Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Γιάννη Αλαφούζο είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ






Λοιπόν για να τελειώνουμε. Επειδή δεν γίνεται άλλο πια να συνεχίσουμε να συζητάμε και να προτείνουμε σε ένα εντελώς ψεύτικο φόντο και μάλιστα να περιμένουμε και λύσεις έτσι.

Ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου, έδειξε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθούν όλοι σε ανάλογες περιπτώσεις. Να κάτσουν στο σκαμνί όσοι προκάλεσαν την χρεωκοπία και να πληρώσουν, είπε.

Τόσο απλά.

Στα δικά μας λοιπόν. Και δικά μας εννοώ προς το παρόν τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός χρωστάει αυτή την στιγμή παντού. Είναι ένα βήμα πριν την οριστική χρεωκοπία. Παλεύει στην ουσία για να μην χρεοκοπήσει.

Μίστερ Αλαφούζος, κατανοητόν. Φταις για πολλά, φταις για τις συνταγές που επέλεξες, κάνεις πιθανόν και τραγικά λάθη στην διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας που ανέλαβες. Όμως για το βασικό της πρόβλημα, δεν φταις εσύ.

Δεν χρεοκόπησες εσύ κύριε Αλαφούζε τον Παναθηναϊκό. Απλά ανέλαβες να διαχειριστείς την χρεωκοπία.

Το γιατί το έκανες είναι δικό σου θέμα. Αυτή την στιγμή όμως, στην ουσία δεν κάνεις τίποτε άλλο, εκτός από το να λειτουργείς σαν ασπίδα γι' αυτούς που κατέστρεψαν τον Παναθηναϊκό.

Αν θέλεις λοιπόν να σώσεις πραγματικά τον Παναθηναϊκό, τα πράγματα είναι απλά. Σταμάτα να αναζητάς διαρκώς και μάταια λεφτά δεξιά και αριστερά. Δεν πρόκειται να βρεις και σύντομα θα κουτουλήσεις πάνω σε τοίχο.

Ακολούθησε απλά την συμβουλή του... Αρχιεπίσκοπου.

Υπάρχουν λόγοι, αιτίες και ένοχοι που χρεοκόπησε ο Παναθηναϊκός. Και αυτό δεν είναι ούτε κρυφό, ούτε μυστικό. Το ήξεραν όλοι, το έλεγαν σχεδόν όλοι, προσπαθούσαν λυσσασμένα να το... κρύψουν άλλοι τόσοι, υπήρξαν επίσημοι οικονομικοί έλεγχοι και προειδοποιήσεις που έλεγαν τι γίνεται και που βαδίζει το πράγμα. Και μόνο οι εκθέσεις της DELOITTE αρκούν.

Ζήτα λοιπόν αν θέλεις ξανά διαχειριστικό έλεγχο. Μάθε και πες σε όλο τον κόσμο τι έγινε. Βρες ποιοι το έκαναν και απαίτησε από τους υπεύθυνους να καλύψουν την ζημιά. Πάρτους έτσι τα λεφτά, σώσε την ομάδα και μετά, με γεια σου με χαρά σου... άνοιξε τα πανιά σου για όπου θες και μαζί σου όλοι.

Σταμάτα όμως να τους κρατάς συνεχώς προστατευμένους στο απυρόβλητο. Σταμάτα πια να κάνεις τον... σάκο του μποξ για πάρτη τους.

Όσο κι αν δεν θέλεις να τα βάλεις με αυτούς που προφανώς... δεν θέλεις, άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

'Η θα βρεις και θα πεις ανοιχτά τι έγινε, ποιοι φταίνε και θα τους καλέσεις ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ να πληρώσουν την ζημιά, ή θα ολοκληρώσεις απλά το έργο τους, δηλαδή την πλήρη χρεωκοπία και καταστροφή του Παναθηναϊκού. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα το χρεωθείς κιόλας εσύ, αντί γι' αυτούς.

Ο δρόμος είναι ανοιχτός λοιπόν. Και είναι ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. Και να σωθεί ο Παναθηναϊκός και να συσπειρωθεί ξανά ο κόσμος και να ενωθεί και να ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ο σύλλογος από τα λαμόγια, τους αυλικούς τους και τους υπαλλήλους τους.

Οτιδήποτε άλλο, είναι απλά συνενοχή, συγκάλυψη και κυρίως... μάταια προσπάθεια να αποφευχθεί το αναπόφευκτο.

1 σχόλιο:

  1. Οι ενοχοι στους οποιους αναφερεται ο Αρχιεπισκοπος Κυπρου με τους ενοχους που ζητας να αποκαλυψει ο Αλαφουζος ειναι οι ιδιοι Κωστα! Το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ ο Αλαφουζος ακολουθει αυτον το δρομο? Επιχειρηματιας ειναι, και μαλιστα μεγαλυτερο μεγεθος απο καποιους που φαινεται οτιπροσπαθει να καλυψει, δεν μπορει να μην καταλαβαινει που οδηγειται το πραγμα.. Κανενα κερδος δεν θα εχει απο εναν Παναθηναικο χρεοκοπημενο με 1000 ατομα στην εξεδρα! Οσο ασχετος και να ειναι απο μπαλα δεν μπορει να μην καταλαβαινει οτι δεν βγαζει πουθενα.. ΓΙΑΤΙ λοιπον συνεχιζεται το θεατρο του παραλογου με φοντο το ποδοσφαιρικο τμημα του συλλογου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore