Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Οι εξελίξεις στην Παιανία, το... σκούξιμο και η αλήθεια για το τι έγινε







Τελικά κάτι πίνουν και δεν δίνουν σε κανένα όλοι αυτοί που σκούζουν από προχθές το βράδυ για την Παιανία. Θα μιλήσουμε παρακάτω και για την ουσία της ιστορίας, καθώς εδώ πέρα ο Αλαφούζος και η παρέα του, πήγαν να το παίξουν... πονηροί και να πιάσουν όλο τον κόσμο κορόιδα  αντί να πάνε να πουν στα ίσα τι θέλουν και τώρα έμπλεξαν και δεν ξέρουν πως να ξεμπλέξουν.

Αλλά πριν απ' αυτό, ειλικρινά είναι για επιθεώρηση στο Δελφινάριο ή για ψυχιατρική εξέταση όλοι αυτοί που... σκούζουν για την Παιανία.

Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβουμε και εμείς και... σκούζουμε όλοι μαζί παρέα άμα είναι.
Για τι πράγμα ακριβώς φωνάζουν και καταριούνται στα σάιτ και στα ραδιόφωνα όλοι αυτοί;
Γιατί ζήτησε λεφτά ο Βαρδινογιάννης;
Γιατί ήταν πολλά τα λεφτά που ζήτησε;
Γιατί δεν τους αφήνει τζάμπα;
Γιατί... τους διώχνει όπως λένε;
Για να καταλάβω. Αυτά δεν ζητούσαν τόσο καιρό όλοι αυτοί οι τύποι;

Δεν έλεγαν να φύγει ο Παναθηναϊκός από την Παιανία να επικυρωθεί και τυπικά η απελευθέρωση από την οικογένεια;
Και τώρα που φεύγει... σκούζουν γιατί φεύγει και... απελευθερώνεται;

Θέλει ή δεν θέλει ψυχίατρο αυτή η ιστορία;
Μήπως σκούζουν γιατί τους ζήτησε λεφτά;
Και γιατί να μην τους ζητήσει;
Δεν είναι καταραμένη, αντιπαναθηναϊκή και π...άνα αυτή η οικογένεια;
Δεν το πίστευαν όταν το έλεγαν αυτό;
Γιατί θέλουν αλισβερίσι λοιπόν τώρα και... χαμηλές τιμές ή ακόμα και τζάμπα απ' αυτή την οικογένεια;

Μήπως τελικά... σκούζουν, γιατί η ΠΑΕ και ο Αλαφούζος και αυτοί οι ίδιοι, πόνταραν στην Παιανία για να πάρουν αδειοδότηση;

Δηλαδή για να καταλάβω τι ακριβώς λένε όλοι αυτοί, ο φάκελος είναι εντάξει και απλά το... μόνο εμπόδιο είναι το προπονητικό κέντρο και τώρα πάει... χάθηκε κι ο φάκελος και η ελπίδα;

Δηλαδή με την ίδια λογική, τόσα χρόνια και ειδικά πέρυσι ο Παναθηναϊκός πήρε αδειοδότηση χάρις στην Παιανία;

Και γι' αυτό τους βρίζαμε όλη την χρονιά με τον Αλαφούζο, τον Παναγόπουλο και τους άλλους δίπλα τους, να... καμαρώνουν κιόλας την ώρα που έπεφτε το μπινελίκι;

Και αν είναι έτσι, τι πρόβλημα υπάρχει τώρα που... τα βρήκαμε κιόλας με το Απήλιο;

Προφανώς δηλαδή πια, ο φάκελος είναι πλήρης πλέον και η αδειοδότηση είναι στο τσεπάκι μας. Οπότε γιατί... σκούζουν όλοι;

Κοιτάξτε να δείτε λοιπόν φίλοι και οτιδήποτε άλλο. Καλά τα... σκουξίματα και οι... νέες και... αναβαθμισμένες κατάρες, αλλά καλύτερα ακόμα, να λέμε στα ίσα τι θέλουμε και τι ζητάμε.

Θέλουμε με λίγα λόγια, να μας αφήσει κάποιος να κάτσουμε μέσα στο σπίτι του, να αναλάβει τα λειτουργικά μας έξοδα για να ζούμε εκεί μέσα, εμείς να τον βρίζουμε χυδαία από το πρωί μέχρι το βράδυ και αν μας διώξει ή ακόμα χειρότερα... τολμήσει να μας ζητήσει νοίκι για να συνεχίζουμε να είμαστε στο σπίτι και να κάνουμε ότι κάναμε, τότε να... σκούζουμε κιόλας από πάνω για την... αδικία.

Από κει και πέρα και για να μιλήσουμε και λίγο επί της ουσίας. Ο Αλαφούζος πρότεινε να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στην Παιανία, αλλά προφανώς όχι τζάμπα ΚΑΙ αυτή τη φορά και ρώτησε το ενοίκιο. Το ενοίκιο για να μην τα πολυλογούμε γιατί έχουν γραφτεί και είναι όλα αληθινά, παρ' ότι η εταιρεία που έβαλε η ΠΑΕ να κάνει εκτίμηση το έβγαλε στο 1,8 κατέληξε τελικά στο 1,2.

Ο Αλαφούζος λοιπόν εκεί, ζήτησε εξυπηρέτηση για δόσεις, διευκολύνσεις και τα σχετικά και φυσικά πήρε θετική απάντηση.

Ζήτησε λοιπόν ένα προσύμφωνο για να μπορεί να το... παρουσιάσει στο φάκελο αδειοδότησης.

Κι όταν ζητήθηκε μια εγγύηση για το ποσό ότι θα δοθεί, είτε με μια εγγυητική ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, εκεί άρχισαν τα... αφού ξέρετε δεν έχουμε λεφτά, θα τα βρούμε και τα σχετικά.

Πήραν την απάντηση, ότι αυτό όχι μόνο δεν μπορεί πρακτικά να γίνει στο μιλητό, ειδικά από την στιγμή που δεν μπήκε κανείς καν στον κόπο να πει έστω μια κουβέντα για όλες τις χυδαιότητες της περασμένης χρονιάς, αλλά θα έχει και καταστροφικά αποτελέσματα για την ομάδα.

Καθώς αν πούμε θεωρητικά έστω, ότι υπογραφόταν ένα συμφωνητικό έστω στο μιλητό και όλα καλά και ερχόταν ο... Οκτώβριος για παράδειγμα και η ΠΑΕ έλεγε ότι... δεν έχω δεν μπορώ να δώσω, τότε τι ακριβώς θα γινόταν;

Ή θα χρησιμοποιούσε ο Αλαφούζος από την... πίσω πόρτα σαν...τετελεσμένο γεγονός το ότι τώρα είμαστε μέσα και στην ουσία θα πήγαινε στο τζάμπα και αυτή η χρονιά -καθώς ήταν ουσιαστικά ο απώτερος στόχος αλλά δεν πήγαν να το πουν στα ίσα έτσι και να συζητήσουν φιλικά αλλά να το περάσουν από την... πίσω πόρτα- ή θα έπρεπε στην μέση της σεζόν η ομάδα να ξεσπιτωθεί και να μην έχει που να πάει με ότι κι αν σήμαινε αυτό.

Έτσι έχει η ιστορία και επί της ουσίας αλλά και σε σχέση με το... σκούξιμο που αγγίζει τα όρια της παράνοιας και δεν μπορεί να εξηγηθεί με κανένα άλλο τρόπο, παρά με ψυχιατρική προσέγγιση και βοήθεια.

Καθώς κανονικά, όλοι αυτοί που... σκούζουν, σήμερα θα έπρεπε να είχαν βγει στον δρόμο. Και να πανηγυρίζουν. Γιατί πέτυχαν ένα ακόμα... στόχο τους. Έγινε αυτό που ήθελαν. Έγινε αυτό που ζητούσαν.

Κι αντί γι' αυτό, αντί δηλαδή να είναι στον δρόμο και να πανηγυρίζουν, τώρα που έγινε αυτό που ήθελαν... σκούζουν και καταριούνται.

Άβυσσος τελικά η ψυχή τους. Άβυσσος. Τεράστια;

1 σχόλιο:

  1. Ξέρεις Κώστα ποιο θα ειναι το καταπληκτικο εάν αύριο το πρωι βγει ο ΓΒ και πει Πανιωνιε σε δειωχνη ο Τσακιρης έλα στην Παιανια ΤΖΑΜΠΑ εκει ειναι που θα τους δώσει την χαριστική βολή.

    Ενα δεν μπορω να καταλάβω απο την οικονομική μεριά της αγοράς/πωλησης. Ο Τσακιρης πούλησε το προπονητικό 50 στρέμματα με όλες της εγκαταστάσεις και αλλα 50 στρέμματα για 8 εκ. πληρωταια σε 10 ετήσιες δόσεις δηλ 800.000,00 τον χρόνο. Κατι δεν παει καλα εδω. Τωρα ποιος έπιασε ποιον κορόιδο ο καιρός θα το δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore