Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ντοκτορά πήραμε




Από ένα σημείο και μετά, το "ρεπορτάζ" για τους... μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού, αρχίζει και βγάζει γέλιο.

Κι αν δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα, θα μπορούσε όντως να αποτελεί αντικείμενο καθημερινής ευχάριστης ενασχόλησης και σχολιασμού.

Είναι αυτό που λέγαμε και χθες με λίγα λόγια.

Καμιά συναίσθηση της πραγματικότητας και καμιά συνέπεια -στα λόγια έστω- με το περιβόητο... πλάνο της επόμενης σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Για παράδειγμα.

Δύο νέα ονόματα σήμερα στο "ρεπορτάζ", από τους μεταγραφικούς στόχους που έχει... επιλέξει ο Αναστασίου.

Ο Ελ Γκανασί και ο Μίλος Ντιμιτρίεβιτς.

Για τον δεύτερο τι να πω; Μιλάμε ο "ορισμός" της στροφής σε νέα παιδιά και στο φυτώριο των Ακαδημιών της Παιανίας, ή τα αντίστοιχα φυτώρια της ελληνικής αγοράς.

Πρόκειται -όπως λέει το ρεπορτάζ- για ένα 29χρονο προς τα 30 Σέρβο, που μένει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα. Μια χαρούλα δηλαδή, Ότι ακριβώς πρέπει για να σηματοδοτήσει την στροφή στην μεταγραφκή λογική και φιλοσοφία του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τα πλάνα της ΠΑΕ και την αντίστοιχη... λίστα Αναστασίου-Νταμπίζα.

Όσο για τον Ελ Γκανασί;

Εδώ από ηλικία είμαστε μια χαρά. Στα 22 του είναι το παιδί. Και από βιογραφικό μια χαρά επίσης και μιλάω όντως σοβαρά.

Όλα καλά μέχρι στιγμής. Αλλά φαίνεται πως όντως δεν υπάρχει μέτρο. Καθώς στο... ρεπορτάζ σχετικά με το βιογραφικό του παίκτη, διαβάζω ότι τον παρακολουθούν και είναι στο στόχαστρο σκάουτερς από τις Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Έβερτον, Σέλτικ, Λιόν και Σάντερλαντ.

Τίποτε δηλαδή, Σιγά τα... μεγέθη που θα σταθούν εμπόδιο στη υλοποίηση της... λίστας Αναστασίου-Νταμπίζα.

Κάπου εκεί λοιπόν, σταματάει. Και η ανάγνωση του... ρεπορτάζ και η ενασχόληση με την συγκεκριμένη ιστορία.

Γιατί να υπάρχει λογικός άνθρωπος αυτή την στιγμή, που στα σοβαρά να μιλάει για στόχο του Παναθηναϊκού, ένα παίκτη που την ίδια ώρα ενδιαφέρει την Σίτι, την Μίλαν,την Έβερτον, την Σέλτικ, την Λιόν και την Σάντερλαντ, μάλλον θέλει ψυχίατρο στην καλύτερη.

Εκτός κι αν είναι...μούφα ή απλά μανατζερίστικο πλασάρισμα του ποδοσφαιριστή, όλα αυτά.

Οπότε και πάλι πρόκειται για εντελώς αστεία ιστορία.
Με λίγα λόγια.

Αν δεν σοβαρευτεί επειγόντως, πριν απ' όλους το ρεπορτάζ και όσοι το μοιράζουν και αν δεν σοβαρευτεί αντίστοιχα και ο Παναθηναϊκός σαν φιλοσοφία  νοοτροπία και πρακτική στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, τότε το πιθανότερο είναι να δούμε ακόμα πιο τραγικά πράγματα με την έναρξη αυτής της τόσο ιδιόμορφης περιόδου... αναστύλωσης του σωματείου.

Κατά τ' άλλα και σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση της Συμμαχίας, κάναμε κάποια... λάθη αυτή τη χρονιά λόγω απειρίας και... βιασύνης, αλλά πια μάθαμε και είμαστε πιο έμπειροι και λογικοί.

Τι να σου πω δηλαδή.

Αν κρίνουμε από τα πρώτα βήματα έτσι όπως περιγράφονται στο "ρεπορτάζ" όχι μόνο... μάθαμε από τα λάθη μας. Ντοκτορά πήραμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore