Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Πλάκα κάνουν ή... το πάνε αλλού;




Εντάξει, δεν έχει σωσμό η ιστορία.
Ή τα λες ή δεν τα λες  ή τα βλέπουν ή δεν τα βλέπουν, οι άνθρωποι εκεί τον χαβά τους.

Να βγει επικοινωνιακά η μέρα και η ομάδα να πάει να...
Μα είναι δυνατόν;
Είναι δυνατόν το συμπέρασμα ΚΑΙ σήμερα να είναι... επειγόντως ενίσχυση και... πέντε μεταγραφές;

Ποια ενίσχυση και ποιες μεταγραφές;
Γιατί εξακολουθούν να λένε ψέμματα στον κόσμο;
Δεν υπάρχουν πέντε μεταγραφές.
Δεν θα γίνουν πέντε μεταγραφές.
Δεν μπορούν να κάνουν πέντε μεταγραφές.

Δεν έχουν να τις πληρώσουν και δεν έχουν βρει πέντε μεταγραφές.

Κι αν ακόμα τις βρουν και αν ακόμα τις κάνουν, αυτές οι μεταγραφές θα είναι της πλάκας.

Και δεν θα μπορούν να βοηθήσουν και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν από πλευράς ποιότητας και δυνατοτήτων των συγκεκριμένων παικτών και ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ να βοηθήσουν.
Ποιους κοροϊδεύουν λοιπόν για μια ακόμα φορά;

Είναι δυνατόν να είναι τόσο ασυνείδητοι και επικίνδυνοι για την ομάδα και τον Παναθηναϊκό συνολικά σαν σύλλογο; Δεν βλέπουν ότι αυτό που λένε ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ αντικειμενικά να γίνει;

Δεν βλέπουν ότι ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι αυτό είναι το γιατρικό, οι συγκεκριμένοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ να το βρουν, να το πάρουν και να το... μπολιάσουν στην ομάδα;

Τι κέρδος έχουν λοιπόν να κλείνουν τα μάτια στην πραγματικότητα και να παρουσιάζουν ψεύτικη εικόνα στον κόσμο;
Εδώ άλλο πρέπει να κάνουν.

Να δουν ειλικρινά την κατάσταση, να σταθμίσουν τις δυνατότητές της και να προσαρμόσουν στα πραγματικά δεδομένα την τακτική και την φιλοσοφία τους.

Αλλά και την αντίστοιχη επικοινωνία τους με τον κόσμο.
Αντί γι' αυτό;
Σαχλαμάρες και μούφες περί άμεσης ενίσχυσης.
Και σιγά το... συμπέρασμα εδώ που τα λέμε.
Σιγά τους... προφέσορες του ποδοσφαίρου.

Δυσκολεύτηκαν πολύ να φτάσουν σ' αυτό το... μέγα συμπέρασμα;
Κι αφού έφτασαν γιατί είναι τόσο... ολιγαρκείς;
Γιατί δεν λένε έξι, εφτά και οκτώ μεταγραφές να γελάσει λίγο το χειλάκι του κόσμου;
Αφού ή πέντε πούνε ή εφτά ή οκτώ ή δέκα, πάλι το ίδιο θα γίνει τελικά.

Λοιπόν, επειδή βλέπω ότι είναι και αδιόρθωτοι και επικίνδυνοι.
Ας αφήσουν τις βλακείες και τα επικοινωνιακά του κώλου.
Κι ας κοιτάξουν να πουν την αλήθεια στον εαυτό τους πρώτα και μετά στον κόσμο.

Ας στρωθούν στην δουλειά αντί να παίζουν τις κουμπάρες με τα πρωτοσέλιδα και τα ελεγχόμενα ρεπορτάζ.

Ας δουν τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα, ας δουλέψουν πάνω σ' αυτό.
Γιατί αλλιώτικα ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.

Εντάξει είναι αδίστακτοι, κάποιες στιγμές αρχίζεις και πιστεύεις πως δεν μπορεί να είναι ούτε τόσο άσχετοι, ούτε τόσο ψεύτες, αλλά μάλλον... κάπου πολύ άσχημα την πάνε την δουλειά συνειδητά όμως, αλλά ότι και να 'ναι, ο Παναθηναϊκός δεν είναι τσιφλίκι τους.
Κι αυτό μην το ξεχνάνε.

Και κυρίως μην έχουν την αυταπάτη, πως ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του, είναι οι δέκα καλοπληρωμένοι υπάλληλοι, οι πενήντα εκατό της... στρατιάς στην εξέδρα και οι πλήρως ελεγχόμενοι... λειτουργεί της... ενημέρωσης.

Είναι χιλιάδες, είναι εκατομμύρια και δεν είναι, ούτε τόσο αφελείς, ούτε τόσο... αδρανείς όσο πιστεύουν.

3 σχόλια:

  1. Ναι Κώστα αλλα αυτοί οι χιλιάδες εκατομμύρια κάθονται πάνω στης παλαμες τους και δεν κάνουν τιποτα. Και εχεις τους 100/200 του φορέα που κάνουν το απόλυτο κουμάντο στην ομαδα με την απολυτη υποστηριξη το ΑΡΧΙεπικοινολογου Δεν ξέρω εάν διαβάσες την ανακοίνωση ενός συνδέσμου που δεν του δίνουν διαρκείας γιατι πρέπει να πανε μέσω φορέα; Ψάξε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Με την τελευταία ανακοίνωση μας στις 28 Ιουνίου, σας είχαμε ενημερώσει για το θέμα που είχε δημιουργηθεί σχετικά με την μη έγκαιρη παραχώρηση εισιτηρίων διαρκείας στο σύνδεσμό μας, από την ΠΑΕ.
    Τότε είχαμε δώσει μια διορία 5 ημερών στην ΠΑΕ, ώστε να μας απαντήσουν για τον λόγο που μας αποφεύγουν, αλλά και να φροντίσουν να μας δώσουν τα εισιτήρια που ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ σαν ο επίσημος σύνδεσμος της ΘΥΡΑΣ 13, που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην ομάδα, που πούλησε τα περισσότερα διαρκείας πέρυσι.
    Αφού μας είχαν στο περίμενε επί δέκα ημέρες, λέγοντας ασυναρτησίες σε κάθε δική μας τηλεφωνική επικοινωνία, την Δευτέρα επικοινώνησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ (ίσως ο μοναδικός άντρας με παντελόνια που υπάρχει εκεί μέσα) Στράτος Σιωπήλης, για να μας ενημερώσει πως με εντολή του Προέδρου-ανδρείκελου του Φορέα και του Γούναρη, Γιάννη Αλαφούζο, δεν θα μας παραχωρηθούν εισιτήρια διαρκείας.
    Στην ερώτησή μας, «ποιος είναι ο λόγος που αρνείστε εισιτήρια στον σύνδεσμο με την μεγαλύτερη συμμετοχή στα περσινά διαρκείας», εισπράξαμε με αφοπλιστική ειλικρίνεια την ατάκα «δεν σας θέλει ο Πρόεδρος, αν θέλετε εισιτήρια απευθυνθείτε στον Φορέα και στην Παλεφιπ».
    Όπως καταλαβαίνεται φίλοι Παναθηναϊκοί, οι νταβατζήδες του 60ευρου της συνδρομής, επέβαλλαν στο ανδρείκελο που παριστάνει τον Πρόεδρο τον αποκλεισμό μας.
    Στόχος τους είναι, να μην διαθέσουμε εισιτήρια διαρκείας με συνδρομή 30 ευρώ και να σπεύσουν τα μέλη μας να προμηθευτούν από αυτούς, ώστε να τους υφαρπάξουν τα 60 ευρώ. Το ίδιο κάνει με την Παναθηναϊκή Συμμαχία το ανδρείκελο και έρμαιο του ΦΟΡΕΑ και της ΠΑΛΕΦΙΠ, που βρέθηκε από το πουθενά με μετοχές του Παναθηναϊκού, για να συντηρεί το ΣΚΑΙ και να πληρώνει τους «υπαλλήλους» του.
    Οι μάσκες έπεσαν, η λαϊκή βάση που διακήρυττε το ανδρείκελο που ακούει στο όνομα Αλαφούζος, αφορά αποκλειστικά τους νταβατζήδες των 60 ευρώ συνδρομής, της διοίκησης του Ερασιτέχνη και της αρπαγής των τεσσάρων ευρώ από κάθε πιτσιρικά φίλαθλο στις πόρτες του ΟΑΚΑ, για να τους βάζουν τσάμπα!"

    "Από δω και πέρα θα ξεκινήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την αποκατάσταση της τάξης.
    Στο γήπεδο της καρδιάς μας, στο γήπεδο που μεγαλώσαμε, γαλουχηθήκαμε, βραχνιάσαμε, φθείραμε τα παντελόνια μας, το ανδρείκελο που ακούει στο όνομα Αλαφούζος, μας απαγορεύει να πάμε συντεταγμένα ως σύνδεσμος!!!"

    Αυτη η ανακοίνωση εάν δεν κάνω λάθος ειναι απο τους COCKNEYS απλα εμφύλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλα ειναι τα πραγματα.Δεν υπαρχει αντιθετη αποψη ουτε καν μια εφημεριδα να πει την αληθεια.Για ποια εκατομυρια φιλαθλων μας μηλαμε? Ολοι παρακολουθουμε την ομαδα να βαδιζει προς την καταστροφη αλλα κανεις δεν ασχολειτε πραγματικα.Τι να πω δεν ξερω απλα ειμαστε αξιοι της τυχης που μας περιμενει.Και η τυχη αυτη εχει ονομα...Υποβιβασμος και πληρης ξεφτυλα.Οσοι βλεπουν κατι αλο ειναι τυφλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore