δεδομένων, ο Παναθηναϊκός υπερτερεί σε δύο τομείς.
Το πρώτο καθαρά θεωρητικά βεβαίως, το ότι έχει καλύτερο και πιο πλήρες ρόστερ από την ΑΕΚ.

Και το δεύτερο, αλλά ουσιαστικά εδώ, ότι ο Φάμπρι έχει μια... καλή μανία, να μελετάει πολύ τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού κάθε φορά.

Ντεσαβαντάζ σ' αυτά τα δύο, είναι η προφανής φλόγα και πάθος που θα δείξει η ΑΕΚ καθώς δίνει αγώνα επιβίωσης κυριολεκτικά, η έδρα της, αλλά θεωρητικά πάντα και το περισσότερο τρέξιμο που φαίνεται να κάνουν μέσα στο γήπεδο οι νεαροί παίκτες της.

Αυτά θα αναμετρηθούν στο ντέρμπι. Από κει και πέρα τα υπόλοιπα την Κυριακή το βράδυ.

Κι εννοώ τα υπόλοιπα σε σχέση με το παιχνίδι και το αγωνιστικό μέρος του.
Καθώς για όλα τα... υπόλοιπα, όρεξη να έχετε έχουμε πολλά να πούμε μέχρι την Κυριακή,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore