Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Την άκουσε ο Σο στο ημίχρονο






Αντηχούσαν από τις φωνές τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος ήταν οι έντονες παρατηρήσεις όλων σχεδόν των παικτών του Παναθηναϊκού στον Σο, για την αποβολή του.

"Μα τι έκανες, μας άφησες με δέκα παίκτες σ' αυτό το ματς. Φτάνει πια με τα νεύρα σου. Τα βάζεις συνέχεια με όλους μας, φωνάζεις και τώρα μας άφησες σε ντέρμπι με δέκα παίκτες".

Αυτά ήταν μερικά απ' αυτά που είπαν στον Σο οι συμπαίκτες του, φυσικά σε πολύ... ελεύθερη μετάφραση, αφού κάποιες φορές χρησιμοποιήθηκαν πάνω στα νεύρα και την ένταση της στιγμής πολύ πιο χοντρές λέξεις και εκφράσεις.

Η αλήθεια είναι, πως η αποβολή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις του Σο με αρκετούς συμπαίκτες του. Ο λόγος είναι ότι και στις προπονήσεις αλλά κυρίως και στους αγώνες, ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού φωνάζει διαρκώς και μερικές φορές με βρισιές στους συμπαίκτες του.

"Από τον καιρό που ήταν ο Σισέ έχουμε να ακούσουμε τόσα μπινελίκια από συμπαίκτη την ώρα που παίζουμε" έλεγε χαρακτηριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού μετά από ανάλογο επεισόδιο στην Παιανία.

Και στην Τούμπα πάντως, αυτό φάνηκε ολοκάθαρα ακόμα και στην κάμερα που μετέδιδε το παιχνίδι, όταν στο πρώτο κιόλας λεπτό, ο Σο πλακώθηκε και άγρια μάλιστα με τον Ζέκα, με αφορμή το ότι ο Πορτογάλος έχασε την μπάλα στο κέντρο και ο Σο αναγκάστηκε να κάνει το μαρκάρισμα που του κόστισε την πρώτη κίτρινη κάρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore