Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Πρόβλημα με τον εφορία αυτών που έχουν φύγει






Η περίπτωση του Μπίασμιρ δυστυχώς είναι η κορυφή του παγόβουνου, ενός προβλήματος δραματικού, που θα κληθεί σύντομα ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίσει.

Κι αυτό δεν είναι οι περιβόητοι διακανονισμοί με τους παίκτες που είναι τώρα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, Αλλά προβλήματα πάσης φύσεως και κυρίως η εφορία των ποδοσφαιριστών που έχουν ήδη αποδεσμευτεί και η οποία έχει αρχίσει ήδη και σκάει.

Θα θυμάστε άλλωστε ότι πριν λίγο καιρό που είχε σερβιριστεί το παραμύθι περί επιστροφής του Σισέ, το πρώτο θέμα που ανέκυψε ήταν οι οφειλές στην εφορία από τα λεφτά που έπαιρνε ο Γάλλος.

Πληροφορίες λοιπόν  θέλουν να υπάρχουν αντίστοιχες οφειλές για όλους τους παίκτες που έχουν αποδεσμευτεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αρχίζοντας ακόμα και από τον Ζιλμπέρτο και φτάνοντας μέχρι και τον Λέτο.

Το πρόβλημα για να καταλαβαινόμαστε, είναι ανάλογο μ' αυτό που αντιμετώπισε πριν καιρό το μπάσκετ όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μπατίστ, μόνο που εκεί υπήρχε η άμεση δυνατότητα να καταβληθεί το ποσό και να ξεπεραστεί.

Εδώ όμως και τα ποσά είναι μεγαλύτερα και δεν υπάρχει η δυνατότητα για άμεση καταβολή χρημάτων.

Το μικρότερο σε μέγεθος και ουσία πρόβλημα, είναι ότι κάποιοι απ' αυτούς του παίκτες, για παράδειγμα ο... Λέτο, δεν μπορούν να έρθουν ούτε για... τουρισμό στην Ελλάδα καθώς κινδυνεύουν να μείνουν αμανάτι στο... αεροδρόμιο. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα, είναι ότι αυτά τα λεφτά όσο δεν έχουν καταβληθεί, παραμένουν εμπόδιο στην οποιαδήποτε προσπάθεια αδειοδότησης.

Κι αυτό ακόμα κι αν οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πάρει πρέφα ότι αυτά τα χρήματα που έπρεπε να έχουν πληρωθεί στην εφορία δεν έχουν καταβληθεί. Γιατί αν το καταλάβουν, τότε υπάρχει ο άμεσος κίνδυνος να ακολουθήσουν και αυτοί το παράδειγμα του Μπίασμιρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore