Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Τα λεφτά τους δεν είδα κανένα να μισεί (με αφορμή την... διαπραγμάτευση για την Παιανία)





Μάλιστα. Και ξαφνικά μας προέκυψε θέμα Παιανίας. Αλλά τι... Παιανίας; Παιανίας που... καιγόμαστε να μείνουμε εκεί αλλά σκοντάφτουμε στις σκληρές διαπραγματεύσεις με τον καπετάνιο.

Ειλικρινά δεν γνωρίζω τίμημα και το περιεχόμενο των σχετικών διαπραγματεύσεων. Προφανώς και θα υπάρχει και προφανώς και είναι σε εξέλιξη η ιστορία.

Το θέμα όμως είναι άλλο. Και είναι και αυτό ενδεικτικό της υποκρισίας και του ψέματος με τα οποία ντύθηκε η λεγόμενη Παναθηναϊκή καθημερινότητα τα τελευταία χρόνια.

Αν δεν κάνω λάθος λοιπόν, το θέμα "Παιανία" όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν ήταν στην επικαιρότητα και δεν μας απασχολούσε με αντικείμενο το πως θα μείνουμε μια χρονιά ακόμα εκεί.

Αλλά το πως θα φύγουμε και πόσο γρήγορα θα... απαλλαχτούμε και απ' αυτό το βαρίδι του Βαρδινογιαννισμού.
Τι να πρωτοθυμηθούμε τώρα;

Τα άρθρα και τις πληροφορίες ότι ο Αλαφούζος μετά από απαίτηση του Φορέα θέλει να φύγει η ομάδα από την Παιανία και έχει βρει ήδη χώρο για νέο προπονητικό κέντρο;

Τα άρθρα που μιλούσαν μέχρι και για την... αρνητική αύρα της Παιανίας, που ήταν μια από τις σοβαρές αιτίες για το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας και τα ανάλογα αποτελέσματά της;

Τις έγκυρες πληροφορίες ότι θα υπάρξει συμφωνία με το Απήλιο του Τσακίρη και ο Παναθηναϊκός θα πάει στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου στο Κορωπί;

Την απαίτηση των... οργανωμένων συνεπικουρούμενη από μια σειρά καυτά άρθρα και παρεμβάσεις δημοσιογράφων, ότι ο Αλαφούζος πρέπει να πάρει την ομάδα από την Παιανία, για να δώσει έτσι οριστικά στίγμα ότι ο Παναθηναϊκός είναι αμετάκλητα... ελεύθερος από την... καταραμένη οικογένεια;

Να μην συνεχίσω τώρα. Όλα αυτά είναι όχι μόνο πρόσφατα, αλλά είναι και επίσημα εκφρασμένα από στελέχη της ΠΑΕ, μηδέ και του ίδιου του προέδρου της εξαιρουμένου.

Ξαφνικά λοιπόν και καθώς ήρθε η ώρα να... γίνουν πράξη όλα αυτά, το τροπάρι άλλαξε.
Η Παιανία πια ξανάγινε ιδανικός τόπος για τον Παναθηναϊκό.

Τα... παιδιά δεν τα πειράζει που θα συνεχίσει η ομάδα να προπονείται σε κλίμα που θα επηρεάζεται από την... αρνητική αύρα του Βαρδινογιαννισμού.

Το Απήλιο δεν δείχνει πια τόσο... προσιτό οικονομικά και τόσο... άρτιο ποδοσφαιρικά όσο μας έλεγαν.
Και τα σχέδια για άμεση δημιουργία νέου προπονητικού κέντρου, μάλλον πήραν αναβολή.
Ποιο είναι το μοναδικό θέμα που απέμεινε;
Η διαπραγμάτευση για το... ποσό.
Τόσο καλά.
Πάνε περίπατο όλα τα άλλα.

Μέχρι και ο Αθανασίου χρησιμοποιεί πια... ευγενικά λόγια, μιλώντας για δεδομένη καλή θέληση και από τις δυο πλευρές, η μία εκ των δύο σημειωτέον είναι ο καπετάνιος και η... επάρατη οικογένεια.

Πια κανείς δεν νοιάζεται να... απαλλαχθεί ο Παναθηναϊκός από την αύρα του Βαρδινογιαννισμού. Κανένα δεν απασχολεί η αύρα και η εξάρτηση.

Απλά αν γίνεται, όλα αυτά να έχουν όσο γίνεται μικρότερο κόστος. Κι αν είναι δυνατόν μάλιστα να παραχωρηθούν και τζάμπα.

Για τέτοιους... ιδεολόγους μιλάμε. Για τόσο αταλάντευτους απελευθερωτές.

Βλέπετε για μια ακόμα φορά επαληθεύεται ο χρυσούς κανόνας των τελευταίων δέκα και είκοσι ακόμα χρόνων στον Παναθηναϊκό.

Τον Βαρδινογιάννη και την οικογένεια συνολικά, πολύ εμίσησαν.
Τα λεφτά τους δεν είδα κανένα... να μισεί.

Αντίθετα το μίσος-μίσος, αλλά τα λεφτά-λεφτά. Πάντα ευπρόσδεκτα. 

7 σχόλια:

  1. και το Απήλιον που κόστιζε μόνο... 72.000...τον χρόνο...τι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί υπάρχει και σχετική φωτογραφία που έκανε σύγκριση των εγκαταστάσεων, την διαφορά στο οικονομικό και τον τρόπο καταβολής...δεν λέμε τώρα για την κακή αύρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι εννοεις τα λεφτα των Βαρδινογιαννηδων δεν ειδες κανενα να μισει αφου πιο πανω μονο σου λες οτι θα υπαρξει ενοικιο για την παιανια δεν θα τη χαρισουν.Αρα δε στεκει αυτο που λες στη συγκεκριμενη περιπτωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι κακό να μην καταλαβαίνεις. Το κακό είναι να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Τα πράγματα είναι απλά. Αφού δεν θέλουν καμιά σχέση γιατί δεν φεύγουν;Τι κάθονται και παζαρεύουν; Και για να τα λέμε και με το όνοά τους, γιατί κάθονταν τόσο καιρό τζάμπα; Γιατί δέχθηκαν την χορηγία στην αρχή της σεζόν; Γιατί δέχτηκαν τα 300 χιλιάρικα από τον Τζίγκερ υπό την ορφή αγοράς διαρκείας;Καλή η απορία σου λοιπόν φίλε, αλλά ξέρεις ακόμα και εσύ που το ρωτάς ότι όλος ο καυγάς γίνεται για να μείνουν τζάμπα στην Παιανία και αν κληθούν να δώσουν έστω και ένα ευρώ τότε οι Βαρδινογιάννηδες θα είναι άκαρδοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλλον με εχεις μπερδεψει με αλλους που τους φταινε τα παντα και κραζουν τα παντα.Εγω σου μιλησα για συγκεκριμενο περιστατικο και απαντηση δεν πηρα.Στο ξαναλεω λοιπον στην περιπτωση αυτη ο Πναθηναικος θα πληρωσει τους Βαρδινογιαννηδες και οχι το αντιθετο αρα αυτο που ειπες ειναι αστοχο!Ελπιζω να μην πηγες την κουβεντα επιτηδες αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ένοιωσες από το στιλ και το ύφος της απάντησης ότι σε μπέρδεψα ή σε κατηγοριοποίησα κάπου, σόρι. Αλλά επί της ουσίας επιμένω. Καθώς μην κοιτάς το τυπικό μέρος της ιστορίας, ότι δηλαδή κάποιος νοικιάζει και κάποιος λογικά πληρώνει, αλλά όλο το μπαγκράουντ της ιστορίας. Δεν μπορεί δηλαδή να λες, με κάτι και κάποιον δεν θέλω σχέση και θα φύγω, αλλά όταν βλέπεις ότι αυτό μάλλον... κοστίζει και κοστίζει ζεστά λεφτά και όχι στο μιλητό όπως είναι μέχρι τώρα ηΠαιανία, τότε μάλλον οικονομικοί και συμφέρον είναι οι λόγοι της επιλογής σου. Ε αυτό ακριβώς λέω. Ότι καμιά σχέση και ελευθερία απο την οικογένεια, αλλά όταν είναι να έχουμε οικονομικό ή άλλο όφελος δεν μας ενοχλεί η συνδιαλάγή μαζί τους. Ελπίζω να αποκατέστησα και τις δύο απορίες σου και κυρίως την πρώτη που ήταν και πιο σημαντική γιατί για την δεύτερη προφανώς και μπορεί η κουβέντα να συνεχιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore