Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Το αδιέξοδο, οι "κομμένοι" και ο... άγνωστος Χ




Μαθαίνω ότι δεν πήγαν και πολύ καλά οι συζητήσεις του Νταμπίζα με τους λεγόμενους "κομμένους" του Παναθηναϊκού.
Και πως αν πάνε καλά εδώ που τα λέμε;

Πως να τα βρεις με ένα παίκτη που ήταν στα αζήτητα πριν έρθει στον Παναθηναϊκό, τον έδεσες ή μάλλον... σε έδεσε με τριετές κλειστό συμβόλαιο κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και τώρα θες να τον διώξεις;
Πως;

Αφού βασική προϋπόθεση για όλα αυτά, είναι να έχεις χρήμα.
Χωρίς χρήμα και στο μιλητό, κανείς δεν είναι χαζός να την κάνει και να στα χαρίσει.
Θα μου πεις να βρουν προτάσεις.
Ποιοι ρε παιδιά όμως να βρουν προτάσεις;

Αυτοί που δεν είχαν πριν ένα και δυο χρόνια καμιά πρόταση και τους ήρθε... πεσκέσι ο Παναθηναϊκός για να κονομήσουν ο Βαρέλα και ο Φερέϊρα, θα βρουν τώρα μετά από ένα και δυο χρόνια απραξίας πρόταση;
Αστεία πράγματα.
Γιατί τα λέω τώρα;
Τα λέω γιατί με πιάνει το γαμώτο ρε παιδιά.

Γιατί όταν εδώ και δυο χρόνια φώναζα κάθε μέρα και για κάθε περίπτωση, ότι δεν υπάρχουν στο χάρτη αυτοί που παίρνουμε και θα φορτωθούμε με συμβόλαια που μετά θα μπλέξουμε, έβρισκα και τον μπελά μου από πάνω.

Κάνεις... πόλεμο μου έλεγαν οι... Παναθηναϊκοί του γλυκού νερού.
Κάνω πόλεμο σε τι ρε παιδιά;
Τελικά η πραγματικότητα τι απέδειξε;

Εγώ έκανα πόλεμο που έλεγα τι γίνεται και τι θα γίνει, ή αυτοί που έφερναν όλες αυτές τις... αρμαθιές που τώρα μας έμειναν στο χέρι και αποτελούν βραχνά για τον σύλλογο;

Αντικειμενικά λοιπόν, ποιος έκανε κακό στον σύλλογο;
Ποιος ζημίωσε τον Παναθηναϊκό;
Αυτοί που έκαναν και συγκάλυπταν όλα αυτά που προξενούν το σημερινό αδιέξοδο;
Ή αυτοί που έλεγαν την αλήθεια και προειδοποιούσαν για το τι θα γίνει;
Τέλος πάντων.
Αν απ' όλα αυτά κάτι έχει αξία σήμερα, είναι ένα πράγμα.
Πως απ' ότι φαίνεται το πάθημα δεν γίνεται μάθημα.

Λέμε τόσο καιρό καθημερινά σχεδόν, ότι κακώς ο Παναθηναϊκός έχει σίγουρο ότι θα... απαλλαχθεί έτσι χωρίς ζημιά, από όλους αυτούς τους "κομμένους" που αποφάσισε η νέα τεχνική ηγεσία.

Και πως θα πρέπει να έχει στο νου τους, αν όχι μπροστά-μπροστά, τουλάχιστον στο πίσω μέρος του, πως αν κάνουν τελικά όλες αυτές τις μεταγραφές που λένε, χωρίς να έχουν λύσει πρώτα το συγκεκριμένο πρόβλημα, το πιθανότερο είναι να βρεθούν και πάλι μπροστά σε τραγικό αδιέξοδο σε λίγο καιρό.

Να έχουν δηλαδή μια ομάδα σε ένα υπερχρεωμένο σύλλογο, που θα έχει κάνει τέσσερις, πέντε, έξι και επτά όπως λένε μεταγραφές με κλειστά τριετή συμβόλαια, και την ίδια στιγμή θα έχει πέντε έξι άλλους στις ΙΔΙΕΣ θέσεις, που θα κάθονται στον πάγκο, στην εξέδρα ή ακόμα και στα σπίτια τους και θα πληρώνονται ή έστω θα απαιτούν τα λεφτά τους.

Μακάρι να βρουν λύσεις σε όλα αυτά τα θέματα ταυτόχρονα, αλλά η αίσθηση μου είναι πως  ακόμα και να βρουν, αυτό θα παιδεύει όλη την ομάδα ακόμα και μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά ότι και πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να λύσουν την συγκεκριμένη εξίσωση.

Κυρίως γιατί παραμένει πάντα σε εκκρεμότητα ο καθοριστικός "άγνωστος Χ". Δηλαδή τα λεφτά που χρειάζονται για να λυθούν όλα αυτά και τα οποία δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore