Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Η νέα κοινωνική προσφορά του Παναθηναϊκού










Τελικά να και μια παράδοση που την κρατάει ο Παναθηναϊκός, παρ' ότι δημιουργήθηκε στα χρόνια της... μιζέριας και του τρισκατάρατου.
Την κοινωνική προσφορά του.

Συνεχίζει λοιπόν να προσφέρει ο Παναθηναϊκός. Και ειδικά στην κοινωνία.

Όπως διαβάζω σε ρεπορτάζ σε πράσινο σαιτ  ο Φάμπρι έφτιαξε τους παίκτες, βάζοντάς τους να δουν σε βίντεο φάσεις με δυνατές μονομαχίες και πανηγυρισμούς από φετινά παιχνίδια τους. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Διαβάζω όμως στην συνέχεια, πως η προβολή δεν ήταν... σκέτη.

Συνοδευόταν από... διεγερτική μουσική, όπως ακριβώς γράφει ο συντάκτης.
Ναι έτσι ακριβώς.
Διεγερτική μουσική.

Νομίζω λοιπόν, πως τέτοια... μουσική δεν πρέπει να πάει... χαμένη. Και να... παραχωρήσει ο Παναθηναϊκός το σχετικό cd με την... διεγερτική μουσική.

Καθώς αυτή κι αν θα είναι... κοινωνική προσφορά. Ούτε να φανταστείτε δεν μπορείτε, τι πληρώνει κόσμος και κοσμάκης για λίγη... διέγερση.

Να υπάρχει λοιπόν σε καιρούς κρίσης... διεγερτική μουσική, που να μπορείς να την ακούς τζάμπα αντί να πληρώνεις βιάγκρα, γιατρούς, σεξολόγους και ένα σωρό παρα-ιατρικά, που συνήθως δεν στα καλύπτουν και τα ταμεία ή ο ΕΟΠΥ και να να την κρατάς... εφτασφράγιστο μυστικό στους τοίχους της Παιανίας, δεν λέει.

Και είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός πιστός στην... κοινωνική προσφορά χρόνων στην ελληνική κοινωνία, θα δώσει στη δημοσιότητα, την συγκεκριμένη... διεγερτική μουσική για ελεύθερη και χωρίς όρους χρήση από τους πολίτες αυτής της βασανισμένης χώρας.

Με αγωνία περιμένω από το συγκεκριμένο σαιτ το cd ή έστω το λινκ που θα μπορούμε όλοι να γίνουμε κάτοχοι αυτού του αγαθού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore