Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ο Φάλκενμπερκ και οι προυποθέσεις




Και ο Φάλκενμπεργκ είναι υπαρκτή περίπτωση ποδοσφαιριστή. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει το μίνιμουμ δυνατό με βάση τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού αυτή την στιγμή.

Δεν είναι δηλαδή... Κουίπ που ψάχναμε και δεν βρίσκαμε τι ακριβώς είναι.

Είναι λοιπόν ποδοσφαιριστής υπαρκτός στο χάρτη, έχει... προϊστορία και ελπίζουμε να αποκτήσει και ιστορία με τον Παναθηναϊκό.

Κι επειδή πολλά διαβάζω και ακούω.
Κοιτάξτε να δείτε φίλοι μου. Σε όλα χρειάζεται ένα μέτρο.
Τα λέγαμε και με την περίπτωση του Μπαϊράμι.

Προφανώς και δεν είναι στο απόγειο της καριέρας του ο Φάλκενμπεργκ. Προφανώς και δεν μπόρεσε να βρει αλλού καλύτερη πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Αντικειμενικά όμως, μόνο τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να χτυπήσει αυτήν την στιγμή ο Παναθηναϊκός.

Με την ελπίδα ότι με βάση το υλικό που διαθέτει και τις πραγματικές απαιτήσεις της ομάδας, τέτοιοι παίκτες θα μπορέσουν να ξεχωρίσουν με βάση την εμπειρία και προϊστορία τους και να βοηθήσουν ουσιαστικά.

Φυσικά και το κατά πόσο θα το κάνουν αυτό, θα κριθεί μέσα στο γήπεδο.

Εδώ όμως θα πως κάτι, που οι παλιότεροι της παρέας το ξέρουν καθώς το έχουμε συζητήσει πολλές φορές.

Σ' αυτές τις περιπτώσεις που αντικειμενικά εμπεριέχουν μεγάλο ποσοστό ρίσκου, κυρίαρχο ρόλο στο αν θα πετύχουν, θα παίξουν οι γενικότερες συνθήκες λειτουργίας της ομάδας και του συλλόγου συνολικά.

Σε νορμάλ και υγιείς από ποδοσφαιρική πλευρά συνθήκες, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που έχουν -στα χαρτιά τουλάχιστον- τα προσόντα να βοηθήσουν και να βοηθηθούν και οι ίδιοι, μπορούν να το πετύχουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Αντίθετα, αν υπάρχει ένα γενικότερο μπάχαλο και πλήρης αντιποδοσφαιρική σκέψη και λειτουργία, αυτού του είδους οι ποδοσφαιριστές, είναι από τους πλέον ευάλωτους στο να... κατρακυλήσουν και να εγκαταλείψουν την όποια προσπάθεια είχαν κατά νου να κάνουν, όταν αποφάσισαν να ενταχθούν στον σύλλογο.
Συμπερασματικά.

Ο Φάλκενμπεργκ, με βάση την λογική είναι θεωρητικά μια καλή μεταγραφή και μπορεί να βοηθήσει.

Θα πρέπει όμως να βοηθήσει και ο Παναθηναϊκός και κυρίως το ποδοσφαιρικό τμήμα σ' αυτό, με τον τρόπο, την φιλοσοφία και τον επαγγελματισμό με τον οποίο θα λειτουργήσει.

1 σχόλιο:

  1. Υπαρκτή περίπτωση αλλα και πάλι στον αέρα. Υποτίθεται οτι είχε συνφωνηση με τον Νταπιζα και τον έφεραν να υπογράψει. Ανέλαβε ο Παναγοπουλος και πανε απο ημέρα σε ημέρα. Έγραψε το πουλεν Αθανασίου ===Νταπιζας στο Ανβουργο για να τελειωση του Μπεργκ === καλα πόσες φορές θα παει και θα έρθει για τελειωση αυτη η υπόθεση και το άλλο με τον Τοτο ο Αναστασίου φέρνει τον Ντιαρα λόγο της καλής σχέσεις που εχει μαζι του. ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore