Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Απ΄ το βράδυ σε πρωί





Κάποτε τα πράγματα άλλαζαν με τον... μήνα. Τον ένα μήνα ήταν έτσι τον άλλο αλλιώς. Πέρασαν οι καιροί και δυσκόλεψαν και άρχισαν τα πράγματα να αλλάζουν με την βδομάδα. Την μια βδομάδα στα ουράνια, την άλλη στα τάρταρα και κυλούσαν έτσι οι μέρες και ο καιρός.

Έσφιξαν πολύ όμως τα γάλατα και ο κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει.
Έτσι τα πράγματα άρχιζαν να αλλάζουν με την... μέρα.
Τις μονές μέρες εκείνο, τις ζυγές το αντίθετο.

Ώσπου ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και οι αλλαγές άρχισαν να γίνονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τώρα πια δεν χρειάζεται να περιμένουμε ούτε μήνες, ούτε βδομάδες, ούτε καν μέρες.

Τα επικοινωνιακά επιτελεία των Βασιλαράδων, των Δροκόπουλων και των... άτυπων ηγετών του Παναθηναϊκού, δρουν πλέον με την... ώρα.

Το πρωί καταλήγουμε σε Αναστασίου. Το  μεσημέρι διαψεύδουμε για Αναστασίου και έχουμε εμπιστοσύνη στον Βονόρτα. Το απογευματάκι ο Αναστασίου είναι έτοιμος και κάνει πλάνα. Αργά το βραδάκι δεν υπάρχει θέμα προπονητή και παικτών και όλα θα αποφασισθούν μετά την λήξη της περιόδου.

Και... ξημερώνοντας η άλλη μέρα το πρωί, ο Αναστασίου και πάλι στις... επάλξεις, δρομολογεί το πλάνο που συμφώνησε στις συζητήσεις με Αλαφούζο.

Μόνο κάπου εκεί στην... φούρια της διανομής της ενημέρωσης, να μην ξεχάσουν να μας πουν, πότε και από που θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα με την Βέροια στη... Λεωφόρο.

Αν θα ισχύουν δηλαδή μετά την επιστροφή στη Λεωφόρο τα εκδοτήρια του... ΟΑΚΑ, ή θα μπορούμε να προμηθευόμαστε εισιτήρια μόνο από την Τσόχα και το... τριώροφο του Φορέα στην Αλεξάνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore