Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Όταν η ταχύτητα ξεπερνάει την βλακεία






Δεν είναι η βλακεία ανίκητη στον Παναθηναϊκό. Ανίκητη είναι η... ταχύτητα με την οποία η πραγματικότητα ξεπερνάει ακόμα και την ίδια την βλακεία.

Δεν προλαβαίνεις να συνειδητοποιήσεις την απίστευτη ελαφρότητα που υπάρχει σε όλα τα θέματα.

Αν σκεφτείς τι... πρόλαβε ο Παναθηναϊκός να κάνει σε τέσσερις μέρες μέσα σύμφωνα με το "ρεπορτάζ", πραγματικά μένεις άγαλμα.

Σύμφωνα λοιπόν με το "ρεπορτάζ", από την Τετάρτη μέχρι σήμερα το πρωί, ο Παναθηναϊκός... πρόλαβε.

Να καταλήξει σε δίδυμο Αναστασίου-Νταμπίζα μετά από... ώριμη σκέψη. Να διαψεύσει ότι κατέληξε σε δίδυμο Αναστασίου-Νταμπίζα μετά από... νέα ώριμη σκέψη. Να συζητήσει με τον Λυμπερόπουλο για τεχνικό διευθυντή. Να διαψεύσει ο Λυμπερόπουλος ότι συζήτησε με τον Παναθηναϊκό για τεχνικό διευθυντή. Να συζητήσει... ξανά ο Παναθηναϊκός με τον Λυμπερόπουλο αλλά για... παίκτες αυτή τη φορά με την ιδιότητα του μάνατζερ που έχει πια ο Λύμπε. Να διαψεύσει ο Παναθηναϊκός ότι συζήτησε για οποιοδήποτε λόγο με τον Λύμπε.

Να κάνει επαφές ο Παναθηναϊκός με Τσιώλη, Κούπερ, Ασάνοβιτς και καμιά δεκαριά ακόμα τεχνικούς διευθυντές και προπονητές. Να διαψεύσει ο Παναθηναϊκός ότι έκανε επαφές με όλους αυτούς.

Να συζητήσει ξανά με τον Αναστασίου, αλλά χωρίς... τεχνικό διευθυντή αυτή τη φορά και... πριν βρει τεχνικό διευθυντή ο οποίος θα... αποφάσιζε για προπονητή.

Και τελικά να τα βρει με τον Αναστασίου, ο οποίος μάλιστα πρόλαβε μέσα σ' αυτό το διάστημα, όχι μόνο να ξεπεράσει το πρόβλημα της... απουσίας τεχνικού διευθυντή, αλλά να έχει βρει ήδη και παίκτες για το καλοκαίρι, χωρίς όμως να ξέρει ακόμα ποιοι θα φύγουν, πόσα λεφτά θα έχει στην διάθεση του για τους παίκτες που ψάχνει και κυρίως αν... θα συμφωνεί ο... τεχνικός διευθυντής που προφανώς θα βρούμε... μετά.

Κι όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά, μέσα σε μόλις τέσσερις μέρες.

Τελικά είχε δίκιο ο... κατάσκοπος. Που όταν βρεθήκαμε πριν τρεις μέρες έξω από ένα περίπτερο στα Βριλήσσια  μου είπε πως "η πιάτσα λέει πως είσαι έξω από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού".

Όντως απ' αυτό το "ρεπορτάζ" του Παναθηναϊκού είμαι έξω. Και μάλιστα δεν πρόκειται και ποτέ... να μπω μέσα. Δεν το... προλαβαίνω άλλωστε με την ταχύτητα που... διανέμεται. Αν και... μεταξύ μας, μερικά απ' αυτά που... διανέμονται σαν... συνοδευτικά είναι αρκούντως ελκυστικά για την δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε.

Χάρισμα τους λοιπόν και το "ρεπορτάζ" και η... περιβόητη "πιάτσα". Μόνο ας μπουν στον κόπο να κάνουν μια γύρα και στην υπόλοιπη... πιάτσα, αυτή της πραγματικότητας και του υπαρκτού κόσμου  να τους πει την γνώμη του και για αυτό το "ρεπορτάζ" και γι' αυτούς που είναι... μέσα σ' αυτό, αλλά και για τους... άλλους που είναι... έξω. Και από την πιάτσα και από το ρεπορτάζ.

2 σχόλια:

  1. Tσιώλης είναι όχι Τσόλης..Μάθε τα βασικά τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε καλώς το πάλι το παιδί, εργολαβία βλέπω ανέλαβες πρωι-πρωι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore