Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Δεν μπορεί τόσο ΨΕΜΜΑ, ΑΠΑΤΗ και ΔΟΥΛΕΜΑ να περνάει έτσι





Επειδή απ' ότι βλέπω, αυτό που θα συζητήσουμε, μάλλον θα το χρειάζεστε πια καθημερινά. Αν δεν θέλετε δηλαδή να παλαβώσετε εντελώς μ' αυτά που θα ακούτε και θα διαβάζετε.

Ένα τεράστιο πρόβλημα λοιπόν, που μας προέκυψε από την περίοδο της... εκτόξευσης και της... απελευθέρωσης και μετά, είναι αυτή η απίστευτη ασυλία και προστασία, των κάθε λογής φούμαρων που εκτοξεύονται καθημερινά στην μούρη- κυριολεκτικά- των οπαδών του Παναθηναϊκού και γενικά του κάθε φίλαθλου.

Τόσο ψέμα  τόση σαχλαμάρα και τόσο φούμαρο, δεν έχει ποτέ ξαναπουληθεί χωρίς ντροπή στα χρονικά ομάδας και ΜΜΕ.

Το χειρότερο απ' όλα είναι, πως όλα αυτά λέγονται, γράφονται και η δουλειά συνεχίζεται σαν μην έχει γίνει τίποτε.

Αν επιχειρήσουμε μια μικρή αναδρομή, μόνο στους τελευταίους μήνες, μιλάμε ότι θα χρειαστούμε μήνες για να τα αραδιάσουμε όλα.

Όπως για παράδειγμα η επιστροφή στη Λεωφόρο. Αυτό πια πέρασε στα χρονικά σαν η μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ και επικοινωνιακή ΦΟΥΣΚΑ που έχει σερβιριστεί ποτέ.

Κι εδώ δεν μιλάω για την επιστροφή γενικά και αόριστα. Αυτό πες ότι μπορεί να ήταν ένα πλάνο, μια προσπάθεια που έγινε, δεν τα καταφέραμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε στο άμεσο μέλλον.

Μιλάω όμως για τις απίστευτες ψευτιές που σερβιριζόντουσαν καθημερινά στις... λεπτομέρειες της ιστορίας. Εκατό φορές δώσαμε τα χέρια με τον Μακρόπουλο. Άλλες τόσες μπήκαν... τεχνικές εταιρίες που έκαναν μελέτες  Καμιά τριανταριά φάκελοι έχουν κατατεθεί στο Υπουργείο. Γύρω στις πενήντα τεχνικές μελέτες παρουσιάσθηκαν με κάθε επισημότητα. Περίπου διακόσιες φωτογραφίες με... έργα, έκαναν την εμφάνισή τους.

Όλα αυτά δεν ήταν της φαντασίας μας. Όλα αυτά τα είπαν και τα έγραψαν κανονικά και με τον νόμο. Τα διαβάσαμε. Τα ακούσαμε. Μας τα είπαν σε πάνω από είκοσι ραδιοφωνικές συνεντεύξεις στελέχη της ΠΑΕ.

Και τελικά;

Τελικά όλοι αυτοί σαν να μην τρέχει τίποτε, συνεχίσουν να μας... ενημερώνουν και να ετοιμάζουν το...μέλλον του Παναθηναϊκού.
Αλλά μην πάτε μακριά.

Την τελευταία εβδομάδα μόνο πάρτε.

Τελικά τι έγιναν οι περιβόητες... αντιδράσεις για τον Νταμπίζα;

Εκείνοι οι γραφικοί τύποι που ανέβασαν κείμενα "στοπ στον Νταμπίζα" από τις αντιδράσεις του κόσμου, με τι θράσος τις δύο τελευταίες μέρες μας... ενημερώνουν ότι ο Νταμπίζας κάνει κανονικά συσκέψεις με τον Αναστασίου και τον Αλαφούζο για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού;

Που είναι για παράδειγμα ο ρόλος του...νέου τεχνικού διευθυντή του Σαραβάκου, στις λίστες που όπως διαβάζουμε έχει έτοιμες ο Αναστασίου από... Ολλανδία, Βέλγιο και δεν συμμαζεύεται;

Γιατί τόσο ψέμα λοιπόν;

Και ποιοι είναι αυτοί οι τύποι που γράφουν έτσι στα παλιά τους τα παπούτσια -για να μην πω τίποτε χειρότερο- την νοημοσύνη των αναγνωστών και ακροατών τους;

Και για να μιλήσουμε επί της ουσίας.

Τι διάολο οικοδόμημα μπορεί να ελπίζει κάποιος ότι θα γίνει, όταν στηρίζεται σε τόσο ψέμα  τόσο φούμαρο και τέτοιους κυριολεκτικά ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της ενημέρωσης;

Εδώ πια δεν μιλάμε για μια λάθος πρόβλεψη ή μια λάθος πληροφορία.

Εδώ μιλάμε για συνειδητή ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του κόσμου. Συνειδητό ψέμα. Συνειδητή ομερτά σιωπής και συγκάλυψης των φούμαρων που παρουσιάστηκαν.

Μου λέτε πολλές φορές αρκετοί φίλοι, μα τι να κάνουμε για να σταματήσουμε τον κατήφορο που έχει πάρει η ομάδα.
Κοιτάξτε να δείτε φίλοι μου.
Σας το έχω ξαναπεί.

Εμείς ούτε στρατοί μπορούμε και γουστάρουμε να γίνουμε, ούτε να βγούμε στους δρόμους για μια ποδοσφαιρική ομάδα ενώ δεν ξέρουμε σαν λαός, οικογένειες και άτομα μεμονωμένα τι μέρα μας ξημερώνει και πως θα την βγάλουμε, ούτε  τραμπουκισμούς να επιχειρήσουμε, ούτε τίποτε απ' όλα αυτά που έχουν γίνει νόμος στον Παναθηναϊκό της  απελευθέρωσης και της εκτόξευσης.

Μπορούμε όμως, αν μη τι άλλο, να αρχίσουμε να αντιδράμε στο να μην μας περνάνε και για κορόιδα από πάνω.

Ας ξεκινήσουμε από εκεί λοιπόν. Από το πιο απλό και το πιο προφανές.

Κάντε όλους αυτούς τους απατεώνες που μας λένε ΨΕΜΜΑΤΑ από το πρωί μέχρι το βράδυ, να καταλάβουν ότι πια τους έχετε πάρει πρέφα.

Δείξτε τους ότι ΞΕΡΕΤΕ, ότι καταλαβαίνετε.

Και γι' αυτό δεν χρειάζεται τίποτε φοβερό. Ούτε απειλές, ούτε φοβέρες, ούτε τίποτε τέτοια σιχαμερά.

Μιλήστε τους, στείλτε τους μηνύματα, εμφανιστείτε με όποιο τρόπο μπορείτε.

Αυτή η ΧΟΥΝΤΑ παραπληροφόρησης, ψέματος και ΑΠΑΤΗΣ αν μη τι άλλο δεν μπορεί να συνεχιστεί σαν να μην συμβαίνει τίποτε.

Βοηθήστε σε πρώτη φάση να τους αναγκάσετε αν μη τι άλλο, να μην λένε ψέμματα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Βοηθήστε όλο τον κόσμο να μαθαίνει τουλάχιστον την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Θα είναι μια πρώτη αρχή. Μια καλή αρχή.

2 σχόλια:

  1. Ναι να μάθει ο κόσμος την πραγματικότητα αλλα μπορείς εσυ να μου πεις εάν αυτο που διάβασα ειναι αλήθεια. Διάβασα οτι το μπαζετ ειναι 10 εκατ. 5 για μεταγραφές και 5 για διαχειριστικα έξοδα. Εάν ειναι αλήθεια αυτοί οι αριθμοί εσυ νομίζεις οτι όλοι αυτοί που γράφεις οτι κουμανταρουν τον Παναθηναϊκό θα αφήσουν αυτο τον πακτολο των Ευρω και θα φύγουν? Φίλε μου όνειρα γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα Κώστα λες η παρόντρηση σου να έπιασε τόπο? άντε να δούμε ο στρατός πως θα αντίδραση. Ιδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore