Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Τι Θεό πιστεύουν αλήθεια;




Τελικά τι σόι θεό πιστεύουν αυτοί οι τύποι, ρε παιδιά;
Μουσουλμάνοι μάλλον δεν είναι.
Για Βουδιστές δεν τους κόβω παραθέλει πειθαρχία και διανόηση η Βουδισμός για τα κυβικά τους.
Για Χριστιανούς ούτε λόγος. Στα ψέμματα να έκαναν τους Χριστιανούς, τόσο ψέμα Πασχαλιάτικα δεν θα έριχναν.
Οπότε;
Οπότε τι στο καλό θρησκεία έχουν;
Γιατί πέρασε το Πάσχα κι ακόμα περιμένω.

Να... ανακοινωθεί επιτέλους τι σόι πόστο έχει ο Σαραβάκος και τι έγινε τελικά με τον... Μπέργκ. Που χάλασε η,.. προχωρημένη διαπραγμάτευση ρε παιδάκι μου, όχι τίποτε άλλο.

Η πλάκα είναι, πως κάποιο πόστο θα ανακαλύψουν για να πουν ότι δήθεν ο Σαραβάκος κάτι κάνει σ' αυτό τον Παναθηναϊκό.

Κάτι θα βρουν. Δεν θα υπάρχει αυτό το πόστο παγκοσμίως, αλλά δεν έχει και σημασία. Σημασία έχει να βρεθεί ένας τρόπος να "χωρέσει¨ το τεράστιο όνομα του Μητσάρα, στο πλάνο που ετοιμάζει ο Νταμπίζας για να φανεί πιο... Παναθηναϊκό το πλάνο.
Τώρα αν θα το καταφέρουν;
Το πιο πιθανό είναι ναι, να τα καταφέρουν.

Εδώ κατάφεραν άλλα κι άλλα. Μέχρι να βγάλουν... δάσκαλο τον Φερέϊρα, σκάουτερ τον Βαρέλα, κανονικό προπονητή τον Φάμπρι και... στέλεχος της ΠΑΕ τον Βασιλαρά.
Στον Σαραβάκο θα κολλήσουν.

Εν αναμονή λοιπόν. Έτσι από περιέργεια. Να δούμε τι ακριβώς θα σκαρφιστούν για να πλασάρουν τον Μητσάρα και να τον χρησιμοποιήσουν σαν "ασπίδα" Παναθηναϊκοφροσύνης στον Νταμπίζα αρχικά και σαν εξιλαστήριο θύμα στην συνέχεια.

Γιατί αυτό είναι σίγουρο ότι θα γίνει, Και ο Σαραβάκος, αν αποδεχθεί τον ρόλο της γλάστρας του Νταμπίζα, θα έχει το ίδιο τέλος με άλλες και άλλες μεγάλες μορφές του Παναθηναϊκού, που τους χρησιμοποίησαν, τους ξεζούμισαν, τους εξέθεσαν και μετά τους ξεφτίλισαν φορτώνοντας τους και τα... αφόρτωτα κιόλας.

Έτσι πάει αυτή η δουλειά. Όποιος μπλέξει με αυτό το συνονθύλευμα που δεν έχει ιερό και όσιο, δεν γλιτώνει, Προδιαγραμμένη είναι η μοίρα του.

2 σχόλια:

live scores


powered by Agones.gr - livescore