Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Άλλη πρεμούρα δεν είχαν;





Ρε δεν παίζονται οι άνθρωποι. Ο κόσμος καίγεται γύρω τους κι αυτοί άλλη κάψα από το αν γράψω κάτι εγώ εδώ πέρα δεν έχουν.

Από πάνω ξημεροβραδιάζονται και μόλις πως κάτι, αμέσως τρέχουν να μοιράσουν ή διάψευση ή... επιδιόρθωση.

Ξαφνικά λοιπόν απόψε βράδυ και λίγο αφού αναφέραμε εδώ το επεισόδιο με τον Σο στα αποδυτήρια της Τούμπας στο ημίχρονο, σε όλα τα σχεδόν τα σάιτ έσκασε... πανομοιότυπο ρεπορτάζ που... έβαζε στη θέση τους τα πράγματα.

Σύμφωνα μ' αυτό λοιπόν, ναι μεν έγινε λίγος χαμός στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια, αλλά μόνο μεταξύ του Σο και του Ζέκα που μετά μάλιστα... αγκαλιάστηκαν.

Δυο μέρες μετά δηλαδή και ενώ προφανώς... κανείς δεν είχε μάθει τίποτε σχετικά, έμαθαν την... ίδια ακριβώς ώρα την... ίδια ακριβώς εκδοχή ενός επεισοδίου στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

Και ειλικρινά δεν τρέχει τίποτε, άλλωστε και αυτή η.., εκδοχή δεν διαφέρει και πολύ απ' όσα πρώτοι εμείς εδώ κουβεντιάσαμε.

Αλλά αυτή η πρεμούρα, μόλις διαρρεύσει κάτι που δεν είναι... υπό έλεγχο ή έστω δεν έχει διαρρεύσει .. αρμοδίως, να γίνεται προσπάθεια να κοφτεί και να ραφτεί σε... ανεκτά μέτρα, είναι τουλάχιστον αστεία.

Και κυρίως, δείχνει, ότι στον Παναθηναϊκό κάποιοι, αντί να κοιτάνε καθημερινά να λύνουν προβλήματα, με το μόνο που ασχολούνται όλη τη μέρα είναι το πως θα... ελέγχουν το ρεπορτάζ και μην τυχόν και γραφτεί κάτι που δεν έχει διανεμηθεί... αρμοδίως ή δεν τυγχάνει της... άνω έγκρισης.

Και κάτι ακόμα. Θα μπορούσαν κάποιοι από τους ρεπόρτερ  έτσι για τα μάτια του κόσμου, να πουν και που... άκουσαν ή διάβασαν πρώτα την είδηση, ή έστω το κλασσικό... το επεισόδιο δεν ήταν έτσι όπως παρουσιάστηκε στο τάδε μπλογκ. 

Φαίνεται όμως, πως ''στο σύγχρονο Παναθηναϊκό δημοσιογραφικό δίκαιο'', δεν είναι απαγορευμένη μόνο η αλήθεια, αλλά ακόμα και η οποιαδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο αναφορά σε... ανεπιθύμητα πρόσωπα και μέσα ενημέρωσης.

1 σχόλιο:

  1. Κώστα ασχολείσαι και κακώς με αθλητικογραφους οι οποίοι είτε δεν αντιλαμβάνονται το που παει το πράγμα είτε έχουν ποντάρει αλλού την επαγγελματική και οικονομική τους κατάσταση αντί για το πως θα σωθεί και καλυτέρευση ο Παναθηναϊκός. (Επαναλαμβάνω κάτι που εγραψες σε απάντηση σε δικό μου σχόλιο με μικρή παραλλαγή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore