Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Τιτανομαχία σε εξέλιξη





Με κομμένη ανάσα παρακολουθεί σύσσωμη η φίλαθλη Ευρώπη και ειδικά οι φίλοι του Παναθηναϊκού, την... τιτανομαχία που άρχισε από χθες και βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη.

Φυσικά υπάρχουν πάντα εμβόλιμα τα παιχνίδια Μπάγιερν-Μπαρτσελόνα και Ρεάλ-Ντόρτμουντ, αλλά αυτά ωχριούν.

Ωχριούν μπροστά στην τιτανομαχία που ξέσπασε αργά χθες βράδυ και συγκεκριμένα η αναμέτρηση "Φίλοι Καραγκούνη" εναντίον "Φίλων του -37".
Μιλάμε για συγκλονιστική αναμέτρηση.
Με χτυπήματα κάτω από το τραπέζι.
Και με ανταλλαγές... πληθυσμών.

Από χθες παρατηρείται μέχρι και... διάσπαση στο μέχρι πρότινος ακλόνητο και συμπαγέστατο μπλοκ, των στρατιών σε εξέδρα και ΜΜΕ.

Των στρατιών που πέτυχαν την... απελευθέρωση του Παναθηναϊκού από τα δεσμά των... οχτώ και των τεσσάρων της Ευρώπης και τον εκτόξευσαν σε τέτοιο βαθμό που ακόμα να ελπίζει στο μπαράζ με την Ξάνθη για έξοδο στην Ευρώπη.

Τα δύο στρατόπεδα δεν έχουν ρίξει ακόμα όλα τα όπλα τους στην μάχη.

Προς το παρόν η σύγκρουση έχει μείνει μόνο στα επίπεδα του ο ένας λέει ψέμματα και ο άλλος αλήθεια.

Τι πιθανότερο φυσικά, είναι να έχουν πετύχει τα δύο συγκεκριμένα στρατόπεδα το απίθανο.

Να λένε δηλαδή ταυτόχρονα και οι δύο ψέμματα αλλά και οι δύο αλήθεια.

Η ουσία πάντως και πέρα από την πλάκα, είναι ότι για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ένα πράγμα.

Πως το ψέμα και η μούφα πάει σύννεφο απ' αυτό το συνονθύλευμα που παριστάνει τους κουμανταδόρους στον Παναθηναϊκό.

Και πως όσο ο Αλαφούζος σ' αυτούς ποντάρει, αυτούς ακούει, αυτούς συμβουλεύεται και αυτούς... υπακούει, θα βρίσκεται καθημερινά μπροστά σε ανάλογα φαινόμενα.

Να τον βγάζουν δηλαδή στην σέντρα και να τον γελοιοποιούν χωρίς έλεος, οι ίδιοι που τον συμβουλεύουν να κάνει και να λέει αυτά που λέει.

Οι υπόλοιποι απλά θυμηθείτε. Λίγο κι όχι πολύ. Θυμηθείτε τι σας έλεγαν και σας έγραφαν μόλις πριν λίγες μέρες.

Για τον γάμο του Κάρα με τον Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό.

Για το πως χρησιμοποιούσαν σαν... επιχείρημα για τον Νταμπίζα, την κουμπαριά του με τον Κάρα.

Για το πως πρόβαλλαν σαν μεγάλη και τρανή απόδειξη του ότι ο Παναθηναϊκός κινείται πια... Παναθηναϊκά και ελληνικά, την... ανάληψη από τον Κάρα πόστου στον Παναθηναϊκό.

Πόσες δηλώσεις του ίδιου του Κάρα -πριν στραβώσει φυσικά κάπου η δουλειά ή η... μοιρασιά- δημοσιεύτηκαν, σε στιλ "πάντα Παναθηναϊκός", "Θέλει ο Κάρα να αναλάβει πόστο", "χαρίζει τα λεφτά ο Κάρα αποδεικνύοντας πόσο Παναθηναϊκός είναι" και όλα τα σχετικά.

Μέχρι χθες αργά το βράδυ  που ο Κάρα, είπε στα ίσα ψεύτη τον πρόεδρο της ΠΑΕ και της Συμμαχίας.

Μιλάμε για πολύ παραμύθι φίλοι μου. Για απίστευτο παραμύθι. Που οι τύποι που έχουν αναλάβει εργολαβικά το πλασάρισμα του, συνεχίζουν ακάθεκτοι και σαν να μην συμβαίνει τίποτε.
Να σερβίρουν το επόμενο.
Μέχρι πότε ακόμα άραγε;

2 σχόλια:

  1. Κωστα η ιστορια με τον Νταμπιζα ειναι ξεκαθαρη προσπαθεια αποπροσανατολισμου του κοσμου.. Δεν μπορει τα συνεταιρακια που τα βρισκουν σε ολα να τσακωνονται για τον Νταμπιζα!! Εδω γινονται εγκληματα, ο Νταμπιζας πρωτο θεμα! Πως γινεται το χρεος που ηταν το καλοκαιρι 28 εκατομυρια, και ενω οπως ελεγε ο Αλαφουζος θα εκλεινε η χρονια με μικρο πλεονασμα ωστε να μειωθει λιγο, να ειναι τωρα 47 που θα γινουν 40 με δανεικα στην ΑΜΚ και κατι τετοια? Οι εκτοξευτες στην ΑΜΚ θα βαλουν τα ποσοστα τους η η πιο μεγαλη ωρα θα παρει παραταση? Αντι για αυτα το ρεπορταζ μολις ληξει η Νταμπιζοσυζητηση θα εχει κλασικα Λεωφορο με ολιγον απο Παιανια, μιας και ξοφλησαν οι κορμορανοι, η θα βρουν κατι καινουριο.. Μακρια απο θεματα που καινε μονο και οτι αλλο κατεβασει το κεφαλι τους το κανουν πρωτοσελιδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα βλέπω ότι γενικά αφήνεις ψιλοεκτός τον Αλαφούζο λες και κάποιος ή κάποιοι του έχουν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο για να κάνει και να πει αυτά τα πράγματα. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει μερίδιο ευθύνης γι' αυτή την κατάντια, δεν είναι κανένα παιδάκι άλλωστε..
    Πως είδες την τεσσάρα που έφαγε το playstation???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore