Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Το απίστευτο τριήμερο σόου με Καρνέζη





Ρε τι σόι γραφικοί είναι ετούτοι οι τύποι;
Μιλάμε επιθεωρήσεις ολόκληρες μπορείς να γράψεις παρακολουθώντας τι λένε και τι γράφουν κάθε μέρα.

Ένα ακόμα ανεπανάληπτο σόου ζήσαμε τις τρεις τελευταίες μέρες με αφορμή την υπόθεση Καρνέζη.

Ένα σόου που αν είχες όρεξη και το μάζευες καθημερινά σε... αντιπαράθεση και το παρουσίαζες όλο μαζί, θα έβγαζε όχι μόνο γέλιο, αλλά θα έπαιρνε όσκαρ κωλοτούμπας, κωμωδίας, θράσους, κοροϊδίας και βάλτε να πάνε ότι άλλο γουστάρετε.

Ανάλογα δηλαδή με το πως πήγαιναν οι εξελίξεις, σε δευτερόλεπτα μέσα, άλλαζαν και τα... επιχειρήματα που... υποστήριζαν έτσι κι αλλιώς τις εξελίξεις, ακόμα και αν αυτές κονταροχτυπιόντουσαν μεταξύ τους.

Εν αρχή λοιπόν, ήταν η... επιβεβλημένη ανάγκη της πώλησης του Καρνέζη.

Κατεβατά τα άρθρα που... δικαιολογούσαν την απόφαση και αποστόμωναν όσους έλεγαν ότι ξεπουλάει τον παίκτη ο Παναθηναϊκός.

Κι εκεί που όλα ήταν έτοιμα, φάνηκε να στραβώνει η δουλειά. Νέα άρθρα λοιπόν στο λεπτό και αντίστοιχα sms της διαδικτυακής πτέρυγας... υποστήριξης του... δικτύου.

Τι έχουν να πουν τώρα αυτοί οι εμπαθείς που έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός ξεπουλάει τον παίκτη;

Τους βούλωσε το στόμα ο Νταμπίζας και ο Αλαφούζος τους... κακοήθεις.

Και ταυτόχρονα... ψιλοβολές και υπονοούμενα στον Καρνέζη που φάνηκε να στραβώνει από την ματαίωση της μεταγραφής.

Καρνέζη μην είσαι αχάριστος. Ο Παναθηναϊκός και ο Αλαφούζος σε έσωσαν γιατί ήσουν στην αφάνεια και σου... συγχώρεσαν το λάθος με την ΑΕΚ και την αποβολή σου στο... άλλο παιχνίδι.

Ναι ρε παιδιά, το είδα και αυτό. Μιλάμε για κανονική αλητεία.

Κι εκεί που είχαμε γεμίσει από... πανηγυρικούς για την... τάπα σε βάρος των εμπαθών που έλεγαν ότι ξεπουλάει τον παίκτη ο Παναθηναϊκός και τώρα που δεν έγινε η μεταγραφή το βούλωσαν και δεν ξέρουν που να κρυφτούν, αλλάζουν πάλι τα άτιμα τα δεδομένα.

Και η μεταγραφή φαίνεται ότι ολοκληρώνεται τελικά.
Και λοιπόν;
Σαν να μην έγινε τίποτε... νέα άρθρα και νέα μηνύματα στο διαδίκτυο.

Μπράβο ρε μάγκα Νταμπίζα και Αλαφούζο που την κάνατε την, μεταγραφή και... κλείσατε τα στόματα αυτών που σας έκαναν επίθεση και σας χρέωναν τη ματαίωση του ντιλ.

Τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί; Τους βούλωσε το στόμα ο Παναθηναϊκός με τον απόλυτα επιτυχημένο τρόπο που διαχειρίστηκε το θέμα.

Φυσικά σε όλα αυτά, ποτέ δεν μαθαίναμε το... ποιοι ήταν αυτοί οι "όλοι αυτοί" στους οποίους βούλωνε το στόμα ο Παναθηναϊκός και όταν πούλαγε τον παίκτη και όταν χάλασε την μεταγραφή και όταν έκανε τελικά την μεταγραφή.

Και πως γίνεται να κάνει ΤΡΙΑ διαφορετικά πράγματα σε μιάμιση μέρα που το ένα είναι σε αντίθεση με το άλλο, αλλά ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ τελικά, να είναι όχι απλά επιτυχία αλλά και να... βουλώνουν στόματα.

Θα μπορούσα να πω... άβυσσος η ψυχή των... απατεώνων και ειδικά όταν είναι και... απελπισμένοι ταυτόχρονα.

Θα μπορούσα να πω επίσης, ότι τα παλληκάρια .. στο καθρέφτη τους κοιτιούνται και από μόνοι τους αγαπιούνται.

Θα μπορούσα να πω τέλος, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή ακόμα και ο αυτοεξευτελισμός αρκεί να πέφτει το μαρουλάκι.

Αλλά από την μια τους τα έχουμε πει όλα αυτά αλλά δεν ιδρώνει το αυτάκι τους, απ' την άλλη και να τα πεις, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το καταλάβουν κιόλας.
Οπότε δεν απομένει τίποτε άλλο.

Από το να γελάς από την μια, αλλά και να θλίβεσαι αβάσταχτα συνειδητοποιώντας τι σόι άτομα και τι επιπέδου τύποι κατάφεραν τελικά να διαλύσουν τον Παναθηναϊκό και συνεχίζουν... ακάθεκτοι το έργο τους. 

2 σχόλια:

  1. Κάποιος έγραψε το που δεν ενδιαφέρει και πολυ:
    .......ο Καρνεζης ήταν ο καλύτερος παίχτης του Παναθηναϊκού εφέτος..... Και καπάκι γραφει .....αφού ο ορεστης εχει ξενερωσει ήταν ΒΕΒΑΙΟ οτι δεν θα ΑΠΕΔΙΔΕ..... Ο γνωστής τον πάντων (κοινός ξερολας) απεφάσισε οτι ο ΠΑΟ έπρεπε να τον πουλήσει όχι οτι δεν εχει ανάγκη απο τα λεφτα η οτι θα ηταν και παλι ο καλυτεροσ αλλα οτι εάν έμενε δεν θα ΑΠΕΔΙΔΕ που σημαίνει πάγκο και κόστος. Για αυτο πουλά τους αχαριστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεπούλημα κανονικά και με τον νόμο υπό τις επευφημίες όσων διαλύουν τον Παναθηναϊκό με συνέπεια, συνέχεια και μεθοδικότητα…ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Ευρώπης πουλήθηκε έναντι πινακίου φακής και ο ''πατέρας'' της καρδιάς των πουλημένων δεν έκανε μια δωρεά να τον κρατήσει ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore