Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Κέρδισαν τις εντυπώσεις και... κατέστρεψαν την χρονιά του ΟΣΦΠ





Δεν είναι άδικο το τελικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό. Κι όποιος επιχειρήσει έτσι να δει το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, τζάμπα Παναθηναϊκοφροσύνη θα σας πουλήσει.

Σε σχέση με το γκολ που λογικά θα γίνει και θόρυβος, οφ-σάιντ δεν είναι σίγουρα. Φάουλ πριν στο ξεκίνημα της φάσης, λογικά ήταν, αλλά και πάλι όχι τόσο ορατό που να πεις ότι υπήρξε καταδικαστικό σφύριγμα.

Κάνω αυτή την εισαγωγή, γιατί ξέρω με τι έχουμε να κάνουμε. Γιατί ξέρω, ότι εκεί θα εστιάσει την προσοχή του ένα μεγάλο κομμάτι του επίσημου Παναθηναϊκού, αλλά και όλων όσων κάθε φορά επιχειρούν να πουλήσουν δήθεν Παναθηναϊκοφροσύνη.

Δεν είναι λοιπόν άδικο το τελικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό.

Άδικη είναι η θέση που βρίσκεται, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η απώλεια όλων των στόχων για φέτος.

Φάνηκε και στο Καραϊσκάκη σήμερα αυτό.

Δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός ομάδα για να τερματίσεις 37 βαθμούς πίσω της. Δεν είναι. Και δεν του άξιζε η φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού.

Έγιναν -και φέτος- εγκλήματα, που θα προσπαθήσουν να τα καλύψουν στον απόηχο της μαχητικής εμφάνισης και του αξιοπρεπούς αποτελέσματος, που πήραν ο Βονόρτας και οι παίκτες του Παναθηναϊκού σήμερα.

Οι οποίοι για μια ακόμα φορά, είχαν... ετοιμαστεί σαν εξιλαστήρια θύματα, με κάτι περίεργα άρθρα πριν το παιχνίδι, σε στιλ... είναι θέμα Παναθηναϊκής υπερηφάνειας και τέτοια.

Βέβαια. Είναι θέμα Παναθηναϊκής υπερηφάνειας για τον Βονόρτα και τους παίκτες. Λεηλάτησαν όλοι αυτοί που τους εγκαλούσαν από προχθές να δείξουν Παναθηναϊκή υπερηφάνεια τον Παναθηναϊκό και τώρα στην κρίσιμη στιγμή, τους πετάνε το μπαλάκι.

Λες και από το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη θα κρινόταν η... Παναθηναϊκή υπερηφάνεια του συλλόγου. Κι' όχι από το -37. Όχι από το ότι αναζητάει επόμενη μέρα και δεν βρίσκει. Όχι από τις  ασχήμιες που κάνουν όλοι αυτοί που απαιτούν από τους παίκτες Παναθηναϊκή υπερηφάνεια.

Για να τελειώνουμε λοιπόν με αυτό το πρώτο σχόλιο, καθώς όσο περνάει η ώρα θα συμπληρώνουμε κι άλλα.

Ο Βονόρτας και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, απέδειξαν στο Καραϊσκάκη δύο πράγματα.

Πρώτον, το πόσα εγκλήματα χρειάστηκε να γίνουν και φέτος στον Παναθηναϊκό, για να καταντήσει τόσο τραγικά η χρονιά.

Και δεύτερο, το πόσο παραμύθι είναι γενικότερα αυτό που σερβίρουν όλοι φέτος, περί υπεροπλίας του Ολυμπιακού που δήθεν δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα και όλα τα σχετικά. Μια απίστευτα μέτρια ομάδα, που δεν μπορεί να ανταποκριθεί όταν ο αντίπαλος την κοντράρει στοιχειωδώς.

Μπράβο λοιπόν στον Βονόρτα και στους παίκτες. Μπράβο φυσικά, όχι γιατί έκαναν κάτι σπουδαίο. Αλλά γιατί τουλάχιστον διέψευσαν όσους ετοιμαζόντουσαν για συντριβές και τέτοια όλη την εβδομάδα που πέρασε.

Και πάνω απ' όλα, κατάφεραν να παίξουν καλή μπάλα κατά διαστήματα και αν μη τι άλλο να κερδίσουν τις εντυπώσεις από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και να... καταστρέψουν ταυτόχρονα τις εντυπώσεις του Ολυμπιακού για όλη την χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore