Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Μπράβο στον ΠΑΣ





Πραγματικά μεγάλος ΠΑΣ Γιάννινα. Και μεταξύ μας κρίμα πραγματικά αυτή η ομάδα ο προπονητής και οι παίκτες της με την προσπάθεια που κάνουν να μην μπορέσουν τελικά να βγουν Ευρώπη λόγω αδειοδότησης. Όσο κι αν αυτό συμφέρει τον Παναθηναϊκό, οι πραγματικοί Παναθηναϊκοί ξεχωρίζουν ακριβώς από το ότι μπορούν να αναγνωρίζουν το δίκιο και να χαίρονται ακόμα και για ομάδες που θεωρητικά δεν τους συμφέρει να πετύχουν.

Μπράβο και πάλι στα Γιάννινα

3 σχόλια:

  1. Xαχαχα..για γέλια είσαι..έτσι να χαίρεσαι με το παράρτημα του Χρηστοβασίλη που θυμάται να ανεβάζει τις τιμές όταν παίζει με εμάς,να βάζει την αστυνομία να μας απαγορεύει την είσοδο στην πόλη(!),να,να,να...μακριά λέμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νάσαι καλά για μια ακόμα φορά για το μήνυμα που μας έστειλες και που αποδεικνύει το που καταντησατε τον Παναθηναϊκό. Να έχει αντίπαλο δέος τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Χριστοβασίλη, Μέχρι εκεί φθάνουν τα κυβικά και τα οράματά σας. Από εκεί που αγωνιούσαμε τι θα κάνει η Ρεάλ, η Μάντσεστερ, η Μπαρτσελόνα κι η Άρσεναλ και κάπου κάπου ασχολιόμασταν στην Ελλάδα και με τον ΟΣΦΠ του Κόκαλη, να ξημεροβραδιαζόμαστε με την αγωνία τι θα κάνει ο ΠΑΣ Γιάνινα στα πλει-οφ και ανβ θα κερδίσουμε στο μπαράαζ με την Ξάνθη για την έκτη θέση.
    Κι όμως έχεις και έχετε το θράσος να μιλάς και να μιλάτε ακόμα. Ανόητοι, ανιστόρητοι και άσχετοι με τον Παναθηναϊκό, το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Ανθρωπάκια της σειράς που κάθονται και αυτοικανοποιούνται πάνω στα συντρίμια που έφτιαξαν πουλώντας μεταξύ τους ψεύτικη Παναθηναϊκοφροσύνη μπας και ξεγελάσουν τους εαυτούς τους για τα εγκλήματα που έκαναν. Δρόμο τώρα από τον Πανθηναϊκό επικίνδυνοι. Δρόμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore