Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Μιλάμε και για πολύ χαρτί και για συνενοχή και συμμετοχή στο έγκλημα





Σας το έχω ξαναπεί, πως το χειρότερο πράγμα δεν είναι όσα ζούμε και βλέπουμε στον Παναθηναϊκό της απελευθέρωσης και της εκτόξευσης. Αυτό πια πρέπει να το πάρουμε απόφαση, Έτσι θα είναι από δω και πέρα τα πράγματα. Και ειδικά όσο συνεχίζουν να δρουν ασύδοτοι αυτοί που τον έφεραν σ' αυτή την κατάσταση.

Το χειρότερο είναι αυτή η απίστευτη και συνεχιζόμενη κοροϊδία σε βάρος όλου του κόσμου. Αυτή η ξεδιαντροπιά και ευκολία, με την οποία αυτή την στιγμή ΟΛΟΙ σχεδόν λένε και ξελένε, ενημερώνουν και την επόμενη ξεχνάνε να πουν ότι... δεν έγινε και γενικότερα αυτή η πρωτοφανής στα χρονικά παραποίηση της πραγματικότητας.

Με βλέπετε να επιμένω συνέχεια σ' αυτό. Όμως ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η ιστορία συνεχίζεται με τόσο ωμό και προκλητικό τρόπο.

Τέτοιο φτύσιμο σε βάρος του κόσμου, σε βάρος της νοημοσύνης και της αξιοπρέπειάς του δεν έχει ξαναγίνει.

Έκανα δυο μέρες να ανεβάσω κείμενο εδώ στο μπλογκ.
Μόλις δυο μέρες.
Και κάνοντας την σούμα των "γεγονότων" των δύο ημερών, ειλικρινά δεν ξέρω από που να πρωταρχίσω.
Μιλάμε για όργιο ψέματος και αλητείας.

Όργιο. Κανονικά. Ψέμα και στο ψέμα και συμφωνία σιωπής για το ψέμα. Απ' όλους. Τι σόι κρατήματα και δεσμεύσεις τελικά υπάρχουν αλήθεια;

Και δεν μιλάω για την περιβόητη επιστροφή στη Λεωφόρο. Καθώς εδώ δεν είναι το θέμα ότι δεν γυρίσαμε. Αλλά είναι ποτέ δυνατόν, κανείς να μην αναρωτιέται γιατί είπαμε τόσα ψέμματα όλη τη χρονιά;

Δηλαδή στα ραδιόφωνα, την ώρα που ο ρεπόρτερ ενημερώνει για τις... εξελίξεις είναι ποτέ δυνατόν ο απέναντι να μην έχει σκεφτεί ούτε μια φορά να τον ρωτήσει, μα καλά, τι έγιναν όλα αυτά που έλεγες ή έλεγε ο επίσημος Παναθηναϊκός έστω;

Δώσανε ή δεν δώσανε τα χέρια ο Μακρόπουλος και ο Αλαφούζος; Έδωσε ή δεν έδωσε επιταγή 80000 ευρώ η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη; Μπήκε ή δεν μπήκε η περιβόητη άγνωστη τεχνική εταιρεία για έργα στο γήπεδο; Κατατέθηκε ή όχι ο φάκελλος στο Υπουργείο;

Μιλάμε δηλαδή εδώ πέρα όχι απλά για ψέματα, αλλά για συμφωνία αποσιώπησης του ψέματος  Που είναι ακόμα χειρότερο και από το ψέματα.

Αλλά μην πάτε μακριά.
Πιάστε τα δύο... μεγάλα θέματα των τελευταίων ημερών.
Ο Σαραβάκος το ένα.
Που είναι αλήθεια ο Σαραβάκος;

Πως γίνεται ο τεχνικός διευθυντής να μην πηγαίνει καν στην μεταγραφική σύσκεψη της ομάδας;
Είναι ποτέ δυνατόν αυτό να μην το...αναρωτήθηκε κανένας;

Είναι ποτέ δυνατόν αυτοί που κάνουν τα μεσημεριανά ραδιοφωνικά μαγκαζίνο και ακούνε τον ρεπόρτερ να τους ενημερώνει για το ποιοι μετείχαν στην σύσκεψη του Παναθηναϊκού, να μην σκέφτονται ούτε καν να ρωτήσουν "μα καλά ο Σαραβάκος που ήταν;".

Τόσο ομερτά πια; Κανείς δεν τολμάει να...  μείνει έξω; Έτσι σαν να μην τρέχει τίποτε, σοβαρά ΜΜΕ και σοβαροί υποτίθεται λειτουργοί της ενημέρωσης, λένε όλον τον κόσμο μαλάκα; Του λένε στα ίσα ότι σε θεωρούμε φυτό; Ηλίθιο που αποκλείεται να θυμηθεί ότι την Τετάρτη το ίδιο πρόσωπο του έλεγε ο Σαραβάκος τεχνικός διευθυντής και την Πέμπτη του έλεγε για την σύσκεψη στην ΠΑΕ στην οποία μιλήσανε για μεταγραφές αλλά... ο Σαραβάκος δεν ήταν εκεί.

Και να δείτε που έτσι θα πάει η δουλειά από δω και πέρα. Ποιος Σαραβάκος τώρα και ποιος τεχνικός διευθυντής. Έτσι χωρίς να τρέχει τίποτε, οι ίδιοι που έγραφαν ύμνους για την απόφαση να ανατεθεί στον Μητσάρα το συγκεκριμένο πόστο, θα ονοματίσουν με κάποιο άλλο τρόπο το... πόστο που υποτίθεται θα αναλάβει ο Σαραβάκος και θα συνεχίσουν την.,, ενημέρωση χωρίς να μπουν στον κόπο να εξηγήσουν τι έγινε τελικά.

Έτσι. Σαν να μην τρέχει τίποτε. Θα συνεχίσουν όπως εδώ και πέντε τουλάχιστον χρόνια να σας λένε ΗΛΙΘΙΟΥΣ στα ίσα και όλα καλά και όλα ωραία.

Αλλά εκεί που γελάει πραγματικά όποιος έχει ακόμα ένα δράμι μυαλό στο κεφάλι του, είναι ο... Μπέργκι.

Ναι ο Σουηδός του Αμβούργου, δεν ξέρω καλά και το όνομά του, γιατί μόλις είδα ότι είναι 26 χρονών, διεθνής Σουηδός και έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Γερμανική ομάδα, δεν ξανασχολήθηκα. Είπα εντάξει, οι τύποι δεν έχουν τον θεό τους ούτε καν τα προσχήματα δεν τηρούν.
Θα δείτε λοιπόν το εξής απίθανο.

Ο τύπος έτσι σαν να μην συμβαίνει τίποτε, ξαφνικά θα... εξαφανισθεί από το προσκήνιο. Κάποιο αόρατο χέρι θα τον... σκουπίσει. Μιλάμε όμως, ότι εδώ και μια βδομάδα, δεν λέγαμε απλά ότι ήταν ένας στόχος. Μιλάγαμε για επαφές. Για διαπραγματεύσεις. Για προτάσεις και αντιπροτάσεις. Για όρους και.,. αντι-όρους στο συμβόλαιο του Σουηδού που θα τον έπειθαν να έρθει.

Ε λοιπόν, άμα μάθετε ποτέ τι απέγιναν αυτές οι... συζητήσεις και... διαπραγματεύσεις, να έρθετε να μου το πείτε και μένα.

Έτσι μια ωραία μέρα, μην σας πω και από σήμερα, το συγκεκριμένο όνομα να εξαφανισθεί και θα προκύψει κάποιο άλλο για μια βδομαδίτσα ακόμα.

Τελικά όσο το συζητάμε και όσο επιμένουμε να το ψάχνουμε, ένα πράγμα καταλαβαίνω.

Πως θα πρέπει να έπεσε άφθονο χαρτί τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό, Μα... πολύ άφθονο. Δεν γίνεται να εξηγηθεί αλλιώς,

Δεν γίνεται να εξηγηθεί και το ότι δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ πια που να... απορεί και να... θυμάται και η λύσσα να εξαφανισθούν από την πιάτσα και από τον Παναθηναϊκό, όσοι... επιμέναμε και να απορούμε και να θυμόμαστε.

Μιλάμε όντως για πολύ χαρτί. Ή και για μπόλικη και απόλυτη... συνενοχή και συμμετοχή στο έγκλημα, που τους κρατάει όλους δεμένους πια ακόμα κι αν... τέλειωσε το...χαρτί.

1 σχόλιο:

  1. Τωρα θελουν να διωξουν τον Μακροπουλο γιατι δεν μπορει να συνεργαστει με τον Δημο και το ΥΠΕΚΑ!!! Μιλαμε οτι οι ανθρωποι ζουν με το ψεμα, την ατημια, και την απατη. Ειναι η καθημερινοτητα τους. Οπως εγω πινω καφε καθε πρωη, ετσι και αυτοι σηκωνωνται με σκοπο να γραψουν ψεμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore