Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Απήλιον. Η επόμενη... μούφα, μετά την αδειοδότηση;





Πολύ φοβάμαι, πως με αυτούς που έμπλεξε ο Παναθηναϊκός, δύσκολα θα την βγάλει καθαρή.
Και δυστυχώς σε πολλά επίπεδα.

Θα σκάει το ένα κανόνι μετά το άλλο και η στρατιά των ψευτών και των... συμμοριών επιβολής του νόμου στις εξέδρες, θα ψάχνουν τρύπες να κρυφτούν και δεν θα βρίσκουν.

Μετά το φιάσκο της αδειοδότησης λοιπόν, έχω την αίσθηση πως πολύ σύντομα θα σκάσει κι άλλο κανόνι.
Και θα ονομάζεται "Απήλιον".

Τα πράγματα εδώ είναι πιο απλά. Όσο κι αν αποφεύγουν την λέξη σαν ο διάολος το λιβάνι, όσοι εξύμνησαν την νέα .. μεγάλη ιδέα του έθνους, που συνοπτικά πλέον μπορούμε να τους αποκαλούμε "συμμορία απατεώνων".

Τελικά λοιπόν, θα μας πει κάποιος επίσημα;
Αγοράστηκε το Απήλιον ή όχι;
Έπεσαν οι υπογραφές;
Δόθηκαν οι εγγυήσεις για την αποπληρωμή;
Τις δέχτηκε ο Τσακίρης;
Θα πληρώσει η ΠΑΕ το κόστος ή θα... χρεωθεί η ΠΑΕ τα επόμενα δέκα χρόνια το κόστος;

Ακόμα περιμένουμε τα... εγκαίνια και την... επίσημη συνέντευξη τύπου και των δύο πλευρών που θα παρουσιάσουν την επίσημη συμφωνία.

Αν λοιπόν το... αγοράσαμε όπως μας ανακοίνωσε επισήμως η ΠΑΕ και η ανακοίνωση του... Φορέα, γιατί δεν πάμε εκεί από την 1η Ιουλίου;

Αληθεύει ότι το τεχνικό τι εκτίμησε ότι δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας;

Αληθεύει ότι η πρώτη χοντρική εκτίμηση, είναι πως χρειάζεται η επιδιόρθωση, ανακατασκευή γηπέδων και άλλα έργα, τα οποία απαιτούν ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ τουλάχιστον και ένα κόστος ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ περίπου, για να γίνει "κατοικήσιμο" για την πρώτη ομάδα και τα τμήματα των Ακαδημιών το Απήλιον;

Εκτιμάει κανείς σοβαρός άνθρωπος, πως ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή μπορεί να διαθέσει, όχι το συγκεκριμένο ποσό, αλλά το... ένα εικοστό του ποσού;

Υπάρχει κανείς λογικός άνθρωπος που αν έχει αναρωτηθεί, που ακριβώς θα εξυπηρετείται η πρώτη ομάδα και οι Ακαδημίες στους ΕΞΙ αυτούς μήνες, ακόμα κι αν όντως έχει αγορασθεί οριστικά το Απήλιο;

Υπομονή λοιπόν.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
Και οι πάσης φύσεως μουφατζήδες, που λένε καιρό τώρα στα ίσα ψέμματα στον κόσμο, σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και κυρίως να ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ, γιατί ή τι τους ανάγκαζε να λένε τόσα ψέμματα.
Η ουσία είναι μία.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στο Απήλιο ο Παναθηναϊκός.

Κι όχι μόνο άμεσα. Αυτό έχουν αρχίσει και το... μασάνε, ακόμα και αυτοί που βγήκαν στους... δρόμους και αποθέωναν από γραπτά, σάιτ και ραδιόφωνα το... νέο όραμα που θα το βγάζαμε και "Καλαφάτης" τρομάρα μας.

Εδώ πια, πολύ σύντομα, ίσως μάθουμε ότι ακόμα και αυτή η περιβόητη... αγορά του Απήλιον, μάλλον... δεν πρόκειται να γίνει.
Παρά τις περί του αντιθέτου ήδη επίσημες ανακοινώσεις.     

4 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΙ .... ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ Η ΕΚΤΑΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα,σου είχα γράψει όταν ανακοινώθηκε η συνφωνια για το Απηλιον οτι θα κρατήσει ώσπου να δούνε τη θα γίνει με την αδειοδότηση. Ενα μου κάνει φοβερή εντύπωση η στάση του Τσακιρη οπωσδήποτε δεν θα ειναι προς τιμή του να εχει συνφωνηση στο στησιμο με τον Αλαφουζο το κόλπο του προπονητικου κέντρου μόνο και μόνο για την αδειοδότηση. Το άλλο ειναι οτι ο Πανιώνιος έκανε ανακοίνωση οτι θα κάνει την προετοιμασία του στο Απηλιον και ο Τσακιρης τσικουδιά. Και το τελευταίο τωρα που δεν πήρε την αδειοδότηση η χοριγεια του ΣΚΑΙ ισχύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς το θέμα είναι πως θα καταλήξει όλο αυτό το παραμύθι... Φοβάμαι τα χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα, κανενας δεν αναρωτιεται που θα γινει η προετοιμασια?
    Στην Παιανια ή στο Απηλιον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore