Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Εξαφάνισαν τον Σαραβάκο




Μιλάμε είναι απίστευτοι οι τύποι. Τι... στόμα είναι αυτό που έχουν τελικά ρε παιδάκι μου;
Πάει λοιπόν. Τον... κατάπιαν και τον Σαραβάκο.

Εξαφανίστηκε το όνομα του "μικρού" από το ρεπορτάζ.
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον.
Πραγματικά όμως τι... στόμα είναι αυτό που έχουν.
Τι αχόρταγα θηρία είναι τούτα;

Πως χώρεσε ακόμα και αυτός ο τεράστιος Σαραβάκος να γίνει... μια μπουκιά.

Κοιτάω και ξανακοιτάω το ρεπορτάζ, ακούω και ξανακούω τους ρεπόρτερ στα ραδιόφωνα, αλλά τίποτε.
Το όνομα Σαραβάκος έχει εξαφανιστεί.
Μιλάμε όπως πραγματικά δεν υπάρχει ιερό και όσιο πια.
Τίποτε και κανένα δεν σέβονται.

Χρησιμοποιούν ονόματα, σύμβολα, σημαίες και ιερά, σαν να είναι κουρελόχαρτα που τα απλώνουν, τα ζαρώνουν και τα πετάνε ανάλογα με τα γούστα τους.

Ειλικρινά, όσο το σκεφτόμουν, μόνο ένα τρόπο βρήκα να... επανέλθει στο προσκήνιο ο Σαραβάκος.
Να γράψω εγώ εδώ πέρα ότι τον εξαφάνισαν.

Έτσι ώστε από αύριο κιόλας αν όχι απόψε λίγο αργότερα, να... εμφανιστεί με κάποιο τρόπο και πάλι, ότι... κάτι... κάπου... κάπως... ο Σαραβάκος έκανε εκείνο ή το άλλο.
Μόνο αυτό τους πιάνει. Τίποτε άλλο.

Κι αν δεν με πιστεύετε, μπείτε στον κόπο. Και διαβάστε το ομοιόμορφο ρεπορτάζ από το τελευταίο ΔΣ. όλοι γράφουν ότι συζητήθηκαν και θέματα της ομάδας και αγωνιστικά θέματα, τα οποία ο Αλαφούζος θα συζητήσει με τους Αναστασίου- Νταμπίζα που ασχολούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με αυτό το κομμάτι.

Ο Σαραβάκος πουθενά. Με ποιο κομμάτι δηλαδή ασχολείται ο Σαραβάκος αν όχι με το... ποδοσφαιρικό;
Με τα έργα στο... Απήλιο... όταν το αγοράσουμε;

Μ' αρέσει που έγραφαν και έλεγαν ότι ο Σαραβάκος θα είναι το απόλυτο αφεντικό και ο Νταμπίζας απλά... σύμβουλός του.
Τόσο ξεδιάντροποι είναι όλοι τους.

Χρησιμοποίησαν το όνομα του τεράστιου Μητσάρα, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την κωλοτούμπα του Φορέα που υποτίθεται θα ξεκινούσε... λαϊκή επανάσταση αν ερχόταν στον Παναθηναϊκό ο Νταμπίζας.
Για τέτοιους ξεφτίλες μιλάμε.

Και για τους μεν που χρησιμοποίησαν με τέτοιο ιερόσυλο τρόπο το όνομα ενός θρύλου του Παναθηναϊκού και για τους δε, που δήθεν... πείστηκαν ότι δεν θα κάνει κουμάντο ο Νταμπίζας αλλά ο Σαραβάκος και έτσι... ανέβαλαν τον ξεσηκωμό.

Ντροπή...

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά λάθη μαζεμένα σε αυτό το άρθρο. Είπαμε μέχρι ενός σημείου.
    Ο Σαραβάκος δεν επιτελεί ούτε τεχνικό διευθυντή ούτε θα ήταν το απόλυτο αφεντικό όπως γράφεις. Ειδικά το τελευταίο δεν ειπώθηκε ΠΟΤΕ. Η δουλειά του Σαραβάκου στη ΠΑΕ έχει να κάνει κυρίως με τα του αγωνιστικού τμήματος και ΟΧΙ με τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Στον Σαραβάκο απευθύνονται για να δώσει μια σύμφωνη γνώμη για μεταγραφικούς στόχους. Από εκεί και πέρα ο Σαραβάκος, είναι υπεύθυνος για την πειθαρχία της ομάδας. Λειτουργεί σαν εμβληματική παρουσία για τα νέα παιδιά και φροντίζει να μην υπάρχουν οι οποιεσδήποτε διαρροές όπως υπήρχαν πέρσι σε τραγικό βαθμό. Επίσης είναι αρμόδιος, στα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στην ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

    Είπαμε. Το κράξιμο έχει τα όρια του. Μπορεί να κράζεις και να τα βάζεις με όποιον θες. Εγώ δεν στηρίζω ούτε Αλαφούζο ούτε κανένα, ούτε καμία διοίκηση. Όμως τις σωστές πληροφορίες από τις σκάρτες που βγαίνουν απλά και μόνο " να έχουμε να κράζουμε", κάποια στιγμή πρέπει να τις ξεχωρίζεις. Και εσύ και άλλοι..Και πόσο μάλλον όταν πιάνεις στην ηλεκτρονική σου "πένα" τον Σαραβάκο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρά ρε Χάρη; Ώστε ο Σαραβάκος θα είναι μόνο υπεύθυνος για την... πειθαρζία; Αυτό έγραφαν όταν ανακοινώθηκε και πολύ περισσότερο όταν βγήκε το όνομά του στην φόρα; Τίποτε για μεταγραφικά ταξίδια του Σραβάκου στην Ιταλία μήπως είχες διαβάδει Τίποτε για άψογη συνεργασία με τον Νταμπίζα στους μεταγραφικούς στόχους; Για να μην σου πω ότι μάλλον ξέχασες πολύ σύντομα τα απόλυτο αφεντικόσ την ομάδα ο Σαραβάκος.Αλλά ακόμα κι έτσι όπως το λες να το δεχθώ. Είναι ποτέ δυνατόν να μην είναι και να μην αναφέρεται από κανλενα ότι έπρεπε να είναι στην πρώτη της ομάδας, ο υπεύθυνος φια τη... πειθαρχία; Από που ακριβώς θα την εξασκεί αυτή την υπευθυνότητά του; Από μακριά ή μέσω... διαδικτύου. Θα έλεγα ότι ελπίζω να σου λύθηκαν οι... καλοπροαίρετες απορίες σου, αν εκείνο το... επεξηγηματικό μετά το "είπαμε" που λες, δεν το εκλάμβανα σαν μια προσπάθεια να με παρουσιάσεις ότι απλά κράζω και δεν κάνω τίποτε άλλο. Γι' αυτό και θα σου πω απλά καλή η προσπάθεια αλλά λίγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδω ολοκληρο απηλιο τοσα στρεμματα εξαφανιστηκε... στον μικρο κολλησες... απο Σεπτεμβρη λεει τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα ήρεμα μην απαντας θυμωμένα απλά δες τη γράφει κάποιος για να καταλάβεις ποιον αντιπροσωπεύει Ο Κύριος Χάρης λεει οτι δεν ειναι με κανένα Παναθηναϊκός φαντάζομα να ειναι και εάν ειναι καλό θα κάνει να ειναι λίγο ποιο ενημερωμένος ώστε μα μην εκτίθεται. Αλλα να μου πεις κάποιος απο τον φορέα έπρεπε να δικαιολόγηση τα αδικαιολόγητα. Αυτο που με ενόχλη αφάνταστα πως ο Δημήτρης δέχτηκε η δέχεται αυτο που γίνεται να χρησιμοποιητε το ονομα του απο αυτούς που νομίζουν οτι διοικούν. Οι υπόλοιποι Βελασκες Βιτολο Φορναλολι Μπαρμπαρουσης Τοτσε κτλ που ειναι.? ο Μπεργκ με τα πόδια έρχεται απο Αμβουργο ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore