Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Νέοι δρόμοι σε προετοιμασία και... ρεπορτάζ








Τώρα μόλις το είδα. Παιδιά ειλικρινά... λυπηθείτε μας. Λίγο έστω. Όσο... πατάει η γάτα.

Ο λόγος για δημοσιεύματα σε Παναθηναϊκά σαιτ αλλά και σε ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αυτούσιας της ομιλίας του... Αλ Πατσίνο, η οποία μεταδόθηκε από τον Φάμπρι πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ για να τους εμψυχώσει.
Μιλάμε για πραγματική παράκρουση.

Μέχρι και... λινκ με το... αυθεντικό απόσπασμα από την ταινία είδα σε σαιτ.
Δείτε την ομιλία του... Αλ Πατσίνο ήταν ο σχετικός τίτλος.

Πως συνηθίσαμε δηλαδή μέχρι τώρα να βλέπουμε λινκ με τίτλο " τα γκολ της αγωνιστικής", "το γκολ με την Μπάρτσα στο Καμπ Νου", "η φάση του πέναλτι" κ.λ.π.;
Ε έτσι ακριβώς.

Η ομιλία του... Αλ Πατσίνο που είδαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Νομίζω λοιπόν πως πραγματικά για μια ακόμα φορά ανοίξαμε δρόμους.

Οσονούπω προβλέπω να... καθιερωθεί και ο σχετικός τρόπος προετοιμασίας, αλλά και η... αναμετάδοσή του από τα ρεπορτάζ και στα σαιτ.

Και μετά τον Αλ Πατσίνο να δούμε και την περιβόητη σκηνή του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον "ταξιτζή"... you talking to me, να δούμε και λίγο... Ρόκι και ότι άλλο μας... προκύψει.

Προσωπικά πάντως θα έλεγα να αναζητήσουν στην Παιανία και φυσικά και στα έγκυρα ρεπορτάζ και σαιτ, δύο συγκεκριμένα βίντεο που καλύπτουν... κάθε χρήση.

Το πρώτο είναι μια παλιά ταινία του Σταλόνε -ίσως και η μοναδική πραγματικά καλή ταινία του- "η γροθιά" και να βρεθεί το απόσπασμα της ομιλίας του στους οδηγούς του συνδικάτου που πάει να στήσει. Μιλάμε πραγματικά απίστευτη σκηνή και ομιλία. Όχι ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν μας γλιτώνει, αλλά τίποτε-τίποτε δεν θα μας σταματά.

Και το δεύτερο, επειδή... ποτέ δεν ξέρεις τι θα μας χρειαστεί στο... ρεπορτάζ της κάθε επόμενης μέρας γιατί η μπάλα είναι άτιμη, να έχουμε κάβα την σκηνή που ο πιτσιρικάς μιλάει πάνω από τον ήδη πεθαμένο Γιόν Βόιτ και του φωνάζει... σήκω Τσαμπ... μίλα μου... σαν να μην πιστεύει ότι χάθηκε, από την ταινία "The champ" αν δεν κάνω λάθος στον τίτλο της ταινίας.

Έτσι νομίζω ότι μέχρι τέλους της σεζόν, θα είμαστε... καλυμμένοι από κάθε άποψη.
Any Given Sunday


TAXI DRIVER

F.I.S.T

1 σχόλιο:

live scores


powered by Agones.gr - livescore