Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Για μια φορά έστω





Είναι κρίσιμο και καθοριστικό το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ στο Καραϊσκάκη την Κυριακή. Όχι πως θα κρίνει κάτι βαθμολογικά, αλλά γενικότερα. Πάντα είναι κρίσιμο και πάντα είναι καθοριστικό για την συνέχεια.

Απ' αυτή την άποψη, ας ρίξει έστω και για μια φορά ο Παναθηναϊκός σαν μηχανισμός, όλο το βάρος του στην ομάδα. Ας χαμηλώσει τους τόνους, ας αφήσει κατά μέρος τις επικοινωνιακές σαχλαμάρες, ας σταματήσει κάθε μέρα να ασχολείται και με κάτι διαφορετικό.

Προσωπικά δεν συμμερίζομαι τους φόβους μιας σειράς φίλων, ότι ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει την Κυριακή με διασυρμούς και τα σχετικά. Ο ΟΣΦΠ που βλέπουμε δεν είναι σε θέση να διασύρει καμιά ομάδα, όσο καλή απόδοση για τα μέτρα του κι αν πιάσει. Ας σταματήσουν επίσης και κάποιοι... άλλοι να καλλιεργούν αντίστοιχο κλίμα, γιατί από ένα σημείο και μετά δεν πείθουν ότι το κάνουν από αγωνία και ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του.

Αλλά όπως συνήθως και πριν από κάθε δύσκολο παιχνίδι φέτος, το κάνουν μόνο και μόνο για να έχουν μετά την ευχέρεια, να διαχειρισθούν... θριαμβευτικά ακόμα και μια... αξιοπρεπή ήττα.
Ας το κόψουν λοιπόν αυτό το βιολί όσοι το βαράνε.

Κι ας κοπεί έστω και για τρεις μέρες, όλη αυτή η περιφερόμενη σαχλαμάρα με τα πλάνα για την νέα χρονιά, τις εφτά μεταγραφές, τον Αναστασίου που ετοιμάζει την νέα ομάδα, τους μετόχους που και πάλι... θα... θα... θα βοηθήσουν αν και εφόσον και τα λοιπά.

Έστω για τρεις μέρες, ακόμα και αυτοί, ας σεβαστούν λίγο την ομάδα, τον Βονόρτα και τους παίκτες και ας ρίξουν το βάρος τους στην προσπάθεια να πάνε όσο γίνεται πιο έτοιμοι και αξιόμαχοι στο ντέρμπι.

Είναι ντέρμπι, Πάντα θα είναι ντέρμπι ένα παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ για τον Παναθηναϊκό.

Σαν τέτοιο πρέπει να το σκέφτονται, σαν τέτοιο να προετοιμάζονται και σαν τέτοιο να το βλέπουν καθημερινά.
Σαν την πρώτη προτεραιότητα δηλαδή.

Και προς Θεού. Προς Θεού μην επαναληφθούν βλακείες άλλων παρόμοιων ημερών, παραμονές δηλαδή ενός κρίσιμου αγώνα.

Δηλαδή τίποτε... επισκέψεις εμψύχωσης στην Παιανία, τίποτε προαναγγελίες για έξτρα πριμ, τρεις μέρες ρεπορτάζ αν θα πάει ή δεν θα πάει ο πρόεδρος στο Καραϊσκάκη και όλα τα σχετικά.

Για μια φορά μόνο λοιπόν, ας κάτσουν όλοι στα αυγά τους. Κι ας αφήσουν την ομάδα να παλέψει για ότι καλύτερο μπορεί.

Με λίγα λόγια, για μια φορά έστω, ας βάλουν την ομάδα και το όνομα του Παναθηναϊκού, πάνω από τους εαυτούς τους, τα σχέδια, τις φιλοδοξίες και τις επικοινωνιακές τους ασκήσεις.

Αυτό τουλάχιστον μπορούν έστω και για μια φορά να το κάνουν. Ακόμα... κι αυτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore