Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Παναθηναϊκό...brainstorming # 1



Mετά το τελευταίο άρθρο μου στο blog μου με τίτλο...
Στέλνουν τα μηνύματα. Θα τα πάρουν; Παρουσιάζω την συζήτηση όπως ακριβώς έγινε στον τοίχο μου στο facebook, σ' αυτή την πρώτη... πιλοτική εν όψει του νέου σάιτ διαδικτυακή κουβέντα μας.



  • Kostas Gkontzos Καλησπέρα και πάλι λοιπόν. Να πάρουμε πέντε λεπτά ,μια ανάσα, αυτά ήταν κατά την γνώμη μου όσα φάνηκαν σή,μερα, από κει και πέρα ο καθένας φυσικά μπορεί να πει την γνώμη του ή την διαφωνία του και να ξεκινήσει η κουβέντα.

  • Κώστας Κέφης Κώστα καλησπέρα η ομάδα δυστυχώς θέλει όχι 5 αλλά πολλές παραπάνω μεταγραφές και όχι για κάτι σπουδαίο (τίτλο) αλλά μόνο και μόνο να σώσει την υστεροφημία της...

  • Danny Knv Kαλησπερα Κωστα.Αυτη η ιστορια με τους μικρους το πιο πιθανο ειναι να μην προχωρησει και πιστευω απο αυριο θα αρχισουν να γραφονται ονοματα ξενων παικτων για ολες τις θεσεις.Αν χρησιμοποιηθει η δικαιολογια οτι ακαδημια δεν γινεται να υπαρχει λογω των "συνθηκων",θα "περασουν" και πιο ευκολα την κωλοτουμπα.

  • Takis Iatropoulos Καλό κουράγιο.
    Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση για το τελικό προϊόν ενός τόσο βρόμικου ,σαθρού και ανήθικου οικοδομήματος .
    Για μας τους Παναθηναϊκούς που πληρώναμε τον Παναθηναϊκό ,δεν υφίσταται πια τμήμα ποδοσφαίρου.
    Τελείωσε κι ο Ερασιτέχνης .
    Το μπασκετάκι έμεινε και αυτό θα αρχίσει τον Οκτώβρη.
    Καλό καλοκαίρι σε όλους.

  • Kostas Gkontzos Το θέμα είναι σαν πρώτο σχόλιο, ότι όλοι μας τελικά εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε αυτή την ομάδα σαν κανονικό Παναθηναϊκό. υτό είναι το λάθος που κάνουν όλοι. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Δεν είναι ο Παναθηναϊκός που ξέρουμε αυτός που έφτιαξαν και εξακολουθούν να φτιάχνουν. Οπότε δεν μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε ή να τον κριτικάρουμε ποδοσφαιρικά και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σαν τέτοιον.

  • Evangelos Bouzopoulos Κώστα , πιστεύεις πως υπάρχει έστω και ένα υπαρκτό ενδεχόμενο η ομάδα μας να ακολουθήσει την πορεία της ΑΕΚ , αγωνιστικά μιλώντας τη νέα χρονία? Και δεύτερον ποίο θα είναι το μέλλον της ΠΑΕ τα επόμενα χρόνια αν δεν υπάρξει κάποιοσ επενδυτής? Υπάρχει κάποιο πλάνο τα 35 εκ. σε βάθοσ χρόνου να μηδενίσουν και ακόμα και αν γίνει μετά τι?

  • Kostas Gkontzos Και φυσικά Τάκη το κατανοώ απόλυτα αυτό που λες, όμως σ' αυτό δεν φταίει η ομάδα και τα συγκεκριμένα παιδιά για να εισπράτουν αυτά το κόστος όσων έγιναν για να φτάσει εδώ που έφτασε ο Παναθηναϊκός.

  • Takis Iatropoulos Πάμε να μιλήσουμε για τα μανάβικα που έχουν καλά καρπούζια.Ξέρω ένα που τα πουλάει παγωμένα .
    Πολύ πιο χρήσιμη κουβέντα θα είναι αυτή.

  • Vaios Papakostas Κωστα ,η αποφαση του Δ.Γιαννακοπουλου να ασχοληθει με το ΑΟ.ΣΠΑΡΤΗΣ μπορει να διασταυρωθουν οι δρομοι της ομαδας μας με την ΣΠΑΡΤΗ και το ενδεχομενο μια διαγραφη χρεων .

  • Kostas Gkontzos Βαγγέλη δεν ξέρω αν θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της ΑΕΚ, αλλά ξέρω όμως ότι την ΑΕΚ μην την κλαις. Θα τον βρει σύντομα τον δρόμο της. Το θέμα για μας, είναι ότι κάποιοι θέλουν να μας κάνουν ΑΕΚ, αλλά χωρίς να υπάρχει έστω κι αυτός ο... δικός μας τίγρης που θα περιμένει... τότε να αναλάβει. Και μην ξεχνάς ο Παναθηναϊκός δεν είναι ΑΕΚ. Ο Παναθηναίκός αν ακολουθήσει θα γίνει αυτό με πολύ πιο ηχηρό και οδυνηρό έως ανεπανόθωτο τρόπο.

  • Danny Knv Η απαξιωση στα κειμενα των "πρασινων" ανταποκριτων ειναι ηδη εμφανης.Μεχρι πριν δυο ωρες πανηγυριζαν.Αυτη η καταραμενη επιβαλλομενη ασεβεια δεν θα αφησει τιποτα.Δεν ειναι κοροιδια ,ειναι μανια αφανισμου της ομαδας.Ο καθε πουθενας βαζει τον εαυτο του πανω απο την ομαδα και πουλαει και τσαμπουκα στον απλο φιλαθλο.

  • Takis Iatropoulos Να μιλήσουμε για τους κωπηλάτες που ψοφάνε σαν τα κοτόπουλα από την ντόπα,να μιλήσουμε για την κοινωνικοπολιτική κατάσταση που διαρκώς χειροτερεύει και για την αντίδρασή μας που συνεχώς ατονεί όλο και περισσότερο.

  • Κώστας Κέφης Κώστα εννοείται πως δεν φταίνε αυτά τα παιδιά σε τίποτα και η κακή κριτική ίσως κάνει και κακό στην όποια καριέρα μπορεί να έχουν όλοι όσοι αναθεματίζουν δεν αναθεματίζουν αυτούς προσωπικά αλλά την δκση που δεν βγαίνει να μας πει τι όραμα έχουν και πως φαντάζονται τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...

  • Kostas Gkontzos Βάιε δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια σχέση, σκέψη και προοπτική. Είναι απόλυτα λογικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να θέλει να βοηθ'ήσει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του. Όλοι μας άλλωστε στα μ΄ςετρα των δυνατοτήτων μας, πάντα έχουμε στην άκρη του υαλού μας την ομάδα του χωριού μας, της πόληςμας της πατρίδας μας. Νομίζω πως είναι μια συναισθηματική καθαρά ενέργεια, αξιέπαινη από κάθε άποοψη, αλλά δεν έχει σχέση με τον ποδοδφαιρικό Παναθηναϊκό. Μακάρι δηλαδή να είχε, αλλά δεν έχει.

  • Takis Iatropoulos Ποιος Τίγρης ρε παιδιά;;;
    Τον κάθε βενζινά με βάρκα που έκλεβε πετρέλαια τον βαφτίζουμε σωτήρα και φωτεινό ηγέτη;
    Τι μεσαιωνική ηθική είναι αυτή;;;

  • Marinos Livanos Παιδια εγω ΑΕΚτζης ειμαι...τα ιδια ακριβως λεγαμε εμεις περσυ για τα <<παιδια>> Πρεπεινα τους μιλησετε αν δεν εχουνε καταλαβει σε ποια ομαδα παιζουνε πριν παθετε τα ιδια..Φιλικα

  • Kostas Gkontzos Ρε Τάκη παλλι καλά που άφησες τα.,.. καρπούζια και μπήκες στην κουβέντα, αλλά εγώ δεν μίλησα ούτε για σωτήρες ούτε για τίποτε τέτοιο. Είπα απλά πως αν στην ΑΕΚ υπήρχε έστω και ένας λόγος για... πλάνο καταστροφής. , στον Παναθηναϊκό υπάρχει μόνο σκέτο πλάνο καταστροφής... χωρίς λόγο. Αυτό.

  • Takis Iatropoulos Τώρα ,δέσαμε...
    Ποια ΑΕΚ,ποιος Μελισσανίδης και ποιο ελληνικό ποδόσφαιρο με Μαρινάκηδες και Τίγρηδες της κακιάς ώρας;
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    about an hour ago · Edited · Like · 1

  • Spiros Papanicolaou Κώστα πότε γίνεται η μετακόμιση από την Παιανία?

  • Vaios Papakostas Οι πιτσιρικαδες θελουν δυο τρια ονοματα που θα σεβονται και θα ειναι σαν προτυπο για αυτους!Οταν βγηκε η φουρνια Καραγκουνης και σια ειχαν εναν Παουλο Σοουζα ενα Βλαοβιτς ενα Βαζεχα τωρα τι?
    about an hour ago via mobile · Like · 1

  • Takis Iatropoulos ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΑΝΤΟΥ.
    Δίνετε τροφή στο καρκινικό σύστημα όσο ασχολείστε με το ανύπαρκτο ποδόσφαιρο και τους λωποδύτες που χρωστάνε στους πάντες και είναι οι υπέυθυνοι για την κρίση που επιμένετε να αγνοείτε ασχολούμενοι με τα παραμύθια .

  • Eyaggelos Lampropoulos Kώστα τώρα που ο Φορέας διοικεί τον..ενιαίο και αδιαίρετο να ξεχάσουμε δια παντώς τον Βοτανικό;

  • Kostas Gkontzos Τώρα δεν θάχουν κανένα ρε Βάιε, φανερό είναι αυτό, όσο βαφτίζουν με το ζόρι δεν τέτοιους ρόλους παίκτες που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαν ανάλογους ρόλους στις ομάδες που έπαιξαν, όπως ο Μέντες, ο Μπαιρ'άμι και ο Μπεργκ
    58 minutes ago · Like · 1

  • Κώστας Κέφης Βάιε γιατί λες τέτοια τώρα (Παουλο Σοουζα, Βλαοβιτς κλπ) μα θυμίζεις την καταραμένη "οικογένεια"...
    57 minutes ago · Like · 1

  • Evangelos Bouzopoulos Σε αυτή τη χώρα ζούμε, με αυτό το πρωτάθλημα ασχολούμαστε και αυτή την ομάδα αγαπάμε ρε Τάκη. Ξύπνιοι είμαστε και τα βλέπουμε. Τι θέλεις να κάνουμε να γίνουμε Τσέλσι και Λίβερπούλ? Το θέμα είναι ότι σαν οπάδοι - φίλαθλοι δεν μας φταίει ούτε ο Μαρινάκης ούτε ο τίγρης για τα δικά μας λάθη και καταντήματα.
    57 minutes ago · Like · 1

  • Marinos Livanos ρε τακη...ασε τον κοσμο να κανει αυτο που γουσταρει και πηγαινε σε κανα πολιτικο-forum na sxoliaseiw
    57 minutes ago · Like · 1

  • Takis Iatropoulos ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ,ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    Δ

  • Takis Iatropoulos Καλά κρασιά Μπουζόπουλε.
    Είστε άξιοι των αξιών σας.

  • Kostas Gkontzos Ρε Τακη να πάμε κι εκεί, αλλά πρέπει να πάμε... τώρα, μισή ώρα μετά το φιλικό του Παναθηανϊκού με την Ανόρθωση, αλλιώτικα είμαστε... προ΄δότες, αντεπαναστάτες και... κοιμισμένοι;
    55 minutes ago · Like · 1

  • Danny Knv Αυτο το παραμυθι με τα προτυπα και τους "ηγετες" πρεπει να σταματησει στον Παο.Και να ηταν ουδεποτε αντιμετωπιστηκαν απο τους συμπαικτες τους ως τετοιοι.Ο Βαζεχα παραηταν διακριτικος ως χαρακτηρας ενω "ηγετες" τυπου Μπασινα,Καραγκουνη μονο εκνευρισμο προκαλουσαν στους συμπαικτες τους.
    55 minutes ago · Like · 2

  • Takis Iatropoulos ΝΑΙ,ΤΩΡΑ,ΧΘΕΣ,ΠΕΡΣΙ...

  • Evangelos Bouzopoulos Έχεισ καταλάβει που βρίσκεσαι? και περί τίνος κουβέντα κάνουμε? επιλογή σου να είσαι εδώ αλλα αυτή τη στιγμή οι απόψεις σου είναι λίγο άκαιρες.

  • Vaios Papakostas Απορω πως δεν βγηκε κανενας φωστηρας δικος μας να πει για ενωση της ομαδας μα με τον ΟΣΦΠ ή την ΑΕΚ οπως ειπε καποιος στην Ιταλια για συγχωνευση ΜΙΛΑΝ με ΙΝΤΕΡ και ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ με ΤΟΡΙΝΟ!

  • Spiros Papanicolaou Κώστα γνωρίζεις κάτι για τη μετακόμιση?

  • Κώστας Κέφης Σπύρο έχεις μεταφορική και θέλεις να συνεισφέρεις?
    52 minutes ago · Like · 3

  • Evangelos Bouzopoulos καλά όχι και ηγέτης ο Βλάοβιτσ ρε φίλε.. πες μου Χένρικσεν η Ασάνοβιτς να σου πω ναι. Και ο Λύμπε αργότερα.

  • Kostas Gkontzos Σπύρο δεν ξέρω. Φαντάζομαι πως όταν είναι να γίνει, θα βγει ανακοίνωση κάλεσμα για εθελοντική εργασία όπως στη Λεωφόρο. Οπότε πριμένουμε.
    51 minutes ago · Like · 6

  • Evangelos Bouzopoulos Μια ερώτηση σχετικά με το Απήλιον. Επείδη λόγω δουλείας το έχω επισκεφτεί αρκετές φορές και επίσης εκάνε και προπόνηση ο Πανιώνιος πέρυσι , τι άκριβως λείπει απο το Απήλιον ώστε να προπόνηθει και από ΤΏΡΑ Η ΟΜΆΔΑ? το ένα γήπεδο είχε μια χαρά τάπητα και τα άλλα δύο με πλαστικό μπορούν τάχιστα να αντικατασταθούν? Τί άλλο χρειάζεται? Όποιοσ ξέρει ας απαντήσει γιατί εχω μείνει σοβαρά με την απορία

  • Kostas Gkontzos Το γήπεδο με το χορτ'άρι δεν ικανοποίησε καθόλου τους Αναστασίου, Νταμπίζα, Σαμαρά και γι' αυτό ζήτησαν να γίνουν έργα και σ' αυτό. Όπως επίησς αν εξαιρέσεις τους παμπαίδες δηλαδή 12-13 χρονών, οι από κει και πάνω κατηγορίες της Ακαδημίες δεν μπορούν να γυμνάζονται σε πλαστικό χορτάρι αλλά πρέπει να φτιαχτούν δύο ακόμα γήπεδα με φυσικό χορτάρι. ΕΡπίσης δεν μπορούν να φιλοξενηθούν έτσι όπως είναι τώρα οι εγκαταστάσεις, η ομάδα παραμονές αγώνων., αλλά και τα 40 περίπου παιδιά που μένουν τώρα στην Παιανία. Κι αυτά είναι μόνο μερικά καθώς η αρχική εκτίμηση είναι πως χρειάζονται έργα περίπου δύο μηνών και αρκετά χρήματα.
    46 minutes ago · Like · 1

  • Leyterhs Polydwropoylos Kapote legame na kateboyme na paixoyme me tin akadimia logo paragkas Akoma Kai prin ligoys mines..auto paei na kanei o mister skai me ntampiza panagopoulo..ta paidia den frene se tipota..apla ta bazoun sta batheia Gia na einai ston Afro h Tzampa proedrh ..ayth thn nea xronia tha katebei sto ghpedo Mia omada k20.fernoyn eleytheroys me metagrafh giati den yparxei eyrw..Kai anti o kosmos na fwnazei giayto toys leei Kai mprabo ..Kai giati leei mprabo giati efuge o exthros mas o bardinogianis o kaboyrias aytos poy eixe tin omada stin elit tis eyrwphs..autos me tin paiania re paidia poy olloi h dympsiografh tin ebgalan akaralilh enw mexri persi empenan xena mme..Kai elegan ti proponitiko kentro einai ayto ti epugios paradisos ..Kai erxetai Twra mister skai na mas pei oti to aphelion einai to koryfaio stin ellada..auto to katantima omadas den legetai pao FC.alla podosfairiko swmatio enioy forea .lypame mono Gia enan to dimitri sarabako giati me ayton megalwsa..den thelw na ginei to ephkentro toy sysmoy mexri ton gennarh otan Kai blepw na feygh o alafoyzos me thn parea toy Mias Kai xtes zythse apo ton kosmo syndromh Kai Gia tin lewforo den mas eipe ta 6 myria xwrigia toy skai pou einai ? H htan apla Gia ta matia tis Nion..
    46 minutes ago via mobile · Like · 1

  • Danny Knv Η αληθεια ειναι οτι μετα την φυγη του Γιουρκα θα κουβαλησουν λιγοτερα πραγματα.Ενα φορτηγο με ενυδατικες κρεμες και μηχανηματα σολαριουμ και ριζικης αποτριχωσης,θελει κοπο και χρημα!
    45 minutes ago · Like · 2

  • Spiros Papanicolaou Ρώτα ,Ευάγγελε τους Νταμπίζες και τους Αναστασίου που ΕΦΡΙΞΑΝ όταν το είδαν!Να δεις τι θα γίνει όταν πάνε οι παίκτες!!!Η 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΑΣΕ !

  • Evangelos Bouzopoulos Ευχαριστώ δεν είχα υπολογίσει τη διαμονή των παιχτών...

  • Kostas Gkontzos Αν είναι έτσι ρε Λευτέρη. με το συγνώμη αλλά αυτό που θυμίζει τα... γυναικόπαιδα που έβαζαν οι Γερμανοί στο πρώτο βαγόνι σαν ομήρους για να μην τους χτυπήσπυν οι αντάρτες. Κι αν αυτή την τύχη επιφυλάξουν σε αυτά τα παιδιά, εκτός από ανέντιμο και άτιμο θα είναι και ποδοσφαιρικά καταστροφικό και γι' αυτά τα παιδιά και για την ομάδα συνολικά.
    44 minutes ago · Like · 3

  • Danny Knv Ανεκαθεν "τρεφονταν" με νεανικη σαρκα τα ανδρεικελα.Εδω και πολλα χρονια....

  • Danny Knv Τον Καρνεζη ποτε θα τον πουλησουν?Την περσινη χρονια μας κρατησε κατηγορια.Ηδη εχουν ξεκινησει να "ζεσταινονται" τα "παιδια".

  • Kostas Gkontzos Ρε συ Ντάνι ειλικρινά. Πιστεύεις ότι έχει καμιά σημασία πια αν θα πουλήσουν κάποιον ή όχι; Απλά το θέμα είναι πως αν τον πουλήσουν θα πλανε ΤΖΑΜΠΑ και αυτά τα λεφτά όπως πήγαν και... τα άλλα μέχρι τώρα.

  • Leyterhs Polydwropoylos Me briskeis synfwno se oti eipes kosta ..

  • Kostas Gkontzos Πάντως και με αφορμή αυτό με τον Καρνέζη αλλά και ένα σχόλιο ενός φίλου στην αρχή ότι η ομάδα θέλει τουλάχιστον πέντε μεταγραφές. Όλα αυτά εξαρρτάται για πια ομάδα και ποιόν ποδοσφαιρικό οργανισμό συνολικά μιλάμε. Αν μιλάμε για κανονικό οργανισμό και ομάδα, και ο Καρνέζης δεν πρέπει όχι πέντε αλλά δεκαπέντε μεταγραφές χρειάζονται. όμως εδώ δεν μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις και κυρίως για νορμαλ ανθρώπους που χειρίζονται αυτές τις καταστάσεις. Οπότε χάνουν το νόημά τους και οι συγκεκριμένες παραητρήσεις που καθαρά θεωρητικά είναι σωστές.

  • Danny Knv ΤΖΑΜΠΑ δεν θα πανε καθολου.Ελπιζω να μην υπαρχει ακομη κοσμος που πιστευει οτι θα "συμμαζεψουν" οικονομικα τον Παο.Ο Αλαφουζος γνωριζει τον τροπο.Ταιζω πεντε στοματα ,το βουλωνουν εκατον πεντε!
    30 minutes ago · Like · 1

  • Eyaggelos Lampropoulos Kώστα το νεο site θα είναι ειδησεογραφικό ή κάτι σαν το blog?

  • Kostas Gkontzos Θα είναι κανονικό και ελπίζω πρωτότυπο σάιτ και το μπλογκ θα είναι ένα κομμάτι του, όπως; ήταν παλιά στην εφημερίδα η στήλη μου.
    28 minutes ago · Like · 3

  • Κώστας Κέφης Κώστα αυτό ήταν ακριβώς το σχόλιο μου...

  • Κώστας Κέφης Κώστα καλησπέρα η ομάδα δυστυχώς θέλει όχι 5 αλλά πολλές παραπάνω μεταγραφές και όχι για κάτι σπουδαίο (τίτλο) αλλά μόνο και μόνο να σώσει την υστεροφημία της...

  • Kostas Gkontzos Σωστό και συμγωνώ απολύτωσ, είχα ξεχάσει πάνω στην βιασύνη το διευκρινιστικό σου σχόλιο.
    27 minutes ago · Like · 1

  • Κώστας Κέφης Κώστα 1 ερώτηση θέλω να σου κάνω... Υπήρχε αλήθεια ενδιαφέρον από Καλτσίδη πέρυσι για αγορά της ΠΑΕ?
    22 minutes ago · Like · 1

  • Kostas Gkontzos Ειλικρινά δεν το ξέρω.

  • Leyterhs Polydwropoylos Tha omws Kati se olous aytoys poy grafoun edw .. Kai se Ollon ton kosmo toy Panathinaikoy ton agno opado na stamathsoyn na foboyntai ta paidakia toy kentrikoy..ayta ta 300 o kosmos toy Panathinaikoy einai panw apo 1.ekatomyrio Laos Kai bale den prepei na afhnoyme allo ayta ta paidakia toys plhromenoys dympsiografoys Kai to olympiako ds poy diatazei Mesa ston panathinaiko an exei Mia Elpida ayth h omada einai o kosmos tis na toys petaxei exw oloys aytoys.kai Gia na mhn makrigoro h omada Gia na swthei prepei na odygithei sto prwto dikio mono ekei tha analabei 1 Kai monos toy tin agaph mas ..giati eidame ti egeine me to poy anoixe tis portes o bardinogianis..toys Afhse Gia na dei o kosmos ti pion exoyn olloi ayth ..Kai na poy hrtha me Twra..eimastai ligo prin to apolyto 0! Paidia xypniste Kai koitaxte tin pragmatikotita ..opws eipe o Kostas prin se emas den tha yparxei melisanidhs apo pisw Kai fysika na eblepa ton forea stin oikia tzigker na toy fwnazoyn den mporei na min ponas???tha to dw arage ayto ???
    21 minutes ago via mobile · Like · 1

  • Danny Knv Εχει καποιος καταλαβει την "φιλοσοφια" του Αναστασιου?Παρακολουθω τις μεταγραφικες κινησεις των υπολοιπων υπολογισιμων και μη ομαδων της Σουπερ Λιγκας και βγαζεις καποιο νοημα.Οι περισσοτερες που μενουν κατηγορια ,σε καθε φυγη παικτη ,τον αντικαθιστουν με καποιον στην ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ.Με τους εναπομειναντες που δεν υπολογιζονται τι θα γινει?

  • Kostas Gkontzos Λευτέρη μεγάλη κουβέντα αυτή, αλλά ας την κάνουθμε κάποια άλλη στιγμή και όχι σήμερα με αφορμή την κουβέντα για το φιλικό του Παναθηναϊκπο με την Ανόρθωση. Είναι πάντως κουβέντα που κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ανοιχατά χωρίς προκαταλήψεις και με αληθινά λόγια κι όχι υποννοούμενα.
    18 minutes ago · Like · 1

  • Κώστας Κέφης Απάντηση Αλαφούζου στη συνέντευξη στους οργανωμένους.. δεν διαψεύδει τίποτα...

  • Κώστας Κέφης - Υπήρξε ποτέ κάποιος Φιλάρετος Καλτσίδης να πλησιάσει και να ενδιαφερθεί για τον Παναθηναϊκό;

    «Όχι στη δική μου βάρδια. Πριν ένα χρόνο όταν μίλαγα εγώ με τον Γόντικα. Δεν υπήρξε ποτέ σοβαρό ενδιαφέρον. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει ανοιχτή ΑΜΚ και όποιος θέλει μπορεί να βάλει 10 εκατ. ευρώ».
    15 minutes ago · Like · 1

  • Kostas Gkontzos Μάλιστα, ειλικρινά δεν τόχα προσέξει και δεν ήξερ ακάτι σχετικά.

  • Kostas Gkontzos Οκ παιιδά κάπου εδώ τελειώνουμε για σήμερα αυτή την... πιλοτική κουβέντα. Ευχαριστώ για την συμμετοχή. Πορφανώς φυσικά και μπορείτε να συνεχίσετε και κάποια στιγμή αργότερα ίσως ξαναμπώ να δω. ΝΆΣΤΕ ΚΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore