Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Μόνο "εμείς τα λέγαμε" μην τολμήσετε να πείτε

Πρώτα βιολιά...στη καταστροφή του Παναθηναϊκού



Επειδή  ακούω και διαβάζω διάφορα από το πρωί. Και παρατηρώ μια προσπάθεια, να κρατήσουν αποστάσεις κάποιοι από τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, υπό τον φόβο ότι για μια ακόμα φορά θα γίνουν ρόμπες από τα ψέμματα που σέρβιραν στον κόσμο τόσο καιρό.

Κάτι αναφορούλες δειλά δειλά σε περίπτωση να μην αποκτήσει προπονητή ο Παναθηναϊκός  κάτι υπονοούμενα ότι δεν είναι ρεαλιστική η επιστροφή στη Λεωφόρο, ακόμα και... φόβους ή... ανησυχίες για το αν θα πάρει αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός για την νέα σεζόν, παρά τον... πλήρη φάκελλο όπως μας έλεγαν ότι είχε.

Λοιπόν για να ξεκαθαρίζουμε μερικά πράγματα.
Μόνο μην μας πείτε "εμείς τα λέγαμε" .
Μόνο αυτό μην ακούσω και μην διαβάσω.
Γιατί αυτό δεν πρόκειται να πέσει έτσι κάτω.

Εσείς οι συγκεκριμένοι που τώρα ξαφνικά τρέχετε να καλύψετε τον τέτοιο σας, επιχειρώντας να κρατήσετε αποστασούλες, ούτε τα λέγατε, ούτε τα γράφατε.

Αντίθετα λέγατε συνειδητά ψέμματα και αναμασάγατε ότι σας σέρβιρε το επίσημο και το... ημιεπίσημο δίκτυο επικοινωνίας.
Εσείς οι συγκεκριμένοι, δεν είπατε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ τόσο καιρό στον κόσμο.

Εσείς οι συγκεκριμένοι, όχι μόνο δεν είπατε και δεν γράψατε ποτέ την αλήθεια, αλλά τόσο καιρό διαστρεβλώνατε την πραγματικότητα, αβαντάρατε τα εγκλήματα και ήσασταν στην πρώτη γραμμή της... όποιας επωφέλειας είχε όλο αυτό το σάπιο σύστημα εξαπάτησης του Παναθηναϊκού και του κόσμου του.

Λίγο αργά πια για κολοτούμπες και για προσπάθειες να διαχωρίσετε την θέση σας, από το ναυάγιο που προκαλέσατε, απαιτήσατε, προπαγανδίσατε χυδαία τόσα χρόνια, στήσατε, υποστηρίξατε και στηρίξατε τόσο καιρό.

Ή μάλλον, όχι λίγο, αλλά πολύ αργά πια.

Χίλιες κολοτούμπες να κάνετε και άλλες τόσες φορές να γράψετε και να πείτε "εμείς τα λέγαμε", δεν πρόκειται να περάσει έτσι.

Είστε όχι απλά συνυπεύθυνοι για την καταστροφή του Παναθηναϊκού, αλλά και πρωτεργάτες σ' αυτή την καταστροφή. Πρώτα βιολιά στην κυριολεξία.

Γι' αυτό, δεν ξέρω τι θα βρείτε να πείτε και να γράψετε, αλλά ψάξτε κάτι άλλο.

Το "εμείς τα λέγαμε πάντως" ξεχάστε το.  Ούτε να το διανοηθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore