Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Για την ανακοίνωση του Φορέα




Με πήραν αρκετοί φίλοι να σχολιάσω την ανακοίνωση του Φορέα που βγήκε πριν κάμποση ώρα.

Για να πω την αλήθεια ήταν το τελευταίο που θα είχα όρεξη να κάνω, καθώς πραγματικά έχει κουράσει αυτός ο... επετειακός και... ανάλογος με τις ανάγκες τρόπος... επικοινωνίας, με τα... θα μιλήσουμε... θα τα πούμε και πάει λέγοντας.

Αλλά τέλος πάντων για να μην χαλάσω και τους φίλους, μπήκα στον κόπο.

Έκανα όμως το λάθος να ξεκινήσω από το τέλος και να δω το υστερόγραφο.

Κι εκεί πραγματικά κατάλαβα, πως για μια ακόμα φορά δεν είχε νόημα να δω όλα τα υπόλοιπα.

Όταν δηλαδή ξαναείδα, ότι ο Πατέρας άφησε ταμείο 18 εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό φεύγοντας, κατάλαβα πως δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση.

Αφού και τώρα και μετά απ' όσα έχει καταλάβει και δει όλη Ελλάδα, τα παιδιά... ξανασερβίρουν το χιλιοειπωμένο παραμύθι, που δεν τολμάνε ούτε οι κολλητοί του Πατέρα δημοσιογράφοι που το πρωτοσέρβιραν να το υποστηρίξουν πια, ειλικρινά δεν έχει νόημα.

Αυτές δεν είναι ανακοινώσεις. Αυτές είναι απλά... διεκπεραιώσεις, που συνήθως τις αναλαμβάνουν τα γραφεία τύπου των μετόχων και των παραγόντων. Κι επειδή μάλλον δεν βρίσκεται κανείς πια... παλιός γνώριμος να αναπαράγει αυτό το παραμύθι, έσπευσαν πρόθυμα τα παιδιά να... καλύψουν το κενό.

Από κει και πέρα και για να μην πάει χαμένο και το... κλικ, έριξα μια πρόχειρη ματιά και στα υπόλοιπα.

Αλλά δυστυχώς για μια ακόμα φορά είδα τα ίδια και τα ίδια.

Δήθεν τα... χώνουμε, αλλά σε τόνους που ούτε οι ίδιοι οι... εγκαλούμενοι θα δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν. Για τέτοια... ευγένεια και κριτική με το... γάντι μιλάμε.

Με λίγα λόγια, για μια ακόμα φορά... τους έκαναν την μούρη κρέας ολονών.

Όσο για τα υποτιθέμενα... σκληρά λόγια για τον Ερασιτέχνη;
Εκεί κρατήστε μια πισινή.

Γιατί το τάιμινγκ που... θυμήθηκαν να βγάλουν τόσο σκληρά στοιχεία... έστω και υπό την μορφή... θα τα πούμε αργότερα, μάλλον μου φαίνεται σαν ένα ακόμα μέσο πίεσης στον Μακρόπουλο και σε όσους καλούνται να πάρουν απόφαση για την Λεωφόρο, να την παραδώσουν χωρίς κανένα αντάλλαγμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore