Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ο ορισμός της αλητείας





Λυπάμαι που μέρα που είναι σήμερα, αναγκάζομαι να την ξεκινήσω με το συγκεκριμένο κομμάτι. Αλλά δεν σ' αφήνουν να αγιάσεις. Υπάρχουν λοιπόν εξελίξεις στον Ερασιτέχνη. Αλλά και γεγονότα. Ορισμένα από τα οποία είναι θλιβερά.

Θα τα πούμε από αύριο αυτά.

Προς το παρόν όμως, θα αναφέρω ένα και μόνο γεγονός. Ενδεικτικό της κατάστασης συνολικά στον Παναθηναϊκό. Και κυρίως ενδεικτικό του ποιοι άνθρωποι το παίζουν Παναθηναϊκάρες όλα αυτά τα χρόνια και έχουν στρογγυλοκαθίσει στον σβέρκο αυτής της ομάδας και στο ποδόσφαιρο.

Πριν το παιχνίδι στο Παπαστράτειο λοιπόν, οι πολίστες του Παναθηναϊκού είπαν στον κύριο (;) Νικόλαο Πλυτά, ότι δεν τον θέλουν μαζί τους, εξοργισμένοι από τα ψέμματα που τους έχει πει τόσο καιρό.

Η αντίδραση του... Παναθηναϊκάρα και... όψιμου φρουρού της Παναθηναϊκοφροσύνης στα επίσημα του ΟΑΚΑ στους αγώνες ποδοσφαίρου;

Ματαίωσε το πούλμαν που θα μετέφερε την ομάδα στο Παπαστράτειο.

Έτσι ακριβώς.

Τους... εκδικήθηκε με λίγα λόγια. Λες και είναι τσιφλίκι του το τμήμα πόλο.

Αποτέλεσμα;

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού να πάνε με δικά τους μέσα στο Παπαστράτειο, εκτεθειμένοι σε όποιον ήθελε να τους την πέσει, με κίνδυνο της ίδια τους της σωματικής ακεραιότητας και χωρίς φυσικά αστυνομική προστασία αφού στην ουσία δεν υπήρχε αποστολή της ομάδας με πούλμαν και τα σχετικά.

Μιλάμε για τον ορισμό της αλητείας.

Από ανθρώπους που αυτή την στιγμή ποζάρουν δίπλα στον Αλαφούζο και το παίζουν κολλητοί των άφαντων εκτοξευτών του Παναθηναϊκού.

Καμαρώστε τους. Και... αφήστε τους εκεί να συνεχίζουν το θεάρεστο έργο της... απελευθέρωσης -δηλαδή της καταστροφής- του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore