Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Αποχαιρετιστήρια ΑΛΗΤΕΙΑ με ξύλο σε βάρος Παναθηναϊκών στο ΟΑΚΑ




Αλίμονο αν η φετινή σεζόν  στο ΟΑΚΑ, δεν έκλεινε με μια ακόμα αλητεία σε βάρος οπαδών του Παναθηναϊκού μέσα στο ίδιο του το γήπεδο.
Αλίμονο.

Έτσι κύλησε όλη η χρονιά, έτσι και τελείωσε.

Στην Θ.17 λοιπόν, υπήρχαν τρεις τέσσερις φίλοι του Παναθηναϊκού, μεγάλοι άνθρωποι σχετικά σε ηλικία, οικογενειάρχες και με χρόνια διαρκείας.

Θέλησαν λοιπόν να εκφραστούν και αυτοί, αλλά προφανώς δεν είχαν πάρει... άδεια από τα κατάλληλα άτομα, αυτούς δηλαδή που ηγούνται στον Παναθηναϊκό και εξουσιάζουν τον ΟΑΚΑ.

Έφτιαξαν και σήκωσαν ένα πανό λοιπόν, που έγραφε "Ο Παναθηναϊκός πεθαίνει στα χέρια σας".

Το περιεχόμενο του πανό, προφανώς ενόχλησε, αυτούς που -και πάλι προφανώς- θεωρούν ότι "έχουν στα χέρια τους" τον Παναθηναϊκό, οπότε και το πήραν... προσωπικά.

Σε χρόνο ντε-τε λοιπόν στην Θ.17 βρέθηκε... αντιπροσωπεία εφτά-οχτώ ατόμων του  Φορέα, με επικεφαλής τον αποκαλούμενο και "ο Γιώργος από τον Φορέα" από τους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού.

Οι άτυχοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, εν μέσω απίστευτων ύβρεων και χυδαιοτήτων, ξυλοκοπήθηκαν άγρια -ο ένας μάλιστα πήγε κατ' ευθείαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία- και φυσικά εκδιώχθηκαν κακήν-κακώς από το ΟΑΚΑ, απ' όπου αποχώρησαν στο 15', αφού πρώτα η... αντιπροσωπεία σωφρονισμού, τους έσκισε και τους πήρε το πανό.

Φυσικά το γεγονός, μάλλον... δεν το είδε κανείς από τους ρεπόρτερ πού κάλυπταν τον αγώνα και ας είχε σηκωθεί για δέκα λεπτά όλη η Θ.17 στο πόδι. Και επίσης προφανώς, να υποθέσουμε ότι αφού δεν το είδε... κανείς ρεπόρτερ, να... πρόλαβε να το δει ο υπεύθυνος επικοινωνίας Νίκος Βασιλαράς, ή κάποιο άλλο στέλεχος (;) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (;), μάλλον είναι ουτοπία.

Φυσικά τώρα που θα το μάθουν, να μην ξεχάσει η ΠΑΕ και η Συμμαχία, να τους καλέσει και πάλι τους τρεις συγκεκριμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, να γραφτούν ξανά στην Συμμαχία και να πάρουν διαρκείας και για την Λεωφόρο στη νέα σεζόν.

Και να μην ξεχάσουν επίσης, στον... νέο απολογισμό και στο επόμενο newsletter που θα στείλουν στα μέλη της Συμμαχίας, να τους ξαναπούν για το πόσο βοήθησε φέτος στην... συσπείρωση και την... ενότητα του κόσμου του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και γενικότερα.

Κι η πλάκα είναι, πως αυτό το γράμμα, θα πάει και σε δύο απ' αυτούς που τις έφαγαν μέσα στο ΟΑΚΑ και είναι μέλη της Συμμαχίας.

Δεν... κρύωσε ακόμα το πληκτρολόγιο, από το προηγούμενο άρθρο μου.
Αλλά θα το ξαναπώ για μια ακόμα φορά.

Αν νομίζουν στον Παναθηναϊκό, αν νομίζει ο Αλαφούζος και τα στελέχη της Συμμαχίας, ότι θα μπορέσουν να ξεκινήσουν με οποιοδήποτε τρόπο την νέα χρονιά, αν εξακολουθούν να στηρίζονται, να ανέχονται, να καλύπτουν και να "αγκαλιάζουν" με οποιοδήποτε τρόπο, την συνεχιζόμενη αλητεία σε βάρος ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΏΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ, είναι πολύ γελασμένοι.

Και θα το καταλάβουν σύντομα.

Όταν θα τους πνίξει η μοναξιά τους, αν δεν αλλάξουν σύντομα τροπάρι και λογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore