Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Η ΑΠΟΝΟΜΗ που τα είπε όλα



Πραγματικά μιλάμε για... απονομή του κυπέλλου. Ακριβώς όπως την δείχνει τώρα η τηλεόραση. Αυτό ακριβώς περιγράφει και όλον τον τελικό παρωδία που είδε όλη η Ελλάδα. ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

Για μια ακόμα φορά, ένας ακόμα τίτλος στην Ελλάδα δόθηκε... κατ' απονομή. Ακριβώς όπως οι περισσότεροι. Χρόνια τώρα. Ακόμα και οι περισσότεροι απ' αυτούς που υποτίθεται έκαναν τους "Παναθηναϊκούς" τότε... να ντρέπονται και κάποιους άλλους αργότερα να θέλουν τίτλους σαν κι αυτούς.

Ας είναι. Και μόνο τα πρόσωπα αυτών που υποτίθεται έπρεπε να πανηγυρίζουν, καθώς και οι βουβές και άδειες εξέδρες των οπαδών του Ολυμπιακού στην απονομή, μίλαγαν από μόνα τους. Ήξεραν και οι ίδιοι ότι ΚΑΙ αυτόν τον τίτλο δεν μπορούσαν να τον πανηγυρίσουν και να τον ευχαριστηθούν.
Κι αυτό είναι η μεγαλύτερη τιμωρία τους.

Τώρα τις σαχλαμάρες ότι η ιστορία θα γράψει ένα ακόμα κύπελλο για τον Ολυμπιακό και ότι οι τίτλοι γράφουν ιστορία, αυτά είναι για τους πληρωμένους χειροκροτητές και τα φερέφωνα τους στα ΜΜΕ, καθώς και για κάποιους που χρόνια τώρα προσπάθησαν να γαλουχήσουν γενιές οπαδών σε όλη την Ελλάδα -και στον Παναθηναϊκό- με αυτή την γλοιώδη και απατηλή προπαγάνδα.

Χάρισμα τους λοιπόν αυτοί οι "τίτλοι". Και αυτών που τους πήραν και των... άλλων των ακόμα χειρότερων, που μιλούσαν εξ' ονόματός των. 

1 σχόλιο:

  1. Καλημερα Κωστα, χρονια πολλα και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Οσο για τους τιτλους του Γαυρουλι μας, τα εχεις (και τα εχουμε πει) χιλιαδες φορες. Αυτοι οι τυποι εχουν ξεπερασει καθε οριο χρονια τωρα, το προβλημα ομως παραμενει να μην ειναι αυτο, δυστυχως, το προβλημα ειναι η ΠΛΗΡΗΣ ΧΑΪΒΑΝΙΤΙΔΑ που εχει κατακλεισει τα παντα γυρω μας. Αξιες, ιδανικα, σεβασμος και αξιοπρεπεια εχουν πεταχθει σε καδους απορυμματων και αντικατασταθηκαν απο απο τη χηδαιοτητα, την ασυδοσια τη ρουφιανια (που ειναι πλεον κατι σαν νεομαγκια) και το κυριοτερο ολων η λατρεια για το χρημα και τους εφημερους "ερωτες" με την "υψηλη κοινονια" του Ελληνικου ποδοσφαιρου. Ο κοσμος, ο πολυς κοσμος, ειναι αγελη και η αγελη "ακολουθει" τον αρχηγο ή τον τσομπανη..... κοινος αυτα που ακουει και διαβαζει απο το ΣΥΣΤΗΜΑ. Πεταει ο γαϊδααρος; Αμε βαζει κοντρες και με f16. Αν αυριο γραψουν οι εφημεριδες και πουν οι τηλεορασεις πως το καπνιζεις φυλλα Πλατανιας δεν θα παθεις καρκινο ποτε, οι διποδοι αμνοι θα το κανουν, θα τους δεις ανεβασμενους στα δεντρα να μαζευουν φυλλα. Αυτη ειναι η καταντια μας, οχι μονο στην Ελλαδα αλλα παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore