Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Γιατί αλήθεια;




Έκανα που έκανα κάμποσο χρόνο για να γράψω καθώς είχα διάφορα τρεξίματα, να μην γίνω κακός με την μία και πάλι.

Κατ' αρχήν λοιπόν για την αδειοδότηση. Προσωπικά δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Δεν γίνεται δηλαδή να υπάρχει περίπτωση να τεθεί πρόβλημα, γιατί αυτό θα σήμαινε πρακτικά ότι εδώ πέρα όλοι κοροϊδεύουν όλους.

Κι αυτό δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει άνθρωπος στον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή που θα 'θελε να το ρισκάρει. Πολύ περισσότερο την βδομάδα που λογικά ξεκινάει η καμπάνια και η διάθεση των διαρκείας.

Το άλλο όμως πρόβλημα, είναι και υπαρκτό και ουσιαστικό. Καθώς κάτι περί... Αγίου Κοσμά αρχικά και μετά βλέπουμε, που διαβάζω και ακούω, δεν τα θεωρώ σοβαρά.

Ότι υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με το Απήλιο, αυτό ούτε λόγος. Άλλωστε αυτά που... ανακαλύπτουν ένας-ένας τώρα, τα είπαμε εδώ πέρα από την πρώτη μέρα και κάποιοι ηλίθιοι νόμιζαν ότι έχουμε πρόβλημα με το Απήλιο ή δεν θέλαμε να φύγει ο Παναθηναϊκός από την Παιανία.

Το σίγουρο πάντως από τις πληροφορίες που έχω, είναι πως το τεχνικό τιμ καθώς και το αντίστοιχο των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, δεν έμειναν και τόσο ευχαριστημένοι από την επίσκεψη και εξέταση των εγκαταστάσεων στο Απήλιο.

Κάτι άλλωστε που έμμεσα αλλά σαφέστατα, είπε και ο Νταμπίζας στα πηγαδάκια του με τους δημοσιογράφους, στην πρόσφατη επίσημη παρουσίασή του.

Από κει και πέρα, ναι μεν είναι θετική -αν είναι όπως την λένε και την περιγράφουν- η ενέργεια του Αλαφούζου να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός δικό του προπονητικό κέντρο, αλλά από την άλλη, είναι αδιανόητη η βιασύνη, η επιπολαιότητα και η επιθετικότητα με την οποία χειρίσθηκε η ΠΑΕ το θέμα του απεγκλωβισμού από την Παιανία.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί όλο αυτό, την στιγμή που κανείς απ' ότι φαίνεται δεν είχε εικόνα και δεν ήταν σίγουρος για την δυνατότητα της άμεσης μετεγκατάστασης της ομάδας και των Ακαδημιών στο Απήλιο.

Αν το κάναμε σαν μια ακόμα απόδειξη του οριστικού απεγκλωβισμού από τον Βαρδινογιάννη, εντάξει και στην τελική καλώς το κάναμε να τελειώνει μια και καλή αυτό το κεφάλαιο.

Αλλά αν ήταν μόνο αυτός ο λόγος της βιασύνης, της προχειρότητας και τις επιθετικότητας στον χειρισμό του όλου θέματος, αναρωτιέμαι για μια ακόμα φορά, τελικά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, η ομάδα με λίγα λόγια και το συμφέρον της, σε τι ακριβώς... σειρά πλάνου μπαίνει στις ενέργειες και τις αποφάσεις αυτών που διοικούν και αποφασίζουν;

Καθώς αν τελικά δεν εξελιχθούν όπως ανακοινώθηκαν τα πλάνα μεταφοράς της ομάδας στο... ιδιόκτητο Απήλιο και καταντήσει η χρονιά που υποτίθεται ξεκινάει με τόσο ντόρο, να ξεκινάει με την ομάδα ΆΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ να μετατρέπεται ξαφνικά σε περιπλανώμενο αναζητητή στέγης και προπονητηρίου, τότε μάλλον κάτι δεν έγινε σωστά.

Θα δείξει λοιπόν...

2 σχόλια:

  1. Εγώ νομίζω οτι η βιασύνη είχε και εχει να κάνει με τη αδειοδότηση. Οταν καθαρηση και με την ΟΥΕΦΑ μην σου φανη καθόλου παράξενο να χαλάσει η συνφωνια με τον Τσακιρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aχ ρε λούμπα μου δεν έχεις τί να γράψεις..GAME OVER...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore