Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Οι τύποι έχουν φτιάξει... δύο Παναθηναϊκούς





Λοιπόν δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια... ευτυχισμένη οικογένεια.
Το λεγε και το ξανάλεγε ο Ντίνος Ηλιόπουλος μπας και το πιστέψει κι αυτός και οι υπόλοιποι.

Και φαίνεται πως την επιτυχία του τεράστιου αυτού κωμικού την ζήλεψαν και στον Παναθηναϊκό.
Μια ματιά στο... ρεπορτάζ σε πείθει για του λόγου το αληθές.

Οργασμός πραγματικός. Μεταγραφές, λεφτά, συμφωνίες, σχεδιασμοί και πλάνα.
Απ' όλα έχει το περιβόλι.

Μια μικρή λεπτομέρεια μόνο απουσιάζει. Η... πραγματικότητα. Το φόντο δηλαδή και η προοπτική πάνω στην οποία γίνονται όλα αυτά.

Αυτή η ριμάδα η πραγματικότητα λοιπόν, απουσιάζει από παντού. Ούτε το -31 υπάρχει, ούτε η αγωνιστική ανυπαρξία, ούτε η συνεχιζόμενη επιδεικτικά απουσία των αμέτοχων μετόχων, ούτε η μια προσφυγή που σκάει μετά την άλλη, ούτε οι αγώνες με 1000 άτομα στο ΟΑΚΑ, ούτε καν κι αυτή η ιερή μάχη για την... πέμπτη μέχρι πρότινος και την έκτη προσφάτως θέση.

Μιλάμε όχι απλά για θράσος, αλλά για παραλήρημα. Παραλήρημα στην κυριολεξία. Με την σιγουριά, ή πιο σωστά με την ψευδαίσθηση της στρουθοκαμήλου. Πως αφού δεν λέμε την αλήθεια για την πραγματικότητα, αυτή δεν υπάρχει. Και ακόμα χειρότερα, πως αφού καταφέραμε να φιμώσουμε σε επίπεδο... περιπτέρου τουλάχιστον, την φωνή που μας... ενοχλούσε και μας θύμιζε, κανείς δεν θα μπει στον... πειρασμό να αναρωτηθεί... αν αυτό που διαβάζει και ακούει έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Οι άνθρωποι δηλαδή, έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο, Όχι μόνο διέλυσαν τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο τον κατέβασαν και τον προσάρμοσαν στα μέτρα και το μπόι τους, αλλά ούτε αυτό τους έφτανε.

Έφτιαξαν λοιπόν... δύο Παναθηναϊκούς. Αυτόν που υπάρχει πραγματικά και αυτόν που περιγράφουν καθημερινά.

Είναι δηλαδή όντως απίστευτοι. Και... άξιοι εδώ που τα λέμε. Σε συνθήκες κρίσης να καταφέρνεις να... ανακυκλώνεις έτσι τα... μεροκάματα σου, θέλει όντως ικανότητα.

Και απ' ότι φαίνεται, όλο αυτό το σινάφι της αθλιότητας και της ψευτιάς σ' αυτό έχει γίνει πια εξπέρ. Στη διατήρηση του μεροκάματου με κάθε τρόπο και κάθε... θυσία.

Άξιοι πραγματικά.


2 σχόλια:

live scores


powered by Agones.gr - livescore