Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ισόβιο συμβόλαιο θα του έκανα...





Μια και το πα πριν. Ξαναδέστε το. Ακούστε την καλύτερη και ειλικρινέστερη ομιλία που έχει γίνει ποτέ από προπονητή στον Παναθηναϊκό. Μέσα σε δέκα λεπτά τα είπε όλα. Και τι γινόταν στον Παναθηναϊκό και από ποιους γινόταν και ΓΙΑΤΙ γινόταν. Μέχρι και το τι θα γίνει προέβλεψε.

Και μετά υπάρχουν ακόμα κάποιοι ηλίθιοι και στημένοι, που σιγοψιθυρίζουν ότι δήθεν... έκανα και κουμάντο κιόλας στον Παναθηναϊκό ή... επηρέαζα καταστάσεις και αποφάσεις.

Αν γινόταν αυτό ηλίθιοι μου, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να φύγει αυτός ο προπονητής.

Αλλά όντως έπρεπε να έκανα κουμάντο, Ή καλύτερα να ήμουν ο Βαρδινογιάννης. Θα έβλεπα ένα τέτοιο άνθρωπο να υπερασπίζεται με τέτοιο πάθος, την ομάδα και μένα και θα τον έδιωχνα.

Ρε εκεί... ισόβιο συμβόλαιο θα του έκανα. Και σ' όποιον άρεσε. Με...  χίλια, με... πεντακόσια άτομα, μόνος μου να ήμουν στο γήπεδο και να τον έβλεπα, αυτόν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ άνθρωπο δεν θα τον έδιωχνα.
Δέστε το βίντεο. Προσέξτε τι λέει ο άνθρωπος. Και μετά πέστε μου.

14 σχόλια:

  1. ετσι ειναι οταν καποιος ανθρωπος λεει την αληθεια,ξεσπαει,τι να πουμε πλεον,δεν υπαρχουν λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καλύτερος που πέρασε.....μακράν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα δεις τα σχόλια θα καταλάβεις οτι ακόμα υπάρχουν τύποι που δεν θέλουν να παραδεχτούν κάποια πράγματα και δε θέλουν με τίποτα να επιστρέψουμε έτσι όπως είσασταν τότε.Φαίνεται τους αρέσει όχι μόνο το μπαράζ και η κατάντια μας αλλά και γουστάρουν να πάμε εκεί στη Β εθνική μαζί με την ΑΕΚ αρκεί.να μη ξαναπάρει ο Βαρδινογιάννης τα ηνία.Μιλάμε για Ψυχωτικές καταστάσεις που χρήζουν εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Xαχαχα...ο Μαλεζάνι!0 1-1-4 του Champions League,o 5 Ουντινέζε,5 Βέρντερ,5 Μπαρτσελόνα..Ο έξω απ'το Κύπελλο απ'τον Εργοτέλη,0 3oς πίσω απ'την Αεκ (ναι δεν ήταν οι εκτοξευτές τότε)....μπα σε καλό σου Κώστα.Και ο άλλος λέει ο καλύτερος που πέρασε!!Έχετε χιούμορ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ να τρώς 3 από τη Βέροια είναι μαγεία.Να αποκλείεσε από τη θρυλική Οντένσε και τη Μακάμπι είναι ιστορική στιγμή.Δε πα να πέσουμε στα τοπικά Αθήνας;αρκεί βέβαια που λείπουν οι Βαρδινογιάννηδες.Αρρώστια μέχρι το μεδούλι μιλαμε.

      Διαγραφή
    2. Aκριβώς..μακριά και αλάργα..και 4 απ το γαυρο έτρωγες στο κύπελλο και ήτανε μαγεία και τότε.

      Διαγραφή
    3. Αφού γουστάρεις αγόρι μου τη μαγεία της 6ης θέσης και να σε βιάζουνε οι πάντες περίπατο πάρτην όλη δική σου.Όσο για τον πόνο για το γαύρο που σε έπιασε ξαφνικά σκέψου ότι πήρες ντάμπλ χάνοντας σε δύο μάτς από τον χειρότερο γαύρό της τελευταίας 15ετίας.Συν για την προεδράρα τον Πατέρα που το έπαιξε μάγκας σε μια χρονιά μεταβατική για το γαύρο μόλις βγήκε το κολητάρι του την άλλη χρονιά για γαυροπρόεδρος έβαλε την ουρά στα σκέλια και λούφαξε.Έχω να τον δω και να τον ακούσω κοντά δύο χρόνια.

      Διαγραφή
    4. Τουλάχιστον δεν ευχαρίστησε τον..Βύντρα,τον Γκούμα και τον Πετράκη..έτσι θα σε ενοχλεί το νταμπλ με 30.000 διαρκείας με Σισσέ,Ζιλμπέρτο,Λέτο,Κατσουράνη.Γούσταρε εσύ την τίκετ κλαμπ και την άδεια Λεωφόρο και άσε με μένα.

      Διαγραφή
  5. Kosta λατρη της μαγεμένης τωρινής κατάστασης.Ναι 3ος πίσω από την ΑΕΚ την τότε όμως.Και γενικά 1ος 2ος και 3ος διαφορά 8 βαθμών τοπ.Προφανώς πρέπει να φτάνεις σε οργασμό τώρα που η διαφορά είναι 20,30 και 40 βαθμούς.Όσο για ο αν είναι ντροπή να είμαστε πίσω από την ΤΟΤΕ ΑΕΚ να σου θυμίσω ότι ποδόσφαιρο είναι και παίζουνε και οι άλλοι μπάλα που και που.Αυτό τείνουν να το ξεχάσουν οι φίλαθλοι.Λές και γίναμε όλοι γαύροι και μέχρι εκεί πάει το μυαλό μας <>
    Απόλυτη γαυροποιηση πια;
    Τίποτα δεν έμεινε που να θυμίζει Παναθηνα'ι'κό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγινε λάτρη της μαγείας του εγγυητή..Την τότε Αεκ;;του Τσάνκο και του Κόντη..ωραίος...είχαμε βύντρα όμως και βαγγελάκη ντι μάτζιο..παιχτούρες.

      Διαγραφή
    2. Μιλάς εσύ με Καζιγιάμα,Εσπάρθα,Κάιπερ κτλ.
      Και ο Βύντρα όσο και αν δεν τον πάω καθόλου μα καθόλου φέτος σου έδωσε 2 νίκες.Λειβαδιά και Νέα Σμύρνη.

      Διαγραφή
    3. Οκ..φέρτε πίσω Μίτου,Ραγκουέλ,Ενακαρίρε,Σέρτιτς,Σαριέγκι...να πώ και άλλους;;;;

      Διαγραφή
    4. Άστο αδερφε εγώ θα σου πω άλλους 5 εσύ άλλους τόσους και πάει λέγοντας.Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε κάθετα.Εσένα σου αρέσει η τωρινή κατάσταση εμένα πάλι όχι.Οπότε καλό Πάσχα καλή Ανάσταση και καλή μάσα την Κυριακή.

      Διαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore