Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ξέρουν ότι θα σκάσει η φούσκα και ετοιμάζουν το άλλοθι. Ή αλλοιώς, ο Αναστασίου και η ομάδα της ΜΟΤΟΡ-ΟΙΛ

Στο Μότορ Όιλ – Cobra: 4-3 που πήρε το πρωτάθλημα του Commercial πάντως...δεν έπαιξε....


Μερικά πράγματα είναι τόσο αηδιαστικά και εμετικά, που κυριολεκτικά τα βλέπουμε και τα προσπερνάμε γιατί δεν τα πιάνει ο νους μας. Δεν μπορεί ο νορμάλ νους, να συλλάβει την βρωμιά και την σαπίλα, μέσα στην οποία κινείται σήμερα όλο το κύκλωμα στον Παναθηναϊκό.

Γράφτηκε λοιπόν πριν λίγες μέρες στην ΓΑΤΑ, ένα... απίστευτο "ρεπορτάζ". Συγκεκριμένα, ότι στον Παναθηναϊκό κάνουν (ποιοι κάνουν φυσικά δεν μάθαμε αλλά... κάνουν... όλοι έτσι κι αλλιώς στο ίδιο καζάνι βράζουν)... έρευνα, για τι πράγμα λέτε;

Για το αν ο Αναστασίου, είχε παίξει κάποτε με την ... εργοστασιακή ομάδα της ΜΟΤΟΡ-ΟΙΛ.

Οι περισσότεροι φυσικά, γέλασαν ή έστω στην καλύτερη, κούνησαν με θλίψη το κεφάλι τους για το που κατάντησε ο Παναθηναϊκός και τι σόι άνθρωποι και ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ τον κουμαντάρουν.

Κι άντε μερικοί, να είπαν και καμιά κουβέντα παραπάνω, για την αντίστοιχη κατάντια του λεγόμενου "ρεπορτάζ" σ' αυτό τον έρμο τον σύλλογο. Ξέρετε τώρα. Αυτό το "ρεπορτάζ" από τον οποίο... είμαι έξω, όπως μου είπε πρόσφατα ο διευθυντής της ΓΑΤΑΣ.
Τέλος πάντων, κλείνω την παρένθεση.

Η ουσία είναι, πως όλοι, είτε γελάσαμε, είτε τσατιστήκαμε, είτε κουνήσαμε με θλίψη και αηδία το κεφάλι, το προσπεράσαμε το πράγμα.

Μόνο που το πράγμα δεν είναι τόσο απλό. Κι ούτε τόσο αθώο.
Η ουσία του "ρεπορτάζ' έγκειται σε άλλο πράγμα. Αποτελεί... παρακαταθήκη για το άμεσο μέλλον. Για κάθε χρήση και... ανάσυρση.

Το θέμα λοιπόν είναι, πως όλο αυτό το συνονθύλευμα  κατά βάθος έχει επίγνωση του τι είδους ποδοσφαιρική καρικατούρα στήνουν και αυτό το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Το ξέρουν και καταλαβαίνουν -ναι ακόμα και αυτοί, οι στημένοι, άμπαλοι και επιεικώς αληταράδες καταλαβαίνουν- ότι αυτή η φούσκα, όχι μόνο δεν έχει καμία τύχη, αλλά είναι και θέμα χρόνου το πότε θα σκάσει.

Γι' αυτό και ετοιμάζουν από τώρα τις... επικοινωνιακές άμυνες της επόμενης μέρας.
Τα πράγματα δηλαδή είναι απλά.

Αν πάει καλά το πράγμα, ή έστω όσο πηγαίνει καλά, ή έστω και πάλι, όσο ακόμα μπορούν να στηρίζουν με ψέμα και βία την εικονική πραγματικότητα και ευφορία που θα παρουσιάζουν, ο Αναστασίου θα είναι... είδος υπό προστασία στην... γυάλα της αλητείας.

Όπως γινόταν με τον Φερέϊρα, όπως γινόταν με τον Φάμπρι, με τον Βαρέλα και όλους τους άσχετους, επικίνδυνους και λαμόγια που πέρασαν από τον Παναθηναϊκό.

Αν όμως κάποια στιγμή το πράγμα στραβώσει απελπιστικά, τόσο δηλαδή που να μην μαζεύεται πια ούτε με τους τραμπούκους στην εξέδρα, ούτε με τους ψεύτες στα ΜΜΕ, ούτε με τους ηλίθιους, ούτε με τους στημένους, ούτε με τους χρηματοδοτούμενους, τότε θα ξεκινήσει το... plan B.

Τότε όλο και κάποιος θα... θυμηθεί το "ρεπορτάζ" της ΓΑΤΑΣ. Κι αν δεν το θυμηθεί κανείς, στην... ανάγκη θα το ξαναβάλει η ΓΑΤΑ. Σάμπως τι έγινε. Εδώ έχει βάλει δέκα φορές πόσο κατάλληλος είναι ο Βασιλαράς για αντιπρόεδρος και άλλες τόσες πόσο κατάλληλος είναι ο Γούναρης. Στον... Αναστασίου θα κολλήσουμε;

Τότε λοιπόν, που όλο αυτό το αληταριό, οι άσχετοι και επικίνδυνοι, θα θέλουν να κρύψουν τις ευθύνες τους, θα... θυμηθούν.
Ότι ο... Αναστασίου ίσως να έπαιξε κάποτε στην... εργοστασιακή ομάδα της ΜΟΤΟΡ-ΟΙΛ.
Οπότε;
Οπότε τι πιο φυσιολογικό.
Ο Αναστασίου ήταν από παλιά... άνθρωπος του Βαρδινογιάννη.
Επομένως, να η... αιτία. Και να και ο... ένοχος.
Για μια ακόμα φορά.

Κι αν αυτά σας φαίνονται απίθανα, υπομονή. Εδώ θα είμαστε και εδώ θα είστε, καλά να είμαστε και να είστε.
Θα το δείτε και θα το δούμε όλοι μας.

Κι η πλάκα είναι, πως είναι τόσο δεσμευμένοι σε ότι τους λένε να κάνουν, που ακόμα και τώρα που τους το είπαμε από δω πέρα, όταν χρειαστεί δεν θα διστάσουν να το κάνουν.

Μιλάμε για τέτοιο αληταριό. Για τόσο πουλημένους. Για τόσο επικίνδυνους.

3 σχόλια:

  1. Γραψε και ποιος ειναι ο διεθυντης της Γατας, και τι σχεση εχει με την μανατζαρεικη παρεουλα του λιμανιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου δίνεις την εντύπωση οτι γνωρίζεις ποιος ειναι ο διεύθυντης της Γάτας και τι σχεση που εχει με την παρεουλα όπως λες. Γιατι φιλαρακο δεν το γράφεις εσυ που ξέρεις και ζητάς απο τον Γκοντζο να το γράψει. Ελα μη μας κρατάς σε αγωνία. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΥΣ

      Διαγραφή
  2. Καλά αυτή η γάτα πιο άκυρη εφημερίδα από αυτή δεν υπάρχει.Απορώ ποιός τη διαβάζει και την πιστεύει κιόλας.Η espresso πιο αληθοφανείς είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore