Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Γέμισε ο κόσμος... διασώστες





Δουλευόμαστε όλοι ομαδικώς αδέρφια. Αλλά όλοι για όλοι. Και σε όλα. Στον Παναθηναϊκό τελικά απλά ακολουθούμε το... ρεύμα.

"Το σχέδιο για την... διάσωση της Κύπρου" παρουσιάζουν όλα τα κανάλια. Ακριβώς έτσι. Για την... διάσωση. Ανακοινώσεις το Γιούρογκρουπ για την... διάσωση της Κύπρου. Ικανοποίηση η Λαγκάρντ, ξανά για την... διάσωση της Κύπρου.

Τόσο απλό είναι το πράγμα.
Το θέμα είναι λοιπόν πως θα... το ονομάσουμε το πράγμα.
Το λέμε "διάσωση" και ξεμπερδεύουμε.
Το τι σημαίνει αυτή η... διάσωση είναι μάλλον δευτερεύον. Το θέμα είναι ότι... διασώζουμε. Γενικώς και αορίστως.
Πρώτα λοιπόν αποφασίζουμε τι είναι, ή μάλλον πως θα ονομάσουμε αυτό που κάνουμε και μετά... εξηγούμε τι σημαίνει.
Έτσι γράφεται σήμερα η ιστορία, η πραγματικότητα και το μέλλον.
Ο μισός κόσμος καταστρέφεται και ο άλλος μισός τον... σώζει.

Και η διαφορά είναι απλά, ποιος μπορεί να... διασώσει καλύτερα από τον άλλον. Μην έχετε λοιπόν απορίες για όσα διαβάζετε και ακούτε για τον Παναθηναϊκό. Κομμάτι του ίδιου ακριβώς συστήματος είναι και αυτό.

Με το ίδιο τρόπο που λειτουργούν τα κανάλια, οι δημοσιογράφοι, οι πολιτικοί και όλοι σε κοινωνικό επίπεδο με τον ίδιο λειτουργούν αντίστοιχα και στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός οδεύει προς την οριστική διάλυση και καταστροφή, το ονομάζουμε αυτό... προσπάθεια διάσωσης του Παναθηναϊκού και... προχωράμε όλοι αγαπημένοι.

Κι όπως και στην πολιτική, έτσι και στον Παναθηναϊκό, πρώτα βιολιά σ' αυτή την απάτη, επίορκοι -ή πιο σωστά... επίλεκτοι- δημοσιογράφοι, ελεγχόμενα πλήρως ΜΜΕ και αντίστοιχοι στρατοί πάσης φύσεως, για να... προστατεύουν από...ενοχλητικές απόψεις και φωνές την προσπάθεια... διάσωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore